Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 070
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
Извинявам се че така нахлувам в темата,но от новия сезон изгледах 1 и 2 серия и др като ги сваля или не тръгват субтитрите или нещо са ми объркани.Незнам аз ли не правя нещо както трябва или просто са така суб,но мн ме изнервят Embarassed.
Ако може някой да ми каже от къде да ги дръпна със вградени суб или поне малко помощ да даде ще съм много признателна.

http://www.vbox7.com/search/?user_videos=the+vampire+diaries& … &page=5   Ето линк към vbox качеството не е много добро, амаа ...
5 епизод сигурно ще го качи утре  Wink

# 76
  • Сопот, Пловдив
Изгледах.
Скрит текст:
Много ми хареса Елена като се поддаде на вамприски изблици и отиде да спасява брат си, а после набързо освитка Конър. И всичко ми беше чудесно, докато не започнаха вечните драми. Докато уж погребваше Конър ми идеше да отида да й махна пръстена от ръката и да я оттърва от вечните мъки  ooooh! . Стефан се държа идиотски като не им каза отначалото, голяма тайна, голямо нещо, особено от Деймън не разбрах защо криха, той достатъчно обича Елена, за да види, че тя като вампир се чувства по-зле и за да поиска да я излекува, ако има лек. Тайната на Тейлър и Хейли ми се видя по-интересна, не я очаквах, само се надявам някой ден това да не застраши Тайлър. И аз явно съм гледала и съм спала предния епизод, не разбрах защо се появи татуировката на Джеръми сега, готов е да стане ловец, предполагам?

п.п. Да се допълня, че забравих, умрях от скука с Бони и опитите й да си връща способностите, колко пъти вече ги губи и ги връща тези способност, то беше ясно, че пак ще си стане вещица, ама драма да има и свещи да се палят.   Grinning

# 77
Катрин! Катрин!  Crazy
Изгледах го.

Скрит текст:
Хареса ми. Какъв беше този меч, който Клаус намери?  newsm78 Когато Лена погребваше Конър, устата й цялата беше в кръв от това, че пи от конър, а видяхте ли зъбите й колко бели бяха?  hahaha

# 78
Скрит текст:

И аз явно съм гледала и съм спала предния епизод, не разбрах защо се появи татуировката на Джеръми сега, готов е да стане ловец, предполагам?

Да, Конър каза, че и на него така му се появила. Някакъв му казал, че в него има потенциал и след време му се появила. Очевидно се предава така от древността, защото със сигурност тези от братството са измрели вече.

Какъв беше този меч, който Клаус намери?  

Катрин май е халюцинация на Елена, а мечът е този на Александър, нали в предния епизод това искаше да разбере от Ребека. Мечът е ключ към разкриването на татуса.  

Стига ги цитирахте тези Кларолайн  Peace

# 79
  • София
Току що изгледах епизода ....
Скрит текст:
ха тъкмо да намерят лека и хоп Еленка да вземе да убие ловеца ... сега ще има драми ,сълзи ,самообвинения .... пък братята щели да търсят другите членове на братството...Като цяло не ми хареса епизода ,но пък съм доволна от развръзката ,че поне Ленчето няма да е банка на Клаус.

# 80
  • Сопот, Пловдив
mokka, мерси за разяснението.  Peace

Скрит текст:
Според мен  скоро ще стане ясно, че Джеръми има татуировка и ще започне чудене и маене как да се увеличава, без да се налага да ги избие.  Laughing

# 81
  • София
mokka, мерси за разяснението.  Peace

Скрит текст:
Според мен  скоро ще стане ясно, че Джеръми има татуировка и ще започне чудене и маене как да се увеличава, без да се налага да ги избие.  Laughing
Скрит текст:
Ха ха ,Да ,както в предния сезон ,как да убият Клаус ,без да измрът всичките  Laughing

# 82
кои са тези Кларолайн, изтървала съм нещо Laughing

а дали братството е винаги от петима души- искам да кажа, като умре един, веднага се прехвърля на друг татуса и картата започва отново, но за новия ловец, тъй де- има още 4 вероятно по- запълнени карти по трасето?

и да поспамя: Сюжета на Звяра се развива добре Laughing

# 83
кои са тези Кларолайн, изтървала съм нещо Laughing

Клаус и Каролайн Simple Smile

# 84
  • София
Аз пък ,къде пропуснах Катрин  newsm78 ?

П.П. моментите с Бони ги превъртам ,там ли нещо изпуснах?

