Как да си вдигна либидото или по-точно да го накарам да се появи

• 26 204
  • 178
  •   1
Отговори
# 105
Ма какво общо има взаимността?  Laughing Ето, аз ти казвам, че от моя опит - мъжът после е готов да направи повече от обикновеното, че дори неща - дето инак не обича особено  Wink

... т.е. ти не пипваш и с пръст човечеца /освен , ако не влагаш друго във взаимност/ не се напъваш излишно с инициативи, а на него му иде да излиже пода по краката ти? Къде е уловката?!:lol:

newsm78
Баси елементарното нещо написах точно днес и то па не се разбра...
Задоволявам го, после той става още по-мил и добър и дори мие пода. Ако не му пускам став асприхав и нацупен и не мие пода.
Той мен винаги /почти/ ме задоволява, но това не ме кара да мия още повече или да готвя още повече, там е разликата. Така ясно ли е?
Та като цяло един задоволен мъж е готов да даде още повече от себе си, това ми е мнението.

Пределно! Но точно за взаимността иде реч. Пък това кой какво ще прави няма място- това е индивидуален порив и избор. И да искаш да направиш нещо за партньора си не се заключва само в домакинството Вилико. Не ми прави на интересна - сякаш не знаеш. Sunglasses

Въх  LaughingДадох пример, като това не изчерпва ситуацията, но явно трябва да уточня дори това.
Идеята ми мисля е доста ясно изложена, който не схваща и търси нещо друго, за което да се хване - я запетайка, я ударение - негов проблем.

# 106
Задоволеният мъж е готов на чудеса от храброст.

Точно обратното е.
Всичко е индивидуално, както се казва. Някои са готови преди, някои след. Но честно да си кажа, много ми хареса моментът, в който мъжът ми е готов на всичко само и само да е с мен. Но още повече ми харесва, когато е готов на всичко, след като е бил с мен.  Laughing

# 107
Някъде четох че тествали капки за повишаване на женското либидо ...
три капки ... и си там.
Ама тестват ли ги все още или вече ги има на пазара одобрени, без кой знае колко странични ефекти? Кои са тези капки?

# 108
И кои са тези вълшебни капки?

# 109
  • Linz
А има ли методи за намаляване на либидото? За натурални става въпрос.

# 110
  • Galaxy 13197853088

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1621757
ето ...
Като чета основната съставка е тестостерон ... впръсквало се в носа.
и си мисля,защо не го приемате орално,а чакате да се стигне до там.

# 111
  • София
Човекът, който казва това:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=687430.msg23490774#msg23490774
размахва пръст в тема за женското либидо  Crossing Arms

# 112
  • Galaxy 13197853088
Какво съм размахвал?

# 113
  • София
тестостеронов пръст Grinning

# 114
Какво общо има отсъствие на либидо и аноргазмия само не разбрах?

# 115
Либидото според мен силно се влияе от начина на живот и свързано с физическата форма.
По-заседнал начин на живот е направо убийствен за сексуалното желание.
от личен опит знам, че когато ми е енергично, позитивно и леко на душата  нещата са много по-сексуални и обратно - когато съм уморена, похапнала, денят ми е рутинен и скучен секса изобщо не ми е в мислите.
Та, формулата според мен е тази - по-енергично да се живее, да се случват хубави работи, планове да има човек, да му е интересно, ще се върне и либидото.
Естествено всичко това е много хормонално обусловено и е възможно да се помогне и с медикаменти, но не съм запозната какви и как, трябва лекар да каже + план да се направи за промяна на начина на живот.

Веднъж като се завърти чакръка след това (пак според мен) важи максимата че 'апетита идва с яденето". Възстановява се и се поддържа.

# 116
Желанието за секс идва от мозъка.Ако там нищо не работи в тази посока, няма как да искаш секс.
Преди няколко месеца бях на хормонална терапия и почти всички жени споделяха един и същ страничен ефект - липса на желание за секс.При стартирането на терапията бях притеснена, че и на мен може да ми се отрази по същия начин.Мислех, че хормните ще са отговорни.Нищо подобно.
Всичко си беше повече от перфектно по време на лечението.
Човек сам решава какво ще желае.

# 117
ТЕзи капки ще ме побъркат! И без друго имам повече тестостерон, остава ми и още да си метна!  Laughing
Момичета, моето либидо се оправи, както писах по-рано по метода, описан в "Тайната"!  newsm68 newsm44 За 1 седмица сме правили 4 пъти секс. Даже последния път вече мъжът ми беше много изморен и се опита да ме вкара в леглото за по-лесно ама не му дадох - викам да опитаме по трудния начин.  Joy Ама нека да види какво е.  Wink  Изобщо може да се каже, че съм доволна от това развитие на нещата, той също и сега сме екстра.  Wink Май скоро ще пробваме и нещо по-така. Определено ми се върна радостта от физическите удоволствия и желанието за тях.  Grinning

# 118

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1621757
ето ...
Като чета основната съставка е тестостерон ... впръсквало се в носа.
и си мисля,защо не го приемате орално,а чакате да се стигне до там.

Сега прочетох и статията - при мен проблемът не беше в достигането на оргазъм. Винаги стигах до оргазъм, но нямах желание за самия акт (трудно разбираемо от един мъж). С трудност пристъпвах към действие, защото нямах вътрешно желание за секс. Оргазмите не са ми били проблем, удоволствие от акта съм изпитвала. Абе трудно е да се обясни на един мъж защо след като съм изпитвала и удоволствие от самия акт, и оргазъм, не съм имала желание за секс, но вече и това го преодолях.  Wink

# 119
А има ли методи за намаляване на либидото? За натурални става въпрос.

Защо  Joy Да ги пъхнеш в кафето на твоя л и  Joy

Общи условия

Активация на акаунт