Преди и след „Каква е вината на Фатмагюл?” (Fatmagul'un Suçu Ne?) – Тема 162

• 36 129
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Скрит текст:
На мен ми се струва,че само са водени  преговори с тях /продуцентите/:thinking:.И ако е водил,какво е искал?Мисля на последно място пари.Защото ако  е приел няма логика да  крият това.В случая те му изтърваха края-говоря за продуценти.Това мълчание вече не работи за тях и вместо да си изпишат веждите ,ще си избодат очите.Напротив те така нагнетиха интереса,че накрая ще избухнат при евентуален неуспех.А той успеха не зависи и само от актьорите.При един лош сценарий и добрия актьор не може да спаси филма.А тук в добавка приелия мъжката роля/ да приемам,че няма да е Енгин/ ще е гледан под лупа и нищо няма да му спестят.
И аз искам да го гледам непрекъснато в нещо ново,но това е невъзможно.Не си струва само заради нетърпението на феновете да се набутва в някакви бози.Липсата на добри сценарии, май оттук нататък ще им е голям проблем.Ще започва голяма криза и както се нароиха толкова много актьори малко по-малко ще започне естествен подбор.Конкуренцията ще е жестока.
 На Енгин досега е било трудно,а от сега още повече.Очакванията сега от него ще са огромни/някои естествено ще очакват  да се провали/.Мисля,няма как да не се страхува и да не подбира прецизно всяка една роля.Голям плюс от успеха му според мен е освен многото роли,които сигурно му предлагат е и възможността, предполагам, да налага и той вече някакви свои изисквания и да му се дава повече свобода в играта.Защото създаването на  филм е сложно и много комплексно нещо.Сценария е скелета,не може да се гради нещо добро на лоша основа.Но какво да прави,ако няма хубави сценарии?Мисля си,дали е възможно, ако не му харесва нещо от сценария да го променят и така да се съгласи да участва?Това май е добър вариант и биха спечелили всички – и продуценти,и сценаристи, и зрители.
Мислите ли ,че е добър вариант да събират и за мъжка и женска главни роли звезди. Вие какво мислите за 20 мин .Искате ли Е да играе?Ако е приел ролята , какъв е смисъла са го крият ако е така?
Мениджърката му беше писала още след първите слухове-не приемайте нищо за истина,докато не го потвърдим лично.Което ме навежда на мисълта,че преговори са водени,но решение не.А анкетите може да са за това с кой друг искат да видят Туба,че да й изберат партньор,който феновете да не освиркат после Joy

Абсолютно същите мисли и съмнения, пък и надежди, ме морят и мен. Simple Smile Ще чакаме. Вярвам, че в сегашната си позиция (обожаван от феновете), Енгин би могъл да иска и да наложи свои виждания върху сценариите, които му предлагат. Но аз съм пълен лаик в разбирането на киноиндустрията, тъй че мнението ми е без значение. Просто споделям надежди. Simple Smile

# 631
Маричка,отплащам ти се с тези ръце!

Скрит текст:

Ухааа! Ценен кадър с високо качество на изображението - приемам с удоволствие! Simple Smile

Тези са от светското събитие, за което стана въпрос по-рано. Видеото е с ужасно качество - не критикувайте мен, моля. Simple Smile) Първите две снимки са от видеото - пристигане и свъсване вежки на Енгин към журналистите. Третата е снимка, невключена във видеото след забележката му. Лицето на девойката е умишлено "размазано" във видеото.

# 632
Аниста, аз освен КВФ и АБО  друг турски сериал не съм гледала така че не съм наясно с Езел и сценаристите,но от тук от там прочитам че са способни на изненади и се надявам да са добри ,а иначе и аз г-н Кроу хич не го виждам като Керим WinkКерим е един/Енгин/ Embarassed Ще чакаме

# 633
Аниста, аз освен КВФ и АБО  друг турски сериал не съм гледала така че не съм наясно с Езел и сценаристите,но от тук от там прочитам че са способни на изненади и се надявам да са добри ,а иначе и аз г-н Кроу хич не го виждам като Керим WinkКерим е един/Енгин/ Embarassed Ще чакаме

Ахам (тееееежка въздишка от Марица)

# 634

Да му имам чорапките с емотиконки

# 635
  • Пловдив

Обиден, засегнат, неразбран....

# 636
# 637
Момичета лека  вечер !
 Желая ви лежерен уикенд с късно ставане ,с горещо кафе и страхотни емоции през двата почивни дни в желаната компания Hug

# 638

Да му имам чорапките с емотиконки

Ъъъъ това не го схванах - кви чорапи, кви емотикони?  newsm78

От любимото ми интервю. Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 22:40 от marytza

# 639
Маричка,ми виж му сивите чорапи на нашия с черни емотикони! hahaha

# 640
Момичета лека  вечер !
 Желая ви лежерен уикенд с късно ставане ,с горещо кафе и страхотни емоции през двата почивни дни в желаната компания Hug

Благодаря, подобно! Simple Smile

Скрит текст:
аз чакам - утре съм свободна

# 641
  • Разград

# 642
  • Варна
Лека,Кики Hug

От любимото ми интервю. Simple Smile
много ми харесва с тая прическа Laughing

# 643
Маричка,ми виж му сивите чорапи на нашия с черни емотикони! hahaha

Увеличих и изрязах. Мисля, че емотиконът е фенско дело върху снимката. Simple Smile

Скрит текст:

# 644
Момичета привет.

Днес не съм влизала в темата, та сега ви изчетох, много страници сте изписали.

Първо смятам, че Енгин много подбира бъдещите си роли, защото не иска да сваля нивото, а да го качва. Сега нека се замислим след Мустафа и Булут и Керим следващата роля трябва да е направо някоя супер роля , за да ги надскочи. Затова и чака и избира.

Аниста, според мен има голяма логика прoдуцентите да мълчат относно главната мъжка роля в 20 минути дори и да са наясно отдавна с избира. Просто това е пиар. Този сезон е слаб и им трябват някакви сензации, за да поддържат интереса. Моето мнение, е че те искат да хвърлят някоя бомба с избора за партньор на Туба ( дори и да не е Енгин, ще е някой друг известен според мен). Ако бяха оповестили всичко още преди месеци как щяха да поддържат интереса на зрителите досега? Понякога мълчанието е много по-ценно. Да видим дали ще им излезат сметките.

Последна редакция: пт, 09 ное 2012, 22:50 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт