Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 294
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Абе оставете името, аз по принцип говоря,че е тъпо да се пишат дневници

За теб може да е тъпо, но на някои хора това им помага, особено ако няма с кого да споделят, имат страхове и т.н., даже има психолози, които препоръчват човек да си води дневник - да "излива" душата и мислите си там, напрежението, и още куп други работи.

П.С. Не съм си водила дневник и не знам как е, но на мен по-скоро ми се струва досадно.  Peace

# 136
Абе оставете името, аз по принцип говоря,че е тъпо да се пишат дневници

За теб може да е тъпо, но на някои хора това им помага, особено ако няма с кого да споделят, имат страхове и т.н., даже има психолози, които препоръчват човек да си води дневник - да "излива" душата и мислите си там, напрежението, и още куп други работи.

П.С. Не съм си водила дневник и не знам как е, но на мен по-скоро ми се струва досадно.  Peace
не е досадно. Понякога е много приятно и отпускащо. Елена и Стефан са представени като интроверти и е напълно в техен стил писането на дневниците, няма нищо излишно тук! А и показва личните им чувства и виждания, които те не споделят с другите.На мен лично не ми пречи

# 137
е моя дневник тогава е този форум хахахаха

и на мен ми тъпня това с писането на дневници.и аз повлияна от разни Хамерикански филми като тийнейджърка (14 годишна) започнах да си пиша дневник,та мама го набара,разби му и ключалката и така ме хвана,че пуша.голяма драма.изхвърлих го и от тогава за такава глупост не съм си и помисляла даже!.....че и се целувам с момчета разбра тогава от този мой мил дневник!

# 138
мале темата накъде отиде hahaha бе пишат им се дневници на хората hahaha като им се пише- да пишат, тъй тъй имат сезон да пълнят hahaha

Лорил, тъй тъй, Барбито и Клаусито ще раздвижат ситуацията Laughing

Ване, аз откак почнах Тюдорите съм много критична към тийн- сериалите Mr. Green тъй че хубаво правиш че не гледаш Blush даже и братята зарязах, че то просто няма време за всичко Embarassed

май Мириел беше писала, че не е прочела Съншайн до край- напълно разбирам- едва след 250-та стр взе да става интересна hahaha ще видим утре на каква находка ще попадна в лайбръри-то, ама няма да е фентъзи този път мисля Crazy

# 139
Аз пак не ви разбирам какъв ви е проблема със сравняването? Досадно било, неуместно било - ама самите сценаристи нарочно направиха паралела и разговора с това кой как обича Елена, сега кво, ние не можем да разсъждаваме върху това ли, след като е очевидно, че е нарочно? Както казах всеки ще си разсъждава серията както намери за добре  Peace

# 140
Никой няма проблем със сравняването, Йо, успокой се.

# 141
Думата е много на място и не грешка хич  Naughty Joy Joy Joy Joy

Пише, че е поправено Simple Smile и затова е написано с главно С

# 142
Спокойна съм си, просто аз не си позволявам да критикувам чуждото мнение.

# 143
Аз пък си позволявам да го осмивам, когато ми се стори смешно. Не виждам авторката на въпросното мнение да има проблем с това, а ти вече три поста подред критикуваш моето мнение. Викам да спрем, хората за дневници говорят.

# 144
Аз пък си позволявам да го осмивам, когато ми се стори смешно. Не виждам авторката на въпросното мнение да има проблем с това, а ти вече три поста подред критикуваш моето мнение. Викам да спрем, хората за дневници говорят.

Дори не знам за коя авторка говориш, не защитавам някой конкретно, гледам че повечето бяха писали за това. Нито пък критикувам твоето, казах, че не разбирам какъв е проблема всеки да си пише каквото си иска.  Peace

Относно дневници - тъпо ми е, по-добре беше без тях.

# 145
Няма проблем, това говоря.

Дневник си водех в пубертета, сега ми е мило като си прочета нещата от тогава. Тъпото на мен ми беше обръщението "Dear diary". Айде бе, сигурно пък така пишат.  hahaha

# 146
  • UK
Най-накрая изгледах и аз серията! Доволна! Динамичен и интересен епизод, само с Бона беше скука!
Не може да измерим любовта на кило, тъй че все тая, и Стефан и Деймън обичат Елена, щом след толкова простотии още я търпят! Човекът Елена искаше да си остане човек, но вампирът Елена има време да преосмисли нещата...

Предлагам да залагаме кой ще е първият вампирски секс??? Делена или Кларолайн?? /Стелена мисля, че са пътници,.../

# 147
Най-накрая изгледах и аз серията! Доволна! Динамичен и интересен епизод, само с Бона беше скука!
Не може да измерим любовта на кило, тъй че все тая, и Стефан и Деймън обичат Елена, щом след толкова простотии още я търпят! Човекът Елена искаше да си остане човек, но вампирът Елена има време да преосмисли нещата...

Предлагам да залагаме кой ще е първият вампирски секс??? Делена или Кларолайн?? /Стелена мисля, че са пътници,.../

Бонка може да не я убиват, мен не устройва и варианта да я пратят на някой екзотичен остров до  финала, а за първия вампирски секс, ако Катрин не е от халюцинациите на Елена, Катрин и Деймън, ако на Катето му се отвори парашута  де  hahaha

# 148
  • София

Аз пък казвам Стелена Peace

# 149
  • КиТ

Аз пък казвам Стелена Peace

+1  Whistling Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт