Как да си вдигна либидото или по-точно да го накарам да се появи

• 26 168
  • 178
  •   1
Отговори
# 90
Това е валидно и за жената. Няма по-благ човек от задоволеният.

Вероятно съм доста гадна, ама аз мисля, че ми се полага да ме задоволява и не дължа нищо повече отредовното  Joy Докато мъжът някак обикновено се старае да се отблагодари един вид...

# 91
  • София

Вероятно съм доста гадна, ама аз мисля, че ми се полага да ме задоволява и не дължа нищо повече отредовното  Joy Докато мъжът някак обикновено се старае да се отблагодари един вид...

Вили, нали знаеш: жена, която стене нощем, не ръмжи денем! И това за мен е достатъчно, не е нужно да разточа баницата Laughing

# 92
Еми не е нужно - ти като не го направиш - той ще я разточи - ако е задоволен  Laughing

# 93

Да се отблагодари за какво бре? Laughing Секса е взаимно удоволствие. Още повече, че няма по-възбуждащо от това да виждаш/усещаш/ как партньора ти е задоволен. Да не би да бъркам? Rolling Eyes

# 94
Ма какво общо има взаимността?  Laughing Ето, аз ти казвам, че от моя опит - мъжът после е готов да направи повече от обикновеното, че дори неща - дето инак не обича особено  Wink

# 95
Ма какво общо има взаимността?  Laughing Ето, аз ти казвам, че от моя опит - мъжът после е готов да направи повече от обикновеното, че дори неща - дето инак не обича особено  Wink

... т.е. ти не пипваш и с пръст човечеца /освен , ако не влагаш друго във взаимност/ не се напъваш излишно с инициативи, а на него му иде да излиже пода по краката ти? Къде е уловката?!:lol:

# 96
ехче... ако е готов всичко да направи (то и мойто желание се конкурира с това на авторката Laughing) - вероятно ще поискам да излезем на разходка. Да ми направи закуска.
Ок и да изчисти малко кухнята  Laughing

# 97
Ма какво общо има взаимността?  Laughing Ето, аз ти казвам, че от моя опит - мъжът после е готов да направи повече от обикновеното, че дори неща - дето инак не обича особено  Wink

... т.е. ти не пипваш и с пръст човечеца /освен , ако не влагаш друго във взаимност/ не се напъваш излишно с инициативи, а на него му иде да излиже пода по краката ти? Къде е уловката?!:lol:

newsm78
Баси елементарното нещо написах точно днес и то па не се разбра...
Задоволявам го, после той става още по-мил и добър и дори мие пода. Ако не му пускам став асприхав и нацупен и не мие пода.
Той мен винаги /почти/ ме задоволява, но това не ме кара да мия още повече или да готвя още повече, там е разликата. Така ясно ли е?
Та като цяло един задоволен мъж е готов да даде още повече от себе си, това ми е мнението.

# 98
Не знам къде наистина е уловката,но е факт,че задоволеният мъж е агънце.Поне моят,де...
Вилико,напълно съм съгласна с тебе, при нас е абсолютно същото Peace

# 99
Ей, голям спор се е заформил.  Laughing
За мъжете най-важното е секса, за жените не е. Така че можем да си бъдем взаимно полезни, както се казва.  Wink

# 100

newsm78
Баси елементарното нещо написах точно днес и то па не се разбра...
Задоволявам го, после той става още по-мил и добър и дори мие пода. Ако не му пускам став асприхав и нацупен и не мие пода.
Той мен винаги /почти/ ме задоволява, но това не ме кара да мия още повече или да готвя още повече, там е разликата. Така ясно ли е?
Та като цяло един задоволен мъж е готов да даде още повече от себе си, това ми е мнението.

Пределно! Но точно за взаимността иде реч. Пък това кой какво ще прави няма място- това е индивидуален порив и избор. И да искаш да направиш нещо за партньора си не се заключва само в домакинството Вилико. Не ми прави на интересна - сякаш не знаеш. Sunglasses

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 19:56 от Fortune

# 101
За мъжете най-важното е секса, за жените не е
Зависи от жената Mr. Green Нека не обобщаваме.

# 102
Задоволеният мъж е готов на чудеса от храброст.

Точно обратното е.

# 103
  • Galaxy 13197853088
Някъде четох че тествали капки за повишаване на женското либидо ...
три капки ... и си там.

# 104
Задоволеният мъж е готов на чудеса от храброст.

Точно обратното е.

Скрит текст:
Т.е. незадоволеният е готов на чудеса от мерак ли?  newsm78  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт