Плюсове и минуси на кварталите в София-2

• 616 185
  • 6 123
  •   2
Отговори
# 4 320
  • София
А това не е ли съвсем нормално? Хората си паркират колите пред дома?

Нормално е, но пак всичко е фул макс. Та не виждам как зоната освобождавала място
През уикенда в този район няма зона.
В делнични дни има места.

# 4 321
В делничните дни е същото, плюс наляво и надясно разни по пътя на аварийки

# 4 322
  • София
Живея наблизо. Това, което описваш, се случва само сутрин около 139. училище.
Снимай по друго време и място и покажи. 

# 4 323
Иване Grinning нали разбираш, че всеки си оставя колата още от 21ч в събота, нормално е на сутринта да е фул.

# 4 324
Живея наблизо. Това, което описваш, се случва само сутрин около 139. училище.
Снимай по друго време и място и покажи. 

Еми не ми се налага всеки ден да ходя там в делничен ден, признавам.

# 4 325
Милитиана, в другата тема видях, че се интересуваш от новите строежи в Дианабад. В момента на гърба на общината в Изток строят, май са още на изкоп, провери и там, ако ти харесва квартала. Значи това би трябвало да се води ул. Д. Дебелянов.
Аз не зная къде е общината в Изток, но гледах един изкоп на Д.Дебелянов, ама там не е ли Изток, не Дианабад? А това пред Диаманта на Артекс какъв строеж е? Голямо недоразумение е цялата групичка нови строежи там ако става дума за Диаманта в Дианабад де....
Ех, това от Дрезден ми напълни душата, че и два пъти по-евтино от тук. Мечта!

# 4 326
Но пък спортува, макар и на другия край на града. Simple Smile
EmmaT, на Дебелянов има една почти завършена сграда. До нея ли е изкопът?

Да, точно до нея.

Милитиана, в другата тема видях, че се интересуваш от новите строежи в Дианабад. В момента на гърба на общината в Изток строят, май са още на изкоп, провери и там, ако ти харесва квартала. Значи това би трябвало да се води ул. Д. Дебелянов.
Аз не зная къде е общината в Изток, но гледах един изкоп на Д.Дебелянов, ама там не е ли Изток, не Дианабад? А това пред Диаманта на Артекс какъв строеж е? Голямо недоразумение е цялата групичка нови строежи там ако става дума за Диаманта в Дианабад де....

Да, Изток е. Не съм се изразила съвсем ясно.
Частта на ул. Д. Дебелянов между гимназията по фризьорство и центъра за подготовка на ученици за олимпиади\генералските блокове.
Иначе в този район на квартала - строят и на ул. Жолио Кюри на ъгъла с Ч. Дарвин, ако някой се интересува.
Лично за мен високата част на Кюри е по-добра от тази около Плиска по много причини - включително и по-чистия въздух, за който видях че Весела е писала назад.
Отскоро на Ат. Далчев има нов датчик за измерване на мъздуха, ще ми бъде интересно как е там.

# 4 327

това зад общината сигурно ще тръгне в продажба на готово или поне на доста напреднал етап и според мен ще е над 2.5 к/ кв. лимитед едишън, много хай клас

# 4 328
Като минавам оттам мога да погледна информационната табела. Мястото е хубаво, но минусът е, че е на много тесни улички, ще става едно задръстване, и със сигурност трябва гараж. Не че който купува на такива цени се колебае Simple Smile

# 4 329
Строежът до Петрол, за който стана дума по-назад, е на много кофти място. От южната и от западната страни е обграден с високи ЕПК и слънце ще вижда само когато то е намира между тях, тоест за около час. Някой много добре беше споменал как се е разтракало метрото и е точно така - вече все едно минава влак оттам.

# 4 330
Че то там направо си е влак Simple Smile Вероятно има и вибрации. Освен слънцето и метрото, този район си е много мръсен, съвсем наблизо минава голям трафик, с две кръстовища, които постоянно са натоварени и задръстени. На Тинтява някъде към Цариградско ще се строи нещо, на мястото на стара къща. Май не е лошо, като изключим, че е в ниската част.

# 4 331
Вярно, че там до бараките на Контракс май имаше стари къщи.

# 4 332
Но пък спортува, макар и на другия край на града. Simple Smile
EmmaT, на Дебелянов има една почти завършена сграда. До нея ли е изкопът?

Да, точно до нея.

Да, Изток е. Не съм се изразила съвсем ясно.
Частта на ул. Д. Дебелянов между гимназията по фризьорство и центъра за подготовка на ученици за олимпиади\генералските блокове.
Иначе в този район на квартала - строят и на ул. Жолио Кюри на ъгъла с Ч. Дарвин, ако някой се интересува.
Лично за мен високата част на Кюри е по-добра от тази около Плиска по много причини - включително и по-чистия въздух, за който видях че Весела е писала назад.
Отскоро на Ат. Далчев има нов датчик за измерване на мъздуха, ще ми бъде интересно как е там.
Аз писах на фирмата-строител на Ж.Кюри но никакъв отговор не получих, иначе мястото и строежът ми харесаха. На Д.Дебелянов ми се струва доста сбутано и с труден достъп по малки улички, но може и да съм в грешка. Строежът там е започнал буквално преди дни и още ми се струва рано да купувам на изкоп така или иначе.

# 4 333
Вероятно апартаментите на Кюри са били продадени още при даване на разрешението за строеж.
На ул. Гагарин - зад бившето кино Изток, - строежът на Артекс беше разпродаден точно така - имало е списък с чакащи, получили са имейли, че е дадено разрешение и започват изкопни работи и че ако не платят първата вноска, идват на ред следващите чакащи. И така. Познати бяха на опашката, от тях знам. Наскоро гледах, че е останал само един апартамент (от 400 кв. м.).
За някои строежи в Младост чувам същото - опашки от чакащи, всичко се продава на зелено.
За съжаление сега е така. След време може да се успокоят нещата.

# 4 334
Хм, а в блоковете на Артекст на Латинка видимо много апартаменти са необитаеми. Или е спекула и купуват с цел да продават с много печалба, или нещо има.

Общи условия

Активация на акаунт