Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 179
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Бъфи, надай се да е хубав! всъщност вероятно най - хубавото в него е, че е последна част (при все, че съм фенка на книжлето го казвам)

Амин.

Ирко, Ариел Кебъл ти е преброила колко пъти умира Джеръми - 6 

# 451
  • КиТ
Бъфи, надай се да е хубав! всъщност вероятно най - хубавото в него е, че е последна част (при все, че съм фенка на книжлето го казвам)

Амин.

Да се свършва,че  Crazy тея реклами ми бъркат в съзнанието  Crazy Joy Joy Joy Joy

# 452
А, голямо благодаря на Ариел. Значи съвсем навреме идва това за ловджийщината, преди да почнат да се питат хората защо не откача тоя момък. Grinning

Рекламите на "Сагата" са усмъртителни, вярно.  hahaha

Не си права, Ване, най-хубавото в него е сюртукът на Майкъл Шийн.  Mr. Green

# 453
  • София
ех, че хубава дума - сюртук! бях я забравила, добро припомняне!

# 454
  • Варна
Не си права, Ване, най-хубавото в него е сюртукът на Майкъл Шийн.  Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

# 455
ей че сладка Ариел Laughing нямам търпение пак да я гледам Crazy

аз пък нито една реклама на здрач не съм гледала, но това вероятно е щото не съм на ти с тв/или поне много рядко/ Laughing , а по Бг радио Едуардо и Бела не се харчат, тъй че ще си чакам торентите да се флудят и тогава ще гледам. До тогава разбрах че по НВО до откат ще въртят предишната, ма тя пък скучноватичка тъй че няма да има припомняне Laughing

# 456
И аз не съм гледала, но слушам по радиото. Някакъв концерт правили за премиерата, с някакви родни певци.  Crazy В мола.  Joy

# 457
 hahaha сериозно ли? смени станцията! аз току що слушах реклама за Хорър сторито и още малко и ще пусна фокса да видя за какво иде реч hahaha

# 458
И аз не съм гледала, но слушам по радиото. Някакъв концерт правили за премиерата, с някакви родни певци.  Crazy В мола.  Joy

Имаше и ревю, с дрехи вдъхновени от Здрач. Гледах скиците имаше много добри идеи.

# 459

Имаше и ревю, с дрехи вдъхновени от Здрач. Гледах скиците имаше много добри идеи.

Имаше ли сюртук?  Grinning

Теди, не ща да сменям, другите са още по-зле. И тази реклама слушах - зле ми е. А сериалът е велик.  ooooh!

# 460

Имаше ли сюртук?  Grinning

Теди, не ща да сменям, другите са още по-зле. И тази реклама слушах - зле ми е. А сериалът е велик.  ooooh!

Няма Simple Smile Има кожи и латекс.

# 461
А, звучи добре, ама къде кожи и латекс в Здрача? Или вдъхновението е на по-абстрактно ниво, клонящо към Хоръра.  Mr. Green

Много спам, много нещо.  Blush

# 462
И в DM-а пак са докарали здрачните гримове на Essence  Joy

# 463
  • София
И в DM-а пак са докарали здрачните гримове на Essence  Joy

ъъъъ... аз вече успешно се мацам с тях!

# 464
на мен това , което не ми харесва е този триъгълник ( ако може да го наречем така ) - Тайлър - Каролайн - Клаус ,
хич не ми се връзват и двамата поотделно с Каролайн , а като 3-ъгълник - въобще ...

Общи условия

Активация на акаунт