# 85
Аз пък ,къде пропуснах Катрин  newsm78 ?

П.П. моментите с Бони ги превъртам ,там ли нещо изпуснах?
Има  я в промото.
На мен епизода ми хареса Party

# 86
Изгледах епизода, хареса ми!
Скрит текст:
Ех, тоя Стефан... От една страна му се ядосвам, но от друга го разбирам. Понякога, за да предпазим близките си, се налага да пазим тайни от тях, за тяхно добро.  Peace Харесва ми как си партнира с Клаус... само не ми хареса, че каза на Деймън за лека. Crossing Arms Деймън... толкова импулсивен! Laughing Имаше малко Клаус, разочарована съм! А Елена се сърди на Деймън, че я е накарал да убие ловеца и на Стефан, че разговарял с Клаус... такава е патка! Сега дано има повече халюцинации! Mr. Green

# 87
Скрит текст:
Стана ми много ясно Стефан колко "много" обича Елена. Как можа да каже, че не я харесва като вампир и че я иска само като човек. Е... егоиста! Деймън за пореден път доказа, че я обича истински.  Наистина е така! Когато обичаш някого, го обичаш независимо какъв е, какъв ще стане или е бил!
Елена като не иска да слуша Деймън, да не го слуша. Какво и е виновен той, че така ще му се сърди даже.. Все и е опрял оръжието в главата ахах.
А Бони, миличката много е заспала и никога не знае на кого трябва да се доверява. А уж е вещица, няма ли някакво по развито шесто чувство?
Карълайн, милата и тя в голяма заблуда живее. 100% съм убедена, че наистина Тай е спал с Хейли.
Сигурна съм, че вамп барби дадели шанс на Клаус, той ще се промени заради нея.

Очаквам ДЕЛЕНА сцените с нетърпение! Тогава ще видим, що е истинска любов!
Опс, забравих Джер, то беше ясно, че е ловец. Не случайно и Аларик искаше да го подготви. А и съм убедена, че дядото на Джер също е такъв.
Лек няма да се намери, или ако се намери, няма да го използват върху Елена. Иначе за какво им беше да я превърнат във вампир?

# 88
Скрит текст:
Стана ми много ясно Стефан колко "много" обича Елена. Как можа да каже, че не я харесва като вампир и че я иска само като човек. Е... егоиста! Деймън за пореден път доказа, че я обича истински.  Наистина е така! Когато обичаш някого, го обичаш независимо какъв е, какъв ще стане или е бил!
Елена като не иска да слуша Деймън, да не го слуша. Какво и е виновен той, че така ще му се сърди даже.. Все и е опрял оръжието в главата ахах.
А Бони, миличката много е заспала и никога не знае на кого трябва да се доверява. А уж е вещица, няма ли някакво по развито шесто чувство?
Карълайн, милата и тя в голяма заблуда живее. 100% съм убедена, че наистина Тай е спал с Хейли.
Сигурна съм, че вамп барби дадели шанс на Клаус, той ще се промени заради нея.

Очаквам ДЕЛЕНА сцените с нетърпение! Тогава ще видим, що е истинска любов!
Опс, забравих Джер, то беше ясно, че е ловец. Не случайно и Аларик искаше да го подготви. А и съм убедена, че дядото на Джер също е такъв.
Лек няма да се намери, или ако се намери, няма да го използват върху Елена. Иначе за какво им беше да я превърнат във вампир?

Скрит текст:
Малко ще поспорим.  Mr. Green Стефан каза, че иска да я превърне в човек... и не защото така я харесва повече, а защото знае, че най-омразното нещо на Елена е да бъде вампир. Те толкова я пазеха да не стане вампир, а сега той се обвинява, че заради него тя е такава. И именно защото въртяха толкова сезони в борба Елена да не вампиряса, сега като има лек, той иска да го намери. Защото знае какво иска човекът Елена... винаги е искала да бъде човек. Какво иска вампирът Елена все още не знаем, не е казвала. Peace Така че "иска я само като човек" не го е казвал... каза, че винаги ще я обича, било то вампир или не... но ако зависи от него, тя би станала човек. Peace

# 89
и да поспамя: Сюжета на Звяра се развива добре Laughing

Теди,
Скрит текст:
напълно съм съгласна с теб!В началото имах някакви резерви, но с всеки епизод повече ми харесва. Явно се пристрастявам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт