Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой от вашите герои бихте искали да умре?
Какво се случва с Елена в "Дневниците на вампира"?
Какво се случва в последния епизод?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой от вашите герои бихте искали да умре?
-
Какво се случва с Елена в "Дневниците на вампира"?
В телевизионния сериал "Дневниците на вампира" героинята Елена претърпява трансформация във вампир, което води до смесени реакции сред феновете. Някои са разочаровани от промяната в нейния характер, докато други се надяват тя да си възвърне човешката форма. Тази сюжетна линия предизвиква дебати и спекулации сред зрителите относно бъдещото развитие на историята.
-
Какво се случва в последния епизод?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за героите Елена, Стефан и Деймън?
. Стефан се държа идиотски като не им каза отначалото, голяма тайна, голямо нещо, особено от Деймън не разбрах защо криха, той достатъчно обича Елена, за да види, че тя като вампир се чувства по-зле и за да поиска да я излекува, ако има лек. Тайната на Тейлър и Хейли ми се видя по-интересна, не я очаквах, само се надявам някой ден това да не застраши Тайлър. И аз явно съм гледала и съм спала предния епизод, не разбрах защо се появи татуировката на Джеръми сега, готов е да стане ловец, предполагам?

Когато Лена погребваше Конър, устата й цялата беше в кръв от това, че пи от конър, а видяхте ли зъбите й колко бели бяха? 

Деймън... толкова импулсивен!