Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 276
  • 724
  •   1
Отговори
# 210
И аз тук,изгледах епизода,та в съзнанието ми изникват някои въпроси,но сега да споделя само един от тях дали Елена и другите около нея ще се излекуват ако се намери този Лек

# 211
  • Велико Търново
моят мъж е за пример, гледа здрач и стиска зъби казвайки "виждаш ли колко те обичам"
даже сега му готвя изненада като се прибере в БГ ще го водя да гледаме последните 2 части на кино Simple Smile
ако издържи ще трябва да му дам медал за храброст  Crazy

Аз мамето заведох на предната част на "Здрач" и тя каза, че по-тъп филм не съм могла да изнамеря от цялата програма.  Laughing ПоловинЪТ категорично не би го гледал с мен.

# 212
  • Варна
моят мъж е за пример, гледа здрач и стиска зъби казвайки "виждаш ли колко те обичам"
даже сега му готвя изненада като се прибере в БГ ще го водя да гледаме последните 2 части на кино Simple Smile
ако издържи ще трябва да му дам медал за храброст  Crazy

Аз мамето заведох на предната част на "Здрач" и тя каза, че по-тъп филм не съм могла да изнамеря от цялата програма.  Laughing ПоловинЪТ категорично не би го гледал с мен.

Моят го гледа след неспирните ми анализи и възхвали. Меко казано не остана очарован. Не е поглеждал другите части. Laughing

# 213

Пуци  Hug

Имах впредвид някоя по .... луда, по дива, някоя като приятелката на Стефан (забаравих й името  Embarassed ), някоя като ненормалната му сестра (но не и сетра му).
Карълайн ... тя е прекалено "скучна". Само Тайлър, та Тайлър ...
Макар, признавам си, Клаус и Карълайн си подхождат повече от колкото Тайлър и Карълайн.

# 214
А, Карълайн има дивашки потенциал, има.  Sunglasses

# 215
Е точно, де Simple Smile Той ще я направи още по-интересна

# 216
  • КиТ
Бичи  Hug Hug Hug

# 217
Хаха,и моят го гледа с мен,даже веднъж ме извика да го гледаме като го засякъл по HBO  baby_neutral

# 218
Първия Здрач и моят мъж гледа, даже му похареса - преди това силно беше възневидял Истинска кръв, а това му дойде разтоварващо.  hahaha

# 219
  • Варна
Първия Здрач и моят мъж гледа, даже му похареса - преди това силно беше възневидял Истинска кръв, а това му дойде разтоварващо.  hahaha

Joy Joy Joy

# 220
  • София
Бичи, драсти! Мен ме калесаха за Клаус... Благодаря Simple Smile

Моят половин като гледах първия здрач каза, че няма да ми хареса! Луд ви казвам.
Миналия Здрач го гледахме една нощ с него и дружно се смяхме на Едьо и компания, докато се чудим що за безизразна физиономия трябва да имаш, че на кадри от сватба да изглеждаш като дрогирана с кофти наркотик.

# 221
Моят супер се кефи и гледа заедно с мен  Hug Praynig на него му харесват филми с такава тематика и даже точно днес ми каза, че ще ме води на Здрач  Whistling

# 222
Къде ги намирате тия мъже, бе? Моя не гледа филми, заспива още на първия диалог, мнооого рядко, ако по ТВ няма друго, освен филм, се заглежда. Но пък романтичен филм но шанс. Какви ли не неприлични неща съм му предлагала да гледа любимия ми филм (3MSC) . Пък Здрача и за мен е постижение да гледам, книгата е толкова прекрасна без Стюарт.

# 223
  • София
Аз с моя си гледам и Сюжета...

# 224
А пък моя гледа и Дневниците , и Здрач , и Сюжета , и братята  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт