Плюсове и минуси на кварталите в София-2

• 618 659
  • 6 123
  •   1
Отговори
# 4 170
.

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 20:57 от bubkab

# 4 171
Да не отваряме темата за тротоарите, че журналята ще налазят. Grinning

За инфо : Мират Груп ще правят огромен комплекс на мястото на картинг пистата в съседство на Иван и хотел Вега. Започват да копаят следващия месец. Почти всичко е разпродадено преди Нова година на около 1000 е/кв.м.

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 20:19 от hurricane

# 4 172
  • SF
Живял съм и в трите квартала, така че мнения от типа " В моя блок не е така" може да си ги спестите.

А какви мнения са ни позволени?

# 4 173
Като казахте зловещо, минавали ли сте през ж.к. Експериментален? Grinning

# 4 174
Като казахте зловещо, минавали ли сте през ж.к. Експериментален? Grinning
Това на път към Панчарево ли е?
Ако е то, бива си го, ама пак Модерно предградие в частта между Люлин 10 и ЧЕЗ печели по зловещост. Чувстваш се все едно минаваш през Припят.

# 4 175
Малко встрани е, в нищото между Младост и Горубляне.

# 4 176
Благодаря  на всички, които написаха отзиви за квартал Свобода!

# 4 177
Само да вметна,че това е съседен квартал на Орландовци...
Ами не е съседен. На картата може да изглежда близо, но ги дели едно огрооомно пространство.

# 4 178
Здравейте, днес бях на оглед в овча кучел и по точно улица Маестро Кънев, много нови кооперации и много добре изглежда, заслужавали си според вас, говоря за транспорт,сигурност и магазини

Последна редакция: ср, 24 яну 2018, 21:55 от pfclevski

# 4 179
Докато чаках строежа да бъде завършен, съм живял и в Изток - частта около бул. "Драган Цанков" и автогара "Юг". Невероятна дупка, но това не означава автоматично, че квартала е зле.
Я пак... къде точно там си живяла, защото всеки петък минавам точно от там и се застоявам за около 2 часа Simple Smile Мястото е доста добро. От автогара Юг на запад са предимно къщи, много спокойно, имаш метро наблизо, имаш Лидъл, имаш Литекс тауърс за фитнес и т.н. От Автогара Юг посока изток пък са някакви доста луксозни блокове, нагоре по Николай Хайтов са някакви луксозни сгради отново. Кажи, че ми стана интересно, къде точно там е "дупка" Simple Smile

# 4 180
Спокойно??? Там, с хилядите офиси и мизерната автогара? Мен лично ми е страшничко да минавам оттам по тъмно, а миризмите могат да усмъртят и тапир.

# 4 181
Кои миризми точно, измисляте си. Simple Smile

# 4 182

За инфо : Мират Груп ще правят огромен комплекс на мястото на картинг пистата в съседство на Иван и хотел Вега. Започват да копаят следващия месец. Почти всичко е разпродадено преди Нова година на около 1000 е/кв.м.

Това е интересно, имаш ли някакъв линк? Чакам да започнат фантастико, уж някой щеше да прави там

# 4 183
Здравейте, днес бях на оглед в овча кучел и по точно улица Маестро Кънев, много нови кооперации и много добре изглежда, заслужавали си според вас, говоря за транспорт,сигурност и магазини

Живея наблизо, на Маестро Кънев ни е детската градина Simple Smile
Много близо е Кауфланд.
Аз лично проблеми със сигурността не съм имала, ама това нищо не значи в тая държава. Simple Smile
Транспорт по самия Маестро Кънев мисля, че няма, трябва да се слезе надолу до трамвайната линия на бул. Овча Купел. Има трамвай 11, има автобус 45, който ходи до метрото на Вардар. Може и други да има, аз тези съм ползвала нататък. Те и правиха промени на транспорта заради строежа на метрото, но ей на, след 2-3 години ще си на 10 минути от метро Grinning Най-лесно е да видиш на sofia traffic какво ще излезе за транспорта. Разгледай маршрута на автобуси  45, 11, 102, както и трамвай 11, те минаваха близо до Маестро Кънев преди ремонта, сега не знам кое как е отклонено.
Въпреки транспорта, на мен много си ми харесва кварталчето. Имаме си паркче, спокойно е, сравнително тихо.

# 4 184

Това е интересно, имаш ли някакъв линк? Чакам да започнат фантастико, уж някой щеше да прави там
http://miratgroup.com/sells-bg/девететажна-жилищна-сграда-с-надземен-и-подземен-паркинг-и-гаражи-квстудентски-град-грсофия

Общи условия

Активация на акаунт