Няма Делена, няма Стелена, всички - против Елена! The Vampire Diaries 4/тема 29

• 27 179
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Ване, и кво, висна ли ти устата?  Mr. Green

# 466
Как се казваше онзи сайт, където гледаш кога излизат сериите на сериалите?

# 467
myepisodes.com

# 468
  • София
Ване, и кво, висна ли ти устата?  Mr. Green

аааа, червилото го отминах като малка гара! няма да рискувам, мухи не ям!

# 469
  • Buffyworld
На мен ми харесва сагата. Книгите повече , разбира се. Но ми харесва любовте между Едуард и Бела. Въпреки, че мразя идеята , че Бела е вампир , както и мразя това, че Елена е вампир. Елена ми е по- симпатично все пак, защто тя не желаеше да се превърща, докато на Бела й беше мечта. Но като се абстрахирам от вампирските щуротии / блестящи, супер-красиви, бързи ...... / ми харесва историята на Бела и Едуард и това , което преживяха докато бяха разделени . Съжалявам Джейкъб .  Това Imprint е много тъпо според мен - след като си върколак "бележиш " някоя и вече си мислиш, че наистина я обичаш. Добре че и в Дневниците няма "белязване" защото щеше да ми е много интересно, ако Тайлър , докато е с Каролайн "бележи" някоя друга мадама. Това белязване един вид те задължава, а не ти дава право на свободен избор. 

# 470
Снощи гледах младежа Тайлър в епизод на Менталистът - беше жертва на кугърка.  Mr. Green

# 471
Снощи гледах младежа Тайлър в епизод на Менталистът - беше жертва на кугърка.  Mr. Green

Той точно на такъв тип герой напомня, млад градинар дето залита по самотни домакини  Joy

Ване, какво е червилото и защо е страшно :Д

# 472
  • Buffyworld
Аз преди от време на време гледах "Животът на Браян" и дори едва разпознах Аларик. Беше много млад. Но в Дневниците някак си повече ми харесваше. И изглеждаше и по- мъжествен.

# 473
Аз преди от време на време гледах "Животът на Браян" и дори едва разпознах Аларик. Беше много млад. Но в Дневниците някак си повече ми харесваше. И изглеждаше и по- мъжествен.

+1 Мислех си, че само аз съм повредена и не съм го разпознала. На мен ми се наложи да търся серия на "Живота на Браян", за да съм сигурна, че е той. В Дневниците е много по-секси.

# 474
Йо, градинар!  hahaha Беше хаймана-наркоманче младежът.

А червилото е страшно, щото да не вземе да ѝ омагьоса устата да стои все отворена.  Mr. Green

Аларик беше особено смешен в "Професия блондинка".

# 475
Аларик беше особено смешен в "Професия блондинка".
Подкрепям точно в петък го гледах по Дивата и си умрях от смях с него. В Дневниците няма равен  Mr. Green

# 476
# 477
Чарли, ура!  smile3501

# 478
Камил  Party сладуранка е!

# 479
  • sf
А аз вчера гледах "Карълайн" в едно серия на Свръхестествено, целуваше се с младия Дийн  Joy

А при Хорейшо колко сега вървежни актьори са били жертви или психопати , ехеееей  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт