Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 270
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Аз доколкото разбрах тя коментира разликите при книга и екранизация, и дава за пример Игрите на глада. Иначе се разбра, че за Троновете говориш Simple Smile

Нова героиня, спойлери за Делена танца и Клаус + Карълайн = ВНЛ Grinning  Joy Joy Joy Joy http://series.twifun-bg.com/?p=10203

# 241
Аз пък да ви кажа гледам всичко наред  Laughing Какво е това Сюжетът,за което говорите?Май съм изтървала поредния сериал...

# 242
Аз пък да ви кажа гледам всичко наред  Laughing Какво е това Сюжетът,за което говорите?Май съм изтървала поредния сериал...

Arrow Simple Smile

# 243
Аааа аз го знам като Стрелата,но още не съм го гледала...много сериали ми станаха  Laughing

# 244
  • КиТ
Аааа аз го знам като Стрелата,но още не съм го гледала...много сериали ми станаха  Laughing

Ами понеже героя е със добра външности лиготочим вкупом,та сме съкратили да му викаме на галено СЮЖЕТА  Peace

# 245

Ами понеже героя е със добра външности лиготочим вкупом,та сме съкратили да му викаме на галено СЮЖЕТА  Peace
я не го обиждай момчето-'добра външност' я кажи че е трениран и релефен Naughty

# 246
Сюжет в случая е кодова дума за коремни плочки.  Mr. Green

Клаус + Карълайн = ВНЛ

Това да се чува.

# 247
lilij, Сюжета е онова нещо, дето прави сериала интересен Laughing

Бъфи, да- говорех за разлика между книга и екранизация, троновете не съм ги гледала, ама като стигна дотам- първо книгите. А иначе Зак не играе в Игрите /то направо обидно за него да го сравняваме с онзи младеж hahaha/

mokka, не обичам спойлери, ма тъй ми се развяваш с тоз Клаус, че ще прочета само този път Embarassed

# 248
Ууу, Маделин Зима  #2gunfire Толкова да ми е грозна и противна. Намразих я още в 1 миг, когато я видях в История за Пепеляшка (2004) Как така ...
Скрит текст:
нашия хубавия Деймън е имал нещо с нея. ОТВРАТ!  #2gunfire

# 249
Ууу, Маделин Зима  #2gunfire Толкова да ми е грозна и противна. Намразих я още в 1 миг, когато я видях в История за Пепеляшка (2004) Как така ...
Скрит текст:
И аз нещо не я харесвам. Не си спомням къде съм я гледала и има ли такъв случай, но няма как ще я търпим. Като Хейлито Naughty

# 250
  • КиТ

Да не мисли,че сме много извратени  Blush Mr. Green Joy Joy Joy

# 251
Скрит текст:
И аз нещо не я харесвам. Не си спомням къде съм я гледала и има ли такъв случай, но няма как ще я търпим. Като Хейлито Naughty

коя е пък тази? Маделин и къде ще я търпим?

аз сега гледам на екс лунната светлина.главната героиня е почти двойничка на една моя позната-приятелка тук,с която не с еимаме кой зна еколко и често се драчим,та малко с не особено хубави чувства съм към нея,но пък за мое щастие е само един сезон хахаха

# 252
Ами пуснах спойлер, него коментират Simple Smile

# 253
  • София
Защо да я търпим Хейлито newsm78. Аз пък много я харесвам. Не съм я гледала като русалка, обаче като вещица беше жИстока Wink

# 254

Скрит текст:
Нещо май ще ме убедите да я гледам тази ''Стрела''...

Общи условия

Активация на акаунт