Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 233
  • 724
  •   1
Отговори
# 330
Е, не чак точна бройка, но в сравнение с Аларик. Точно това се чудя - дали ставайки ловец няма да му се разминат проблемите с раздвоеното съзнание. Защото иначе скоро трябва да го очакват такива.  Thinking

Мисля, че да. Нямат сметка да въртят една и съща сюжетна линия втори път.

# 331
Е, не чак точна бройка, но в сравнение с Аларик. Точно това се чудя - дали ставайки ловец няма да му се разминат проблемите с раздвоеното съзнание. Защото иначе скоро трябва да го очакват такива.  Thinking

Мисля, че да. Нямат сметка да въртят една и съща сюжетна линия втори път.

Е, те нашти сценаристи к'во ли не измислят  Grinning А пък може да е ловец и да е раздвоен, лошото му АЗ  да иска да трепи вампири и накрая Елена да го убие ( дано не стане тей, че Джеръми е много симпатичен)  Crazy

smile3534 smile3534 smile3534

Скрит текст:
Много доволна от епизода  Heart Eyes Чакам с ОГРОМНО нетърпение 7 епизод, особено след като видях промото :*
ДЕЛЕНА! ДЕЛЕНА! ДЕЛЕНА!
Най-сетне ще видим гореща връзка  Heart Eyes
 smile3534 smile3534 smile3534

# 332
Искам сега да започнем да повтаряме нова мантра:

Скрит текст:
Тя не заслужава да е с никой, тя УБИ БРАТ СИ! И не знаеше, че носи пръстена
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 333
Не знаеше и че е брат ѝ също така.

# 334
Знам бе, аз се шегувам, просто ми стана смешно сутринта Wink

# 335
Хейтърки.  Twisted Evil Макар че трябва да призная, че вече и мен ме издразни Ленка. То бива, бива...

# 336
  • Атлантис, Галактика Пегас
Като че ли за първи път и мен ме подразни Ленчето.  Crazy

# 337
Гледах. Още сутринта, но бързах да излизам, а после не се сетих да пиша. Whatever.
Много съм доволна от епизода.
Скрит текст:
Време беше Елена да го каже на глас.  Сега идва ред за малко Делена, преди пак да омешат кашата с триъгълника.
Клаус  Heart Eyes Heart Eyes (You don't say.  Crazy) И 54 години халюцинации! Ужас!
Жалко, че Катрин беше само само във въображението на Елена.  Crossing Arms
Професорът ми е леееко скучен.

И промото за следващия е супер.  Той е по-следващата седмица, нали? Уфф, как мразя да чакам.

За тройка ККТ съм съгласна, ама по-добре без Тайлър. Ако е с него, да е поне на НВО, че повече плът да покажат.

# 338
  • Велико Търново
Оф, не мога да намеря промото за 7-ми епизод. Може ли някоя добра душа да сподели?  Praynig

Гледах епизода:
Скрит текст:
Елена естествено ме изнерви, но пък Катрин ме зарадва много.  Heart Eyes
Клаус, ах, Клаус, само заради него ще гледам епизода поне още 3 пъти.  Heart Eyes
Бона да сА маха по-добре, не мога да я гледам.  Twisted Evil
За финал ще кажа, че ми стана мъчно за Стефко. Някак Елена ми харесва повече с него.
Ааа да, много ми хареса сцената с Деймън в бара, когато Мат го попита още ли пази мястото на Аларик. Едно такова много мило ми стана.
И да питам нещо, може и да сте го обсъдили де, не съм чела всички коментари, но възможно ли е този новия, дето се опитва да върне способностите на Бона(не му помня името), всъщност да е вещерът (егати тъпата дума Crazy) Сайлъс, за когото говореше или по някакъв начин да иска да го възкреси?
[/b]

# 339
Оф, не мога да намеря промото за 7-ми епизод. Може ли някоя добра душа да сподели?  Praynig

Гледах епизода:
Скрит текст:
Елена естествено ме изнерви, но пък Катрин ме зарадва много.  Heart Eyes
Клаус, ах, Клаус, само заради него ще гледам епизода поне още 3 пъти.  Heart Eyes
Бона да сА маха по-добре, не мога да я гледам.  Twisted Evil
За финал ще кажа, че ми стана мъчно за Стефко. Някак Елена ми харесва повече с него.
Ааа да, много ми хареса сцената с Деймън в бара, когато Мат го попита още ли пази мястото на Аларик. Едно такова много мило ми стана.
И да питам нещо, може и да сте го обсъдили де, не съм чела всички коментари, но възможно ли е този новия, дето се опитва да върне способностите на Бона(не му помня името), всъщност да е вещерът (егати тъпата дума Crazy) Сайлъс, за когото говореше или по някакъв начин да иска да го възкреси?
[/b]

Краткото и дългото промо са публикувани в темата на 20 стр. Simple Smile

# 340
  • Велико Търново
Благодарим!   bouquet

# 341
аз ще намина само да споделя, че съм единствения зрител, на който епизода му се стори изсмукан от пръстите ама до последната секунда ooooh! само няколко момента грабнаха вниманието, но оттам насетне нищо Rolling Eyes вероятно проблема е в моя телевизор или в Стрелата, или в Звяра hahaha

# 342
  • Сопот, Пловдив
аз ще намина само да споделя, че съм единствения зрител, на който епизода му се стори изсмукан от пръстите ама до последната секунда ooooh! само няколко момента грабнаха вниманието, но оттам насетне нищо Rolling Eyes вероятно проблема е в моя телевизор или в Стрелата, или в Звяра hahaha

Не си единствена, и аз малко се поизмъчих да го гледам тоя епизод, макар да имаше и няколко добри момента.

# 343
  • Велико Търново
Кажете добра дума за Клаус, де. Не бъдете скръндзави. Twisted Evil

# 344
Кажете добра дума за Клаус, де. Не бъдете скръндзави. Twisted Evil

с туй тънкото гласче тоз страшния Ориджинал hahaha иначе добре се справи момчето, спор няма- аз съм доволна от всички като присъствие в епизода, дори Бонка не ме подразни, но просто нещо му липсваше на епизодЯ, незнам какво, ще смеля един еклер, ще пия един сок и може би ще избистря мозъка Wink

Общи условия

Активация на акаунт