Съпруга с ниско до никакво либидо, счупвами се психиката

 • 18 491
 • 283
 •   1
Отговори
 • Мнения: 8
Здравейте БГ мами,
От доста години посещавам  сайта, допада ми, много полезни съвети открих тук.
Имах стар акаунт, но ме успях да влезна и днес съм с нова регистрация.
Ще споделя едно бреме, което много ме тормози и във времето започнах да се пречупвам. Ако някой от четящите е нил в подобна ситуация и успешно се е справил, ще помоля да сподели.
Семейство сме от 7 години, аз на 43г, тя е на 42.  Много я обичам, тя казва същото от нейна стрсна и се боря да намеря решение.
Бързо се оженихме, цветя и рози. Тя живееше с родителите, те са се грижили основно за битовизмите, консумативи и т.н. Аз съм се отделил на 18г от моето семейство и имах малко повече опит, организация, изпълнение. Тя е имала предишна връзка /7г/, но май не е била толкова дълбока, даже не е знаела с какво се занимава/препитава мъжът. Разделили са се заради ходене по чужди жени от страна на момчето. По-късно разбрах косвено защо е ходил по чужди жени, нямало е секс вкъщи.
Моята съпруга бе много активна сексуално преди да се оженим, обаждания с послания за секс, провокация със снимки и т.н. Обаче почти веднага след сватбата всичко умря от нейна страна.
Повечето време си беше вкъщи, не можеше да избере какво иска да работи, няма трайни интереси дори до днес, с изключение на котките. Беше кисела като е вкъщи, скучно. Като ходеше на работа пак беше кисела заради работата. Аз трябваше да компенсира с повече работа, да има бюджет. Но винаги, почти без пропуск след като се прибера от работа излизахме заедно навън, да разнообрази.
Като не й харесваше града, сменяхме града, държава, континента. Никъде не й харесва. Липсва й времето при родителите, без отговорностите, но това няма как да се върне.
И така, след този предговор, стигнахме до секса. Няма го. Искахме дете, тя смяташе всичко с телефона, секс по веднъж през месец. С пауза за лятото и зимата, не я кефят двата сезона. Примврно 2-3 пъти на година. Но й е хубаво през осталото време да милвам по дупето, гърдите, слабините, но секс да няма. Ако не го правя съвсем се вкисва.
Психиката ми се счупва вече, станах избухлив примврно като шофирам, а това не ми е в характера категорично. Хващам се, че започвам да слагам жените под общ знаменател, да ги намразвам без причина всички, а това е моя грешка.
Съпругата не желае да се говори по въпроса, тя не била "такава" отворена жена и толкова.
Аз не съм някой сексуален маниак, съвсем обикновен човек съм. До скоро спортувах усилено, тя уж искаше да се включи, но я е мързел. Искаше бързи резултати, за две-три седмици.
Сега иска да се прибираме в БГ, обаче без план, в кой град/село, какво ще правим за прехраната. Аз така авантюристично не бих рискувал.
Аз съм отговорен човек, имам контакти на доста места, каквото зависи от мен - света ще обърна, инициативен и отворен възможностите съм, такъв съм се родил.
Не спомнах за родното семейство на съпругата. Сестрата и майката са като нея. Спрели са активен сексуален живот на около 25г възраст. Бащата е за ожалване, най-мрачният и кисел човек, аз стоя на разстояние от него, задължително, кофти е да се гледа дори.

# 1
 • онче бонче бонбонче
 • Мнения: 15 133
Насоли я цветущо, и нея и родата й, само дето не каза защо сте заедно? Психиката си я чупиш сам.

# 2
 • Мнения: 377
Защо не си предприел раздяла до сега? Нямате деца и брак,спокойно може да си търсиш щастието другаде.

# 3
 • Мнения: 3 104
Защо не си предприел раздяла до сега? Нямате деца и брак,спокойно може да си търсиш щастието другаде.


Пише, че са семейство - вероятно са женени.

# 4
 • Somewhere beyond the moon and stars
 • Мнения: 628
Ако тя има интерес и желание, можете да търсите причината - хормонален дисбаланс, психологически блокаж, асексуалност...
Доколкото чета, тя явно "си е такава", т. е. няма интерес или желание да се променя.

# 5
 • Мнения: 25 623
Очевидно не е твоя човек, даже не е кризата на 7те години...пусни я да си ходи дома, а ти си нареждай живота.

# 6
 • Далечният изток
 • Мнения: 14 530
Ако всичко описано е истина, си все още с този човек защото...?! Освен да е някаква неземна красавица, с която да се хвалиш, не се сещам за друга причина. Ако си си уредил живот, жилище, работа в чужбина и нямаш намерение да се прибираш в България, пращай я сама да си идва и да се оправя. Даже и с една молба за развод може да я пратиш  Simple Smile
Между другото, противоположностите не се привличат. При толкова големи различия във възприятията, в един момент се стига до ей тая бездна, като при вас.
Аз не разбрах с кое точно искаш да се справиш? Да направиш така, че тя да стане сексуална ли? Не, няма да стане и ти нищо не можеш да направиш...

# 7
 • Мнения: 5 194
Еее чак пък толкова... това вече е мъчение. А аз се оплаквам от моя сексуален живот 3 пъти в месеца. Защо я обичаш тази жена не разбрах. Вие не си подхождате по нищо.

# 8
 • Мнения: 6 321
И седиш с нея, защото....?

Само да те светна, че за забременяване не е така схемата /2-3 пъти годишно/. Нещо и там те е метнала. За мен е ясно, че тя не иска дете.
Пускай я да си ходи и си оправяй психиката.

# 9
 • Мнения: 2 473
Само се жалваш по форумите, до сега би трябвало да я оставиш. И, то, не само заради секса, а цялостната й личност.Но, май и на теб не ти се занимава.

# 10
 • Пловдив
 • Мнения: 23 414
И защо си с тази жена? Тя е каквато е, очевидно няма да се промени, а ти стоиш?

# 11
 • Мнения: 1 000
Избоде ми очите “ искахме дете” ,
Да не би да е в депресия, ако не се е получило…
Иначе е много тъжно, ако жена ти наистина има някакъв проблем и погубва и теб така. Поне настоявай да бъде честна какъв е проблема, ако ще я карате така, то е само за издръжката май. Егати. Не я кефили сезоните…

# 12
 • София
 • Мнения: 34 656
Купи ѝ еднопосочен билет.
Тя просто се е преместила на твоите ръце за отглеждане.

# 13
 • Мнения: 28 548
Не, че нещо, но защо "искахме дете" ? Успяхте ли, не ли....? На 43 г., ако не помислиш за дете, след 5 години ще ти е трудно. Всъщност на теб не, де, ама за майката да не кажа невъзможно.... 
Останалото не знам как да го коментирам. То май няма много за коментар - ако не се промени жена ти, рано или късно семейството ви ще се разпадне.

# 14
 • Мнения: 775
Тя ми звучи като крайно безотговорен човек и направо мързел, граничещ с психични отклонения. Какво значи човек на 40+, на когото все нещо му е крива работата, ако изобщо работи, който не знае къде иска да живее даже?! Я се оттърви докато е що годе време, имаш шанс все още за дете. Бебе не се прави със секс 2-3 пъти годишно, тя в прав текст ти се е подиграла. И без това виждаш ли я като адекватна майка?! Той биологичния ѝ часовник работи вече на магия, тя се помайва, пълни глупости. Не си се родил, за да търпиш чужд мързел, помисли върху това и се спасявай.

Общи условия

Активация на акаунт