Подарък-момче-пълнолетие - идеи?

• 1 014
  • 30
  •   1
Отговори
Здравейте! Моля дайте предложения за идеен подарък за момче,навършващо 18г. Парите винаги са вариант, но ми се иска да има изненада. Мерсии

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 19:34 от Brighter

# 1
Златна верижка и пръстен - винаги остава спомен за повода.

# 2
Пътуване.

# 3

Не познавам нито едно момче на 18, което да се зарадва или запомни златен пръстен (работя с доста младежи от 17 до 22. )

Сега разпитах тези, които са ми на работа - изсмяха се на пръстена и верижката. Казаха неща за плейстейшън/футбол/рейзърски блутут слушалки/ваучер за озон.

# 4
Вие родителите ли сте или приятели, близки?

# 5
Моите младежи се радват на парфюми, блу ту колонки и маратонки.
А забравих и маркови часовници.

# 6
Вие родителите ли сте или приятели, близки?
Близки роднини сме с хлапето.

# 7

Не познавам нито едно момче на 18, което да се зарадва или запомни златен пръстен (работя с доста младежи от 17 до 22. )

Сега разпитах тези, които са ми на работа - изсмяха се на пръстена и верижката. Казаха неща за плейстейшън/футбол/рейзърски блутут слушалки/ваучер за озон.

Според мен не е лоша идея. По- добре готин златен пръстен отколкото всички други глупости къде ще гепи от HM, и ще си ги кичи Grinning

# 8
Ако бяхте родителите, щях да предложа 18 по-дребни подаръчета, но не съвсем безсмислени де, дето утре ще отидат на боклука. Само ако имате идея за такива, иначе не. Но за странични хора не е подходящо, това е по-скоро  вътрешносемеен хумор.
Иначе верижка, колие, ако носи такива - защо не. Много зависи от самия човек. Парфюм също. Портфейл. Някакво спортно пособие, ако спортува. Хоби, нещо?

# 9
Ако бяхте родителите, щях да предложа 18 по-дребни подаръчета, но не съвсем безсмислени де, дето утре ще отидат на боклука. Само ако имате идея за такива, иначе не. Но за странични хора не е подходящо, това е по-скоро  вътрешносемеен хумор.
Иначе верижка, колие, ако носи такива - защо не. Много зависи от самия човек. Парфюм също. Портфейл. Някакво спортно пособие, ако спортува. Хоби, нещо?
За хоби- тренира волейбол и футбол,но по-скоро любителски, не с цел професионално развитие. Скоро приключва шофьорски курсове, пада си по компютърни игри, стандартни неща... Чудя се за някоя готина смарт гривна, не съм много на "ти" обаче с тях.

# 10

И аз мислех така на 18, виж почти 15- 20 години и някой ако е далече или го няма вече , нещата ще са други. Това си е подарък и спомен цял живот.

# 11
Смарт гривна е добра идея, ако вече няма такава.

# 12
Щом кара шофьорски курсове сигурно скоро ще си вземе кола.
Първото нещо, което взехме на нашите младежи когато си купиха колите беше видеорегистратор. Силно препоръчвам.

# 13
Хубав часовник

# 14
  • Melmak
Шофьорски курс.

Общи условия

Активация на акаунт