Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 267
  • 724
  •   1
Отговори
# 255

Скрит текст:
Нещо май ще ме убедите да я гледам тази ''Стрела''...
Скрит текст:
Почвай докато е време. Всеки четвъртък излиза по една серия. Сега ще излиза 5-та
Аз хейлито не съм я гледала като вещица та нямам мнение, но може и да е била добре Simple Smile На мен тук не ми допада Peace

# 256

Скрит текст:
Скрит текст:
Почвай докато е време. Всеки четвъртък излиза по една серия. Сега ще излиза 5-та
Аз хейлито не съм я гледала като вещица та нямам мнение, но може и да е била добре Simple Smile На мен тук не ми допада Peace

Аз пък много си я харесвам  Heart Eyes Още от русалките и от Тайния кръг, който така и не изгледах ( жалко, че го спряха, можеше да се навия да го изгледам)

# 257
Във вещиците беше жестока  Peace Много хапливи реплики, голяма кучка, по онова време си мечтаехме за кросоувър между двата сериала и Фей (така се казваше героинята) да се срещне с Деймън или Катрин  Joy Е, почти кросоувър го докарахме Grinning

# 258
Аааа аз го знам като Стрелата,но още не съм го гледала...много сериали ми станаха  Laughing

Ами понеже героя е със добра външности лиготочим вкупом,та сме съкратили да му викаме на галено СЮЖЕТА  Peace
я не го обиждай момчето-'добра външност' я кажи че е трениран и релефен Naughty

Скрит текст:

И мен почти ме убедиха, но засега съм на вълна Грим. Като приключа с него, тогава. Аз и Красавицата и Звяра съм си заплюла да проверя, ама да се понатрупат епизодчета.

# 259
Деймън като войник от WWII

Скрит текст:
Епизод 8 ще бъде с ретроспекции, ще видим и Лекси

# 260
Деймън като войник от WWII

Скрит текст:
Епизод 8 ще бъде с ретроспекции, ще видим и Лекси

Колко е хубав?!?! Heart Eyes Нямам търпение за гледам епизода Simple Smile, но ще се наложи да чакаме 3 седмици.

# 261
3 седмици ли newsm78 Какво изпуснак, няма ли тази седмица да има серия Thinking

Скрит текст:
Обичам Лекси, радвам се че ще се появи. За нея най- съжалявам, че я убиха. Ще ми се да е появи някак!

# 262
3 седмици ли newsm78 Какво изпуснак, няма ли тази седмица да има серия Thinking

Скрит текст:
Обичам Лекси, радвам се че ще се появи. За нея най- съжалявам, че я убиха. Ще ми се да е появи някак!

Другата седмица няма да има. Ще празнуват Деня на благодарността.

Скрит текст:
И аз много се радвам за Лекси.

# 263
Момичета,заради вас и вашият така наречен сюжет епизодите вече се свалят  Embarassed

# 264
Скрит текст:
Лекси ми беше много позитивна и определено внасяше разнообразие, макар и за един епизод, радвам се, че пак ще я видя.

П.С. Това защо го пишем със скрит текст?

# 265
  • срещу двата комина :)))
може би сте го виждали, но все пак  hahaha

# 266
Момичета,заради вас и вашият така наречен сюжет епизодите вече се свалят  Embarassed

не е нашия, има продуценти, сценаристи, ние просто анализираме вглъбено и детайлно Mr. Green

Фийби е симпатична, но фъфленето й просто ме отблъсква, и Джоузеф прифъфля, но той говори по- бавно и може би компенсира с това..., немога да го кажа по- леко, не казвам че съм идеална, но това не пречи да съм критична Laughing

Скрит текст:
Лекси, Лекси, Лекси newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 267
Скрит текст:
Лекси ми беше много позитивна и определено внасяше разнообразие, макар и за един епизод, радвам се, че пак ще я видя.

П.С. Това защо го пишем със скрит текст?

Щото е спойлер, може някой да ни се кара пак  Mr. Green

Това аз съм го правила  Crazy

# 268
  • срещу двата комина :)))
не знаех, браво  Hug

# 269
  • София

ttps://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/207564_10151099476976791_1819230604_n.jpg[/img]
hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт