Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 281
  • 724
  •   1
Отговори
# 195
защо всички говорите за катрин? аз не я видях никъде в последния епизод:( нещо не схващам.....

В промото я има, мисля че някой обясни на предните страници.

# 196
Забравих нещо- къв е тоя зор да пишат в дневници, не мога да разбера.
Мило дневниче, бля,бля  Sick егаси тъпотията, особено като се пишат неща, дето уж трябва да са тайна, пък не се знае кой ще ти го докопа

И на мен ми е тъпо, но това едно от основните неща в сюжета, филмчето е направено по мотиви на книгите ''Дневниците на вампира'', а там пишат повече в дневниците си от колкото в сериала, в книгите дори Бони и Керълайн имат такива, пък и без дневниците нямаше как да е ''Дневниците на вампира''.
 Според мен заглавието трябваше да е '' Глупавите и необмислени решения на едно объркано момиче, и два вампира''

bowuu

Напълно съм съгласна!

# 197
Еееее най-накрая Катрин се завърна,време е да видим малко арогантност,хитрост и сексапил...

# 198
Еееее най-накрая Катрин се завърна,време е да видим малко арогантност,хитрост и сексапил...

Никой още не знае дали ще се завърне, може да е само халюцинация на Елена.

# 199
Е,ако е халюцинация дано да е по-дълга хаха

# 200
Срам, не срам, запис на 14-та страница. Гласувам Ленчето да остане вампир.

# 201
  • Cambridge, UK
моят мъж е за пример, гледа здрач и стиска зъби казвайки "виждаш ли колко те обичам"
даже сега му готвя изненада като се прибере в БГ ще го водя да гледаме последните 2 части на кино Simple Smile
ако издържи ще трябва да му дам медал за храброст  Crazy

# 202
На промото Катрин е по-различна от Елена, а нали все Нина ги играе ролите. Та се питам дали не е добльор newsm78 ( знам, че въпроса е тъп, но в днешно време, технологиите са толкова напред, че вече не знам .. )  hahaha

# 203
моят мъж е за пример, гледа здрач и стиска зъби казвайки "виждаш ли колко те обичам"
даже сега му готвя изненада като се прибере в БГ ще го водя да гледаме последните 2 части на кино Simple Smile
ако издържи ще трябва да му дам медал за храброст  Crazy

Ръцете трябва да му целуваш, ръцете!  Mr. Green

Ване, недей се ядосва - сега са решили да направят Елена остро двойнствена - със Стефан е цялата душа, нежност и мисъл, с Дамян се отдава на първичните страсти от всякакъв вид. Трябва гъдел да има, не забравяй.  Grinning

# 204
На промото Катрин е по-различна от Елена, а нали все Нина ги играе ролите. Та се питам дали не е добльор newsm78 ( знам, че въпроса е тъп, но в днешно време, технологиите са толкова напред, че вече не знам .. )  hahaha

Не естествено, грим му се вика Simple Smile Дубльорите ги ползват за далечни кадри, сцени в гръб и най-вече каскади, никой не ги снима в лице. А и откъде ще намерят толкова приличаща на Нина дубльорка. Катрин винаги си е била по-различна от Елена.

# 205
  • Cambridge, UK
те дори братовчедка й когато я ползваха за дубльорка я снимаха отдалече и в гръб

# 206
Здравейте прекрасни момичета   bouquet Hug

Влизам с взлом и с въпрос ???? (признавам, не съм чела старите теми и може да сте говорили за това, за което се извинявам ако се повтаряте  Praynig)

Та, Клаус (който в началото ненавиждах  Embarassed , но сега ми омекват капачките като се появи  Blush), за него не са ли отредили някоя кака, която да му замае главата ?!?!?!?!?!

# 207
Е, Карълайн Simple Smile

# 208
  • Варна
Мотото на новата тема много ми харесва и влизам да поздравя авторката. Защо така направиха с Ленчето? Много скучен вампир. Срам за гилдията. Няма искри, страст,драма - нищо. Само рев и мъка. Twisted Evil

# 209
Йо, БичиGrinning

Е че това не е ли драма?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт