Плюсове и минуси на кварталите в София-2

• 617 003
  • 6 123
  •   1
Отговори
# 4 185
Кои миризми точно, измисляте си. Simple Smile
Не съм сигурна, че си измислям, защото много мои познати са потвърждавали, че ги усещат - целия район около автогарата мирише на мърша и оп*кано. То си се вижда колко клошари и бездомни кучета има, осветление вечер няма, а за тротоари да не говорим. Заради офисите наоколо пък е шумно и претъпкано през деня.

# 4 186
О, много интересно, мерси за информацията

# 4 187
Кои миризми точно, измисляте си. Simple Smile
Не съм сигурна, че си измислям, защото много мои познати са потвърждавали, че ги усещат - целия район около автогарата мирише на мърша и оп*кано. То си се вижда колко клошари и бездомни кучета има, осветление вечер няма, а за тротоари да не говорим. Заради офисите наоколо пък е шумно и претъпкано през деня.
Това са тотални глупости и лъжи. На никаква мърша и урина не мирише. Бездомни кучета не съм видял и ако е имало са били инцидентни, каквито има в цяла София. Пълно с клошари... таратанци. От десет години всяка седмица съм в района, по-специално около автогара Юг и много добре знам за какво става дума Simple Smile

# 4 188
Е да, измислям си... и аз минавам честичко оттам, в различни часове от деня.

# 4 189
Да не отваряме темата за тротоарите, че журналята ще налазят. Grinning

За инфо : Мират Груп ще правят огромен комплекс на мястото на картинг пистата в съседство на Иван и хотел Вега. Започват да копаят следващия месец. Почти всичко е разпродадено преди Нова година на около 1000 е/кв.м.

Това е интересно, имаш ли някакъв линк? Чакам да започнат фантастико, уж някой щеше да прави там
http://miratgroup.com/sells-bg/девететажна-жилищна-сграда-с-надземен-и-подземен-паркинг-и-гаражи-квстудентски-град-грсофия

Мда видях го. Беше въпрос на време нещо такова да се планира там.

# 4 190
Тези Миратгруп някой има ли инфо за тях, сериозен строител ли са итн? Много ми допадна един вариант там...

# 4 191
  • In the shadows of my mind

Аз работя в бизнес сградите до мястото. В работни (и не само!) дни движението е ужас. Заведенията са безобразно скъпи и почти постоянно пълни. От по-големите вериги - има един Дон Домат, в който перманентно е лудница. Лидл е толкова мъничък, че винаги е пълен и на касите се вият опашки. Наблизо има един безобразно скъп фитнес и втори - този на Есте, който пък е двойно по-скъп Laughing Атлетикът в Софарма е поносим от към разположение и цена/качество. В близост е Драган Цанков - адски шумен и мръсен булевард. През топлите месеци паркчето (което е доста малко) между едните бизнес сгради и Софарма се пръска по шевовете от майки с колички и деца (нормално). До паркчето е КАТ (за района около КАТ дори не ми се говори!)...

За въпросната гара е точно така, както е написала killpop - мръсно, шумно, пълно с всякакви елементи. По този повод има скара бира и пържена риба, от които не мирише по-добре.

# 4 192
Това блокче в Бояна изглежда много яко. Жалко, че Панорамен път стана толкова натоварен.

# 4 193
  • София
Тези Миратгруп някой има ли инфо за тях, сериозен строител ли са итн? Много ми допадна един вариант там...
Фирмата е голяма, а колко добре строят и дали са "точни", божа работа. Simple Smile

# 4 194
Пичове са като цяло Simple Smile

# 4 195

Аз работя в бизнес сградите до мястото. В работни (и не само!) дни движението е ужас. Заведенията са безобразно скъпи и почти постоянно пълни. От по-големите вериги - има един Дон Домат, в който перманентно е лудница. Лидл е толкова мъничък, че винаги е пълен и на касите се вият опашки. Наблизо има един безобразно скъп фитнес и втори - този на Есте, който пък е двойно по-скъп Laughing Атлетикът в Софарма е поносим от към разположение и цена/качество. В близост е Драган Цанков - адски шумен и мръсен булевард. През топлите месеци паркчето (което е доста малко) между едните бизнес сгради и Софарма се пръска по шевовете от майки с колички и деца (нормално). До паркчето е КАТ (за района около КАТ дори не ми се говори!)...

За въпросната гара е точно така, както е написала killpop - мръсно, шумно, пълно с всякакви елементи. По този повод има скара бира и пържена риба, от които не мирише по-добре.
До Драган Цанков жилищен блок е само този на Есте, а там цените май не са за всякак БГ мама Simple Smile С тези поддържани градинки отпред.... сигурно са отврат да Simple Smile
От другата страна на гара Юг има някакви производствени цехове, след тях следват къщите, достаъчно далеч са от булеварда, аз там паркирам обикновенно. Доста приятно място си е.
Но като цяло Изток трябва да е един от най-гадните квартали, разположен м/у два много мръсни булеварда Драган Цанков и Цариградско Шосе... чувал съм, че никой не иска да живее там Simple Smile

# 4 196
  • In the shadows of my mind
О, да, 5-те квадратни метра "градинка" пред Есте и добре поддържаното тротоарче за цели 10 метра около блока, определено биха били водещи за мен, а не останалата обстановка, която съставлява 99% от пространството след невероятната ми градинка и тротоарче... Аз ще гравитирам, дишам и живея само в тази затворена капсула там на макс +2 метра от входа на блока и няма да ме интересува какво става на улицата 3 метра по-надолу... Определено е така Wink

# 4 197
Никой не ти говори за Изток като цяло, а за района около автогара "Юг". Щом на теб ти харесва да броиш по 2к+ евро и да ти смърди на пикня и преливащи кофи за смет с дни, прав ти път. То и заради такива хора цените са брутални и в промишлената зона - Артекс искаха 2700 евро за мастодонта им насред нищото преди повече от година, а Алба и Тинтява гардънс около 2к.

Това, че минаваш веднъж седмично е различно от това да си там ежедневно. Въпросният Лидл е отличен пример камво разделение на класовете има в района - между такива като теб, които са захласнати по опиканото и купуващи на 2 3к евро и такива с наследствени имоти или купени преди 50 70 години. Всичко на промоция е изкупено е в понеделник до 4 следобяд. Мисля, че е най-оборотния Лидл в южните квартали.

Като цяло няма смисъл да спорим, виждаме, че всеки има различно разбиране, а и като цяло квартала в мечта на всеки провинциалист, направил пари или продал ниви.

Последна редакция: чт, 25 яну 2018, 14:17 от hurricane

# 4 198
А какво мислите за стоителството на idea building, хубаво ли е ? Някой да е живял в тяхна сграда? А новостроящата метро станция знаете ли на кой точно адрес ще е? Тъй като гледам в нета намирам само бул. „Президент Линкълн“ 15, 1618 ж.к. Овча купел 1, София, но да ли е верният нямам си наидея? И кога се очаква да се пусне? Благодаря

# 4 199
Какво спорим точно? Аз казвам, че около гара Юг има само едни жилищни сгради  те са на Есте, а вие ми говорите, колко скапна район за живеене е. То там НЯМА жилищни сгради. Никой не живее там, освен селсяните продали ниви и купили си в Есте.

Общи условия

Активация на акаунт