Не се чувствам непривлекателна, имам секси бельо, избягвам да го слагам именно защото мъжът ми налита много. ИМам чувството, че е нон-стоп възбуден. Даже да съм с анцуг ми налита, пък остава нещо друго да сложа. Искам да кажа, че не е проблема в липсата на самочувствие - имам си такова.
С мъжът ми не сме се разделяли откакто сме заедно, но не мисля и че в това е проблемът. Още повече, че ако се разделим, ще съм сигурна, че ми изневерява. Особено след като ме заплаши, че ако продължавам в този дух, ще си хване любовница. Понякога обаче си мисля, че може и така да е по-добре - поне да не ме закача. Но те мъжете не спират да налитат на жените си като си хванат любовници така че надали ще е от полза и това, само допълнително ще изостри напрежението.
Въглехидрати ям много. Много обичам сладкиши и си хапвам всеки ден. Така е било винаги. Не ми влияят на желанието за секс. И пак да кажа - не съм на диета, аз си ям така - тоест, почти не ям. Или ям малко или ако ям повече, ям 1 път на ден. Не се лишавам от нищо конкретно, но ям в малки количества. А повече от това не мисля да гладувам, че и без друго поне половината от деня стоя гладна.
Колкото до еротичните фантазии - в момента нищо не ме възбужда, няма такава фантазия.
Идеята ми харесва - аз така си живея кажи-речи. Когато мога, покрай другото гледам по някой филм, който ми харесва. Хапвам си я шоколад, я вафличка всеки ден по малко. Само няма как да оставя бебето на никой.
На спорт няма как да се отдам. Аз ако имам време и финансова възможност, вместо на спорт, ще се отдам пак на пеене. Поне то ме влече, но и никога не съм спортувала (освен упражненията ама те не са точно спорт) пък до сега не съм имала проблеми с либидото. Не знам разходките дали спадат към спорта - много обичам да ходя. Ходя по много дълго време - всеки ден поне по 2 часа без да се спирам. Е сега зимата заради малкия няма да мога толкова дълго да ходя, но поне 1/2-1 час мисля, че ще го докарам.
Абе продължавам да мисля, че проблемът ми ще се оправи само като отида на психиатър. Мисля, че физически стимули няма да помогнат. И без друго кажи-речи съм ги пробвала вече. Не вярвам обаче и че психиатъра ще помогне. ЧУла съм, че има хапчета за възбуждане на жени, но не знам дали са много вредни и дали не са прекалено скъпи. МОже би трябва да попитам в някой секс шоп?!

Това пък как става точно?