... т.е. ти не пипваш и с пръст човечеца /освен , ако не влагаш друго във взаимност/ не се напъваш излишно с инициативи, а на него му иде да излиже пода по краката ти? Къде е уловката?!:lol:

Баси елементарното нещо написах точно днес и то па не се разбра...
Задоволявам го, после той става още по-мил и добър и дори мие пода. Ако не му пускам став асприхав и нацупен и не мие пода.
Той мен винаги /почти/ ме задоволява, но това не ме кара да мия още повече или да готвя още повече, там е разликата. Така ясно ли е?
Та като цяло един задоволен мъж е готов да даде още повече от себе си, това ми е мнението.
Пределно! Но точно за взаимността иде реч. Пък това кой какво ще прави няма място- това е индивидуален порив и избор. И да искаш да направиш нещо за партньора си не се заключва само в домакинството Вилико. Не ми прави на интересна - сякаш не знаеш.

Въх
Идеята ми мисля е доста ясно изложена, който не схваща и търси нещо друго, за което да се хване - я запетайка, я ударение - негов проблем.
За 1 седмица сме правили 4 пъти секс. Даже последния път вече мъжът ми беше много изморен и се опита да ме вкара в леглото за по-лесно ама не му дадох - викам да опитаме по трудния начин.
Ама нека да види какво е.