Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 244
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
  • Сопот, Пловдив
Изгледах и аз.
Скрит текст:
Тази серия ме поизмъчи малко с това проклятие и цялата Елена драма, халюцинации, самоубийствени пориви и т.н. Но пък финала ми беше неочакван и желан, хайде малко и на Деймън да обърне внимание  Grinning , макар да ми е ясно, че все някога пак ще я върнат при Стефан. Не ми харесва обаче развитието на нещата между Карълайн и Тайлър, вие я гласите за Клаус, но аз с Тайлър си я харесвам най-много.

# 301
Гласим я, много ясно  newsm18 Ще видим другата серия и там какво ще стане  #Crazy

# 302
Ей заради такива моменти не съм се отказала съвсем от тоя сериал.  smile3501
Скрит текст:
Много, много ми хареса работата с халюцинациите, а Клаус ми се издигна в очите страшно много. 53 години! Стефан вече съвсем малоумен го изкараха, малко почивка.  Mr. Green

Някой брои ли колко пъти умира Джерко, че множко започват да ми се виждат. Да не се развият страничните ефекти.

# 303
Най-после да се почувствам истински доволна след гледането на епизод на Дневниците! Особено последните 10 минути.  newsm44 newsm68 smile3534 newsm18    bigdance2 newsm65
Скрит текст:
Деймън отново беше истински мъж и прекрасен човек(вампир). Не се възползва от ситуацията! Най-после се свърши поне временно за  Стелена.  newsm20  И след промото на следващия епизод вече не знам какви емотикони да използвам. А и другото невероятно готино нещо - Клаус и Каралайн! И там нещата отиват на добре. Пълно, пълно щастие. Поне за един епизод. Зам, че скоро пак ще се завъртят триъгълнци, но да си се насладя на мига щастие. Интересно и с Джеръми какво ще стане, и с Шейн.

# 304
  • КиТ
Делена ли се задава  Crossing Arms #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 305
Плами,
Скрит текст:
стига че някой ще връхлети със сопата тук. Някъде да съм казала Делена извън спойлер Simple Smile

# 306
  • КиТ
Ами не си,ама и аз не съм ги чела,съдя по вашите радостни човечета и плезещи езичета  Crossing Arms Mr. Green Joy Joy Joy Joy
Ама верно ли се задава  Shocked ooooh!

# 307
Гледай, де Simple Smile

# 308
  • КиТ
нИ мога,на работа съм вкъщи Mr. Green Peace

# 309
Ще потърпиш.  Laughing

# 310
  • Атлантис, Галактика Пегас
И аз изгледах.  Hug

# 311
Е нали с компютър работиш, ако няма никой зад тебе пречка не виждам  Joy Joy  

Между другото

Скрит текст:
Нали този сезон очакваме някакво голямо зло  Thinking Интересна ми се видя историята за този вещер, дето Шейн я разказваше. И после дето казва на Бони, че след като Джер си довърши татуса само той ще можел да им помага. Да не би лека за Елена да е точно този вещер, който ще го съживят след като татуiровката на ловеца е завършена. Нещо обясняваше, че той е дал безсмъртие на някой  си  newsm78

# 312
  • КиТ
Е нали с компютър работиш, ако няма никой зад тебе пречка не виждам  Joy Joy  

Колко си зла  Twisted Evil Искам и да ги слушам,слушалки ли сега да си слагам  Thinking Crazy Joy Joy Joy

# 313
Аз без слушалки не мога да работя, много се разсейвам от ставащото в стаята, така че в петък не съм никак подозрителна как се взирам съсредоточено в екрана  Joy

# 314
  • КиТ
Блазя ти  Crazy Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт