Как да си вдигна либидото или по-точно да го накарам да се появи

• 26 142
  • 178
  •   1
Отговори
# 75
Ами да,къде на игра,къде като закачка и те нещата си стават LaughingПожелавам ти много страстни мигове да изживеете двамата с мъжа ти luvbed

# 76
.

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 14:21 от Hear Again

# 77
Цветен прашец ежедневно. Аз го комбинирам с малко мед с восък. Това е за възпълване на разни хранителни недостатъци ако евентуално има такива. И за оправяне на хормоналния дисбаланс.

А иначе...секс-шоповете са пълни с какви ли не стимуланти за либидото- просто влез и разпитай.

Аз съм категорично против психолози. Тук е нужен сексолог а не психолог.

# 78
Taka... сега ще ви кажа, че тази тактика, която предприех, имаше ефект и то какъв....
Направих точно така - започнах да действам сякаш съм много възбудена и взех наистина да се възбуждам, макар и леко. От там нататък като се подхванахме, (малко разчупих стереотипа) и завършекът беше разтърсващ. Чак мъжът ми ме пита какво съм чела.  Joy Също така каза, че толкова хубаво не е било от отдавна. Наистина се върнахме във времето от преди да забременея. Значи може.  Wink А най-хубавото е сутринта, че мъжът ми беше готов да направи всичко за мен и го накарах да изчисти.  Laughing
Та този метод (не сексуалния; имам предвид да се държиш сякаш вече имаш нещото, което искаш да имаш) ми е помагал и в други сфери на живота и мисля, че във всяка сфера може да има успех. Изобщо, няма да има затворени врати пред човека, който го прилага и все повече се убеждавам, че е така. Та методът е описан по-подробно във филма "Тайната" и когато го прилагам, винаги имам успех. Та самият метод е като искаш нещо да стане, да се държиш така сякаш вече е станало и то наистина става. Ето дори за възбудата действа и абсолютно във всеки аспект от живота. Ако успея да го прилагам за всичко, няма да има вече затворени врати за мен и за никой, който успее да го приложи на практика.
Това е засега от мен. Благодаря на всички за включването. Ако не беше тази тема, нямаше да се сетя за този метод точно в тази сфера от живота да го прилагам (макар и да не е трудно човек да се досети, но...). РАдвам се, че се сетих покрай коментарите. Не помня вече кой коментар провокира такива идеи в мен.

ЗА пчелните продукти един лекар ми беше казал да пия ама не помня как му беше името - Апитонин ли, нещо от този род - пак нещо пчелно беше - восък или млечице?! Но не съм си взимала, не съм обръщала внимание, но вероятно имам нужда от подобни добавки.

# 79
Аз като пиех противозачатъчни, беше страшно. Това е причината, поради която няма да ги погледна повече.
Започвам и аз да мисля, че за такива неща проблемът е в биохимията - липса на нещо - витамин, минерал и т.н. - или добавка на нещо - някакъв медикамент.  newsm78 Идея си нямам какво може да е при теб, дали сексолозите не разбират повече от тези неща /биохимията на сексуалното желание имам предвид/.
И изобщо често много психически състояния се дължат на физиологични причини - недохранване /прехранване/, недоспиване и др.

# 80
  • София - Рим и обратно

П.П. А и никак не е вярно, че няма реално проблем, щом правят секс 2 пъти в седмицата, на нея й е що годе приятно и получава оргазми. Особено за който знае как е било преди, има проблем и то голям Tired.
И какъв е проблема?
Проблем е, защото дори само мисълта за интимност ти идва като някакъв вид задължение, което трябва да свършиш и последващият оргазъм е чисто механичен, няма я психологическата наслада, няма нищо. Явно не ти се е случвало да си от едната и после от другата страна, за да разбереш разликата. НАистина е много гадно.

# 81

П.П. А и никак не е вярно, че няма реално проблем, щом правят секс 2 пъти в седмицата, на нея й е що годе приятно и получава оргазми. Особено за който знае как е било преди, има проблем и то голям Tired.
И какъв е проблема?
Проблем е, защото дори само мисълта за интимност ти идва като някакъв вид задължение, което трябва да свършиш и последващият оргазъм е чисто механичен, няма я психологическата наслада, няма нищо. Явно не ти се е случвало да си от едната и после от другата страна, за да разбереш разликата. НАистина е много гадно.
Проблем щеше да е, ако наистина го прави по задължение без да усеща удоволствие. Но както се разбра , това не е така. Моя съвет беше да НЕ показва, че го прави без желание и да седи като пън, а да се държи така все едно го има.Както се вижда, подействало е. В една връзка с човек, с когото живееш не може да се очаква, че винаги, когато на единия му се прави секс, точно в същия момент и другия ще го е грабнала вълната. Обаче ако го подхванеш, може и да го запалиш.Проблем ще е, ако и тогава нищо не се получава. Да не говорим,че аз лично не вярвам, че ако една жена няма никакво желание да прави секс с въпросния мъж и седи и лежи като пън ще получи оргазъм. Тя дори няма да се възбуди.  Wink

п.п. То и в други сфери е така. Ако винаги чакам да ми дойде огромното желание да си играя с детето ми или да му обръщам внимание на неговите детски вълнения, този момент може да идва  много рядко, а ако имам големи проблеми и никога. Това не значи, че няма да се напъна да го направя, въпреки, че не ми се ще, но тъй като си обичам детето, в крайна сметка това, че го радвам, започва да радва и мен. Но не е нещо, което правя само когато ми напира отвътре.

# 82
Taka... сега ще ви кажа, че тази тактика, която предприех, имаше ефект и то какъв....
Направих точно така - започнах да действам сякаш съм много възбудена и взех наистина да се възбуждам, макар и леко. От там нататък като се подхванахме, (малко разчупих стереотипа) и завършекът беше разтърсващ. Чак мъжът ми ме пита какво съм чела.  Joy Също така каза, че толкова хубаво не е било от отдавна. Наистина се върнахме във времето от преди да забременея. Значи може.  Wink А най-хубавото е сутринта, че мъжът ми беше готов да направи всичко за мен и го накарах да изчисти.  Laughing

смях се с ГЛАС  Grinning

# 83

Ох, за сетен път ще напиша, че правим секс поне 1-2 пъти седмично, в които пъти няма нужда да се преструвам (това може и да не съм го написала), защото наистина ми е хубаво, но нямам желание да започнем, а и усещането не е като преди. Няма този плам в мен, няма страст. Не знам как да се изразя по-точно. ХУбаво ми е, изпитвам оргазми, но до там. Не проявявам инициатива, не съм като преди. А преди правехме секс всеки ден и по няколко пъти на ден и изгарях от желание и страст. Предполагам, че сега съм едно тлеещо дърво и това се усеща. Не мога да имитирам страст. Как да се направя, че искам нещо, когато не го искам? Може би трябва да тръгна на уроци и за това?! Laughing

Ето от тук ми дойде идеята - даже на последното изречение се вижда, че лампичката ми е светнала. Някои да не си приписват заслуги. Те заслугите са си най-вече мои.  Mr. Green (Колко съм скромна само). Сетих се от уроците по пеене, че винаги имах проблем с изразяване на емоцията в песните. Тогава учелят ми по пеене ме научи на някои похвати чрез които може да се предаде много силна емоция без вътрешно да я усещаш, но да звучи сякаш си изкъртен от това чувство и съответно да въздействаш на публиката. От там си помислих, че може всяко чувство да се имитира така че да изглежда, че го има. От там че може да се имитира всяко действие, всяка емоция, а от там съответно за секса. Така сама стигнах до този извод и после се сетих, че това е точно (абе не е баш това ама има връзка  с Laughing) учението от "Тайната" на Ронда Бърн (не съм много сигурна в името на авторката). Сега пак го гледам и виждам много грешки в живота си, но също и начини за тяхното поправяне. Който иска всичко да му тръгне по мед и масло, да гледа този филм.  Wink

Последна редакция: чт, 08 ное 2012, 14:50 от HAPPY_QUEEN

# 84
  • София
Ей, женска му работа - веднага го впрегнала да работи...милото момче... Joy

Паси, съветът ти се оказа отработен метод, койте незнайно как е бил забравен??? баш в този труден сексуален момент...Не заслужаваш благодарност! Mr. Green

# 85
Ами то какво друго да искам?! При нашето положение това може да ми даде и да направи за мен.  Wink Е ама си го заслужих, нали така?  Laughing

# 86
  • София
Ами то какво друго да искам?! При нашето положение това може да ми даде и да направи за мен.  Wink Е ама си го заслужих, нали така?  Laughing

Похвално е, че имаш рационална мисъл, бравос! Grinning

# 87
Куйн, тъкмо си мислех да ти пиша, че сама ще достигнеш до разковничето и ти си намерила пътят. Постни се в темата за печалби от панира Laughing/нали там търсят ползите и вредите - та ти им изтъкни ползата в случая/, защото в твоят случай нямам идея дали има панаир/не изчетох всичко дотук освен първият ти пост и настоящите на тази страница/, но определено пишейки си си дала сметка къде е може би проблемът и как да го решиш. Успех!

п.п. според мен се пренавиваш по темата и сама си вменяваш чувство за вина- това е убиец за либидото.

# 88

смях се с ГЛАС  Grinning

И на кое се смееш? Задоволеният мъж е готов на чудеса от храброст. Глупаво е да не се възползваме  Wink

# 89
Това е валидно и за жената. Няма по-благ човек от задоволеният.

Общи условия

Активация на акаунт