Печалбата от панаира

• 10 421
  • 137
  •   1
Отговори
# 15
Панаира за теб може да е моноспектакъл с желани аплодисменти за друг.
+1
Не е задължително панаира да е само заради жалване и оплаквания. Понякога има и панаир на ексхибиционизма и показността. Кой от двата е по-големия, не се наемам да кажа.

# 16
Облекчение, според мен.
Вярвам, че много хора няма на кого да споделят разни лични неща и считат, че тук, защитавани от идеята за анонимност, могат да намерят отдушник. Също така вярвам, че помага, независимо дали е търсено или осъзнато като резултат.

# 17
Изобщо не свързвам споделянето на лични неща и проблеми тук с панаир с печалби и загуби.
Аз съм си аз - с печалбите или загуби ...
Който не може да ме приеме такава каквато съм - не е и нужно.
Не мисля,че има човек на тази земя,който не изпада в дупки,няма тежки моменти и не се чувства в безтегловност в определени моменти от живота си. И най-нормалното нещо е в такъв момент да се чувстваш сам и неразбран. Аз съм за споделянето. От чуждо непристрастно мнение по даден проблем можеш много да научиш за себе си и за проблема си.И може много да ти помогне.

Дали сме анонимни или не, не знам . Но и не ме вълнува до такава степен - просто,защото не се срамувам от това,което изпитвам,казвам и съм.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 13:33 от *Dreaming

# 18
Явно хората не са съвсем себе си тук и за това се притесняват толкова много.  newsm78

# 19
  • София

Кой се притеснява?
  Потребители, които са сложили лентички и снимки на децата си, написа ли са къде работят или в коя детска градина/училище са децата им и пускат теми: "Имам любовник, но мъжът ми не знае." или '' Свекърва ми е ужасна!" ли? Или на дълго обясняват колко пъти правят секс и какви техники ползват, какъв е размерът на милото и с колко мъже са спали преди него ли?

# 20

Кой се притеснява?
  Потребители, които са сложили лентички и снимки на децата си, написа ли са къде работят или в коя детска градина/училище са децата им и пускат теми: "Имам любовник, но мъжът ми не знае." или '' Свекърва ми е ужасна!" ли? Или на дълго обясняват колко пъти правят секс и какви техники ползват, какъв е размерът на милото и с колко мъже са спали преди него ли?
не знам. Може би пък хората които пишат "направих си нов ник, за да пусна тази тема"  newsm78. За мен би било сложно. През кой ник в коя тема  Crazy Crazy

# 21
Скуката си казва думата, м!

О, не ти отива, остани си по "Шанелски изискана" - не се напрягай/определено ти е скучно/. Мхм!

# 22
  Да, на печалба са. Има и хора, които проявяват съпричастие.

Може би е по шик да си над панаира...  а може би не.

# 23
Печалбата, печалбата... колкото да си изгърмиш пушката и толкоз.
Може и да спечелиш някое мече за утешителна награда, или птичка на пръчка, но като цяло гаргарата си остава за твоя сметка.
Щото зяпачи, които си нямат друга работа и нямат какво да ти кажат, но имат какво да говорят за теб и да го помнят до второ пришествие, има повече, отколкото всичко останало.

Отделно не всичко започва и приключва със СО и Клюкарника. В някои други подфоруми, колкото по-откровен си, толкова повече позитиви ще имаш, защото там хората наистина си помагат и няма нужда да се криеш или да се правиш на някой, който не си. Но искрено ви пожелавам да не се налга да опирате до тези подфоруми.

Последна редакция: вт, 06 ное 2012, 15:51 от Анонимен

# 24
  • Tам през Атлантическия океан
Понякога за наше добро е хубаво да спазваме това 'правило' .

То не и хубаво да задържаш всичко в себе си че може да гръмнеш  Rolling Eyes може би трябва да се намери една стеда м/у тази 'премъдрост' горе и споделянето/говоренето .

Понякога като съм споделяла много пред някой , после съм се чудела защо  Rolling Eyes може би е било нужда на момента  Thinking Иначе няма голяма полза  Rolling Eyes в повечето случаи  Wink в 99%  Mr. Green

# 25

Мхм. Този форум винаги е успявал да ми удари една отрезвяваща плесница, когато съм се допитвала до него. Тук можеш да получиш съпричастие и реални отговори, неизкривени от лични впечатления както в реалния контакт.
Под, над, върху или в панаира, значение няма, всеки има право да разкрива толкова от себе си, колкото личната съвест и наклонности му позволяват.

# 26
  • Tам през Атлантическия океан

Бе , като се замисля като споделиш и разбереш че има и други като теб или са минали през това ,  Laughing не всичко изглежда толкова страшно и безнадежно  Wink Тъпо е ако почнеш да се сравняваш с тези които са по-кофти от теб  Rolling Eyes

Зилозавър Peace

# 27
  • Kопенхаген
Тук вероятността да ти завъртят споделената история е толкова голяма, че от Невинен да се превърнеш във Виновен  Grinning

# 28
Понякога просто имаш нужда да споделиш..
Много по-лесно е с непознати, отколкото с близки..

# 29
Много хора са ексхибиционистично настроени. Вярват в анонимността на форума и намират, че у хората преобладава повече доброто, отколкото желанието да начукват канчета при всеки удобен повод.

Общи условия

Активация на акаунт