Отношенията ни като цяло са добри извън секса, но знам че за него това е най-важната сфера и дори да не показва, че не му харесва накъде са тръгнали нещата, то си е ясно. Знам, че не му харесва да е така. Няма как да му хареса. Той се старае да ме разбира и да ме успокоява. Обяснила съм му, че не го правя по мое желание, че вероятно е така заради това, че съм станала майка. Опитва се да ме разбере, но колко да ме разбере - все пак е мъж, има си своите нужди. Виждам го, че и той е много сдухан макар и да гледа да не му личи много, т.е, да не си го показва или да не ми натяква, че е заради секса, но аз си знам, че е заради това. В смисъл, колкото и да говорим, то като го няма на действие, кел файда от всички приказки?!
Мъжът ти иска да правите секс независимо от нежеланието ти ?
Или иска проблема да се реши из основи и да правите секс с желание от двете страни ?
Струва ми странно,че е толкова жизненоважна част от живота му секса,че едва ли не ако го няма се сдухва - а това,че реално ти имаш проблем и не желаеш - не е от толкова голямо значение?
Ако е първото - лошо.
Ако е второто - ще намерите изход.
Изход винаги има. Стига да има желание и от двете страни за взаимопомощ,търпение и разбиране.

.
Ми така де, тъкмо щях да задам същия въпрос - уеър ис дъ проблем?