Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 310
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Не е задължително да се вживяваш, за да си споделиш впечатленията от серията след като си я гледал. И както казах преди "Деймън не я обича", сигурно не беше вживяване и инфантилно. Въпросът е, че всеки си пише какво мисли след като го е гледал, предполагам че затова сме в темата, не да казваме чие мнение и писания са "досадни".  Peace
+1
По темата- И двамата я обичат, но Деймън според мен я обича каквато е ( когато беше човек и сега, дори и зомби да стане, пак ще я обича), което си е по-готиният вариант.

# 121
Стига де, Йо, защо толкова сериозно приемаш всяка дума? Може някой да мисли, че не я обича, що да е инфантилно? Просто детински ми звучат неща като "Ама нашия човек я обича повече от вашия", за досадно не съм казала нищо, всякак ми е забавно, знаеш.

# 122
  • София
е, хайде да не се връщаме на Спорове от втори сезон.
и новите момичета явно имат нужда да минат през тази фаза на размисъл.

още не съм гледала. Два епизода ми се натрупаха... нещо... нещо... хич не ми остана време.

Последна редакция: нд, 11 ное 2012, 14:34 от Vanya_I

# 123
е, хайде да не се връщаме на порове от втори сезон.

Ох, Ванеhahaha hahaha hahaha

# 124
  • София
олеееее... а уж пак съм на лаптоп с нормална клавиатура! нищо и поровете ясно изразяват позицията ми по въпроса.

# 125
  • КиТ
Думата е много на място и не грешка хич  Naughty Joy Joy Joy Joy

# 126
  • Велико Търново
Хич не ми е зор кой я обича повече. Сега искам Клаус да загаджи Барби-то. Триъгълникът на онези ми е просто някакъв досаден бекграунд.

# 127
вече и аз сериозно се издразних от елена! то може-то бива,ама това е лайняна история вече.

1.стефчо и търси лек да се излекува от вампиризма,ама що не споменава той и брат му също да се излекуват? или нека ленчето с еизлекува,сбабичкоса с еи умре след 50 години,а те да си хойкат после още 1000 години на воля и да сменят елена след елена.

2.да не ходела с него в грила,че ако убие някой нямало да го преживее.не е важно все пак дали няма нея да я убият.те да внимават тя да не убие,че.....лоша работа направо.

3.тя му врътна зелката по-професионално от всеки убиец и даже май и стана кеф,ама после се присети,че има съвест.

абе верно тийнейджърска работа.

аз не съм фенка на клаус.по едно време го намирах симпатичен и малко секси,но до там.нещо не е точно мой тип,но в никакъв случай и не ми е грозен и противен.казвам го,за да отхлабя малко и неговия клон хахаха

а бони? тя май няма да мре скоро.намирисва ми,че голяма вещица ще става.

# 128
Проблемът на Стефан е, че иска всички да са добре и никой да не пострада, затова и не им казва - колкото по-малко знаят другите, толкова по-безопасно е за тях.
Докато Деймън е импулсивен и не мисли за последствията - иска му се да направи нещо... и го прави, обаче не се знае за добро ли го е направил, или ще стане по-лошо. Той не премисля нещата, действа си по неговия начин... а понякога е по-добре да действаш в отбор, за да няма пострадали.

Те са колкото еднакви, толкова и различни, но е абсурдно да се сравняват! И двамата обичат Елена, както и тя обича двамата.
И пак казвам... човекът Елена би искала да си остане човек, затова Стефан прави всичко възможно да вземе лека, Деймън също му помага да го намерят. Той знае какво иска Елена, затова прави всичко възможно. Вампирът Елена е друго нещо, тя отскоро е в играта и все още не знаем тя дали иска това, до какво степен се е променила и т.н., затова разсъждения от типа "единия я обича каквато е, а другия - не" са неуместни! Peace

# 129
Хич не ми е зор кой я обича повече. Сега искам Клаус да загаджи Барби-то. Триъгълникът на онези ми е просто някакъв досаден бекграунд.

202uu

# 130
  • sf
Забравих нещо- къв е тоя зор да пишат в дневници, не мога да разбера.
Мило дневниче, бля,бля  Sick егаси тъпотията, особено като се пишат неща, дето уж трябва да са тайна, пък не се знае кой ще ти го докопа

и малко спам- гледам трети сезон на братята Сам и Дийн. Брагодаря,че ме светнахте за него, страхотно се забавлявам. Хуморът в някои серии доставя изключително удоволствие  Mr. Green

# 131
  • София
Ами все пак сериала се казва "Дневниците на вампира", що да не попишат малко Mr. Green

# 132
Забравих нещо- къв е тоя зор да пишат в дневници, не мога да разбера.
Мило дневниче, бля,бля  Sick егаси тъпотията, особено като се пишат неща, дето уж трябва да са тайна, пък не се знае кой ще ти го докопа

И на мен ми е тъпо, но това едно от основните неща в сюжета, филмчето е направено по мотиви на книгите ''Дневниците на вампира'', а там пишат повече в дневниците си от колкото в сериала, в книгите дори Бони и Керълайн имат такива, пък и без дневниците нямаше как да е ''Дневниците на вампира''.
 Според мен заглавието трябваше да е '' Глупавите и необмислени решения на едно объркано момиче, и два вампира''

# 133
  • sf
Абе оставете името, аз по принцип говоря,че е тъпо да се пишат дневници

# 134
  • КиТ
Злавието трябваше да е '' Глупавите и необмислени решения на едно объркано момиче, и два вампира''

+1  hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт