Подарък-момче-пълнолетие - идеи?

• 1 055
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
Златна монета, банките продават. Може да си я продаде после или да си я остави за спомен.

# 16
  • София/Севлиево
И двамата с ММ за пълнолетието си сме получили златен синджир с кръстче.Това ще получат един ден и децата ни нищо че малкия си има от кръщенето.Ако може да отделите повече пари вариант е и монета от инвестиционно злато или пък някоя с колекционерска стойност.На момента може и да не се оцени подобаващо,но след време нещата ще са по съвсем друг начин.

# 17
За пълнолетие бих подарила нещо, което ще остане и след 20-30-50 и т.н. години ще си го има като спомен.
И аз, и съпругът ми получихме злато на 18 г. Да, на тази възраст не си е носил пръстена, но като стана на 35-40 си го сложи и му харесва. Аз също не носех злато в младите си години. Тази година (на 46 съм) се сетих за една златна буква с верижка, която леля ми подари тогава тогава и ми стана много мило. Нося си я постоянно. Ако беше нещо друго, отдавна да го няма.

Но това в случай, че сте съвсем близки роднини. Ако сте по-далечни може и нещо по-ежедневно, свъзрано с интересите на младежа.

Последна редакция: чт, 13 фев 2025, 21:54 от Не се сърди, човече

# 18
Може златна монета или инвестиционно злато.
На мен мъж със златен пръстен ми е толкова олд фешън, че няма къде повече. Не познавам нито един млад мъж, който носи златен пръстен.
Хубава сребърна гривна може би.
Иначе смарт часовник, скъп парфюм, но то пак си е до вкус. Най-лесно е пари плюс нещо символично. Аз дори не помня нещо да са ми подарявали. Радвах се, че вече съм на 18 и сама отговарям за себе си.

# 19
Златно бижу. Класически подарък. Не познавам някой, мъж или жена, който да не харесва злато.

# 20
Аз смятам, че младите в момента, които ще харесат злато, са по-скоро голяма рядкост. Освен това познавам много хора, които мразят и не носят никога. И аз съм за смарт часовник, някаква друга техника или ваучер за преживяване/пътуване. Не смятам, че и подарък от  пълнолетие трябва да се пази цял живот, времената са толкова динамични.

# 21
Да бе, то вече един курс е 2000 лв с всички разходи (които са неизбежни). С това да се занимават родителите.

По темата: пътуване или ваучер за преживяване. Стига с материалните подаръци, които ще се забравят до няколко месеца на някой рафт. Нека е нещо, което да му остави спомен. Злато за момче на 18 ми звучи смешно, да не е момиче. Ако ти е трудно, му дай пари в плик и това е.

# 22
Синът ми стана на 18 миналата година. Радвам се, че никой не залитна по златни щуроти... Изобщо не харесва и не носи.
Абсурдно ми звучи.
Парфюм по-скоро, ако не измислиш нещо... Ваучер за Декатлон или някой магазин, за каквото харесва...
Подаръци за идеята ей така е малко не много ок...

# 23
Мен ми звучи абсурдно да не харесваш злато. Противоестествено.

# 24
Мен ми звучи абсурдно да не харесваш злато. Противоестествено.
И аз не нося злато. Не харесвам бижута. Нямам дупки на ушите...
Изкуственячка няква съм явно...

# 25
Синовете ми, на 22г и 19г не харесват злато. Не носят нищо златно и не мисля, че скоро биха започнали. Носят сребро, големият има няколко интересни модела пръстени на Вивиан Уестууд, които редува, ако е в настроение за бижута.

# 26
Благодаря на всички за идеите и мненията! Спирам се на смарт гривна/часовник. Ще се консултирам и с родителите. Ако чак пък толкова не е подходящо за него,парички в картичка и да си избира. Все ще му е полезно. Хубава неделя 🍀

# 27
Благодаря на всички за идеите и мненията! Спирам се на смарт гривна/часовник. Ще се консултирам и с родителите. Ако чак пък толкова не е подходящо за него,парички в картичка и да си избира. Все ще му е полезно. Хубава неделя 🍀

Има едни много готини кутийки, в които се слагат парички, като консервни кутийки са.
Има и разни други оригинални пликчета/кутийки. Потърсете, ако искате.

От този тип, има подходящи и за момчета...

# 28
Синът ми получи златна верижка за 18- ия си рожден ден.  На бала си я сложи и до ден днешен си я носи. Преди това носеше сребърни бижута.
От мен получи ключодържател с послание. И него си използва.

Компютърните игри не са му страст.
Така,  че зависи от човека.

# 29
Бих предложила смарт часовник да му подарите, ако няма. Има в различна ценова категория. Много практиен и удобен подарък, на който някой на 18 години със сигурност би се израдвал.
Ако се насочите натам, задължително изберете някой модел, който да работи и с Android, и с IOS. Wink

Общи условия

Активация на акаунт