Почина патриарх Максим

• 16 408
  • 379
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Че защо-приближените на Максим разказват, че е постел дори когато е бил с вложено здраве.
А е бил и диабетик-да не забравяме.
Хайде да не разказвам за русенския митрополит Неофит какви мълви се носят....
кажи де, жени или мъже

# 271
  • Costa Rica
Ооо да,нека да си спят като имат нужда,но поне да е с жени.Човещинка бе,мацки,човещинка! Peace
Човещинка е да налазиш засуканата съседка. Да лазиш по съседката, докато анатемосваш кака Пенка, че живее без брак с бай Жоро е лицемерие. Naughty

Абсолютно ми е все тая с кого спят, но да не ми  се правят на  ангели небесни.

# 272
кажи де, жени или мъже
http://www.blitz.bg/news/article/118376
Това е една от мълвите, които се носят по жълтите страници.

# 273
  • Costa Rica
кажи де, жени или мъже
Уха Mr. Green Доста сочна клюка.

# 274
Сливенския е известен с това че отрича сурогатното майчинство,не одобрява съжителството без брак и анатемосва  гей-парадите, не че ме касаят анатемите му, ама много хора ги касае
Това откъде е известно? Не съм чела/чувала подобни негови изказвания.
Да се цитирам. Май dmaria не ми е видяла въпроса.

# 275
  • Пловдив
 Shocked само заглавието прочетох и не мога да продължа  ooooh!
Нашичкият на тайния вот за оглавяването на Софийската църква не е получил нито един глас,а защо ли на предното гласуване получи мнозинство  newsm78
И сега се измъква,че било много трудно и който я оглави Бог да му е на помощ  ooooh!
Делфина фон Ю. права си  Wink А пък да не говорим,че има такива истински монаси,които изобщо не могат да се класират за тези места,защото никой не стои зад гърба им и не им купува коли и разни други изкушения.

# 276
  • София
И аз съм на мнение, че те са Божии наместници на Земята и подобни работа са просто недопустими. В крайна сметка искам БПЦ да бъде водена (не говоря само за патриарха, а за висшите духовници) от хора, които са се обрекли на Господа, защото такова е призванието им, а не да носят часовници за хиляди левове, да не карат коли по поръчка и да са се отрекли от светстките благинки (вклъчително и от с****)  Confused Толкова ли е много. Духовенството не е насила, то е избор на начин на живот.

Елънче, някъде четох, че м. Николай бил един от любимците на п. Максим и сега ще му бъде много трудно без протекции  newsm78

# 277
И аз съм на мнение, че те са Божии наместници на Земята и подобни работа са просто недопустими. В крайна сметка искам БПЦ да бъде водена (не говоря само за патриарха, а за висшите духовници) от хора, които са се обрекли на Господа, защото такова е призванието им, а не да носят часовници за хиляди левове, да не карат коли по поръчка и да са се отрекли от светстките благинки (вклъчително и от с****)  Confused Толкова ли е много. Духовенството не е насила, то е избор на начин на живот.

Елънче, някъде четох, че м. Николай бил един от любимците на п. Максим и сега ще му бъде много трудно без протекции  newsm78
Свали розовите очила и виж действителността

# 278
  • София
....
Свали розовите очила и виж действителността

Ех, иска ми се, но какво е в действителност..... Tired

Мечтая си за онези духовници от филмите, които наистина са призвани да служат на Господ. Сигурно има и такива. Дано са повече.

# 279
  • София
кажи де, жени или мъже
Гнусотия Simple Smile, ако е с жена ще ги разбера, ама много щедри подаръци , те Златките  не печелят по толкова много и толкова набързо Simple Smile това за подаръци  купени с нашите свещици  

# 280
физиологията е по-силна от служенето ...

# 281
  • София
Добре де, не ги ли е страх от Господа, както му е приказката. Нали те са си избрали този път? Като са искали да спят с този и онзи (онази), да са си останали в светския живот и да си правят каквото искат  Rolling Eyes

Патриархът не ги ли е чувал тези неща, защо не е реагирал?  Rolling Eyes

# 282
  • София
Добре де, не ги ли е страх от Господа, както му е приказката. Нали те са си избрали този път? Като са искали да спят с този и онзи (онази), да са си останали в светския живот и да си правят каквото искат  Rolling Eyes

Патриархът не ги ли е чувал тези неща, защо не е реагирал?  Rolling Eyes
Чувал е и са търпели наказания, прочети статията  за Неофит но, той не може да бъде непрекъснато до тях и да съблюдава за морала ич

# 283
  • Пловдив
 missence и аз знам,че е бил от любимците му,но дали дядо Максим не е бил наставляван по някакъв начин от "някои"....на кой да се обръща повече внимание...Прочете ли статията за бащата на Николай?Аз я прочетох,макар от 2010 година си е много актуална и сега.
Много неща исках да напиша,но ги изтрих. Tired Не искам просто такива хора като тези да бъдат олицетворението на БПЦ  Crossing Arms

# 284
  • София
missence и аз знам,че е бил от любимците му,но дали дядо Максим не е бил наставляван по някакъв начин от "някои"....на кой да се обръща повече внимание...Прочете ли статията за бащата на Николай?Аз я прочетох,макар от 2010 година си е много актуална и сега.
Много неща исках да напиша,но ги изтрих. Tired Не искам просто такива хора като тези да бъдат олицетворението на БПЦ  Crossing Arms

нямам идея дали е бил "наставляван" и той вероятно е имал своите слабости   Rolling Eyes

dmaria, ами при повече от едно провинение, строги наказания. Те уронват престижа на БПЦ според мен  newsm78

....душеприказчик, какъвто е сега младокът Теодор за патриарх Максим”...

Какво се опитват да намекнат  newsm78 Надявам се, не, че и п. Максим е имал наклонности  Embarassed

п.с. прочетох статията  Embarassed Не ми се вярва, честно казано  Rolling Eyes Чак пък с такъв език да си служи патриархът  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 22:48 от missence

Общи условия

Активация на акаунт