Български исторически сериал "Дървото на живота"

• 68 201
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
Аз харесвам и Койна Русева  Heart Eyes, така добре стоят с Христо (визуално, възрастово, като талант и т.н.). Ех, к'ва страстна, дълбока и реална лИбоФ можеха да развъртят  Whistling, пъъък тооо ... труднУ-невъзможен рУманс с дебилно-срамежливи дИвойчета  Sick - нито ми е убедително, ни въздействащо, ни затрогващо  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Ристьо, стискай зъби, батка thumbsup , чИ цЕл сериал шИ изнасяш на гръб  Mr. Green  Joy

# 451
Аз не разбралата да питам:

Кого обесиха накрай и защо,и от къде се появи!

В 1 еп. като се биха с турците и те избиха много от четниците казаха, че някой ги е предал.
После, в този епизод, казаха че някой открил предателя и те го обесиха. По-интересно е,че е казал информацията точно на брата на Азра и той е казал на турците!

# 452
Випче,обесеният беше предателя,който в първата серия беше предал "македонските хайдути" и заптиетата ги "изтепаха" Sad  почти всички освен Йордан и зетя! Предателят обаче си призна,че единствено е "споделил"с търговеца на тютюн,който за зла участ се оказва брата на Азра!
 Явно зет и шурей евентуално ще си правят пилинг на мустака (за справка СС и Ибрахим)! Е, м.... му много ми  "намязва" на този филм макар и с 400-500 години разлика.

В интерес на истината има много хляб в този филм както и има какво да учат нашите артисти! Единственият образ,който се играе със сърце и душа е на  Йордан,моите адмирации към Христо Шопов! Ако продължа да гледам филма, то ще е заради него!Смятам,че той надминава множеството БГ актьори ,дори и баща си (Бог да го прости!)

# 453
Също странно решение е как 4-ма братя, при това на възраст и нито един от тях няма жена, че дори и приятелка. Всичките им връзки и отношения започват със старта на сериал - тия хора до преди не са ли живяли?

# 454
Аз не разбралата да питам:

Кого обесиха накрай и защо,и от къде се появи!

В 1 еп. като се биха с турците и те избиха много от четниците казаха, че някой ги е предал.
После, в този епизод, казаха че някой открил предателя и те го обесиха. По-интересно е,че е казал информацията точно на брата на Азра и той е казал на турците!

Тамън си помислих,че брата на Азра не ми харесва..Нещо много краен ми се вижда.Даже очаквам като разберат,че е влюбена в Йордан да заповядат да я убият с камъни или да очакваме "Русенската Кървавата сватба" от 1910 година да я екранизират тук..

# 455
Я, по-кротко с фантазмите, к'ви са тез' сицилиански трилъри  Mr. Green  Naughty Crossing Arms Laughing  ... Азрата, болно е момичето, ш'сЪ спомине най-Истествено ... и те така  Flutter  Laughing

# 456
Я, по-кротко с фантазмите, к'ви са тез' сицилиански трилъри  Mr. Green  Naughty Crossing Arms Laughing  ... Азрата, болно е момичето, ш'сЪ спомине най-Истествено ... и те така  Flutter  Laughing
ПУ,ПУ, ПЕПЕЛ ТИ НА ЕЗИКА! То,това е единственият "гъдел" засега във филма, а ти бързо,бързо й опъна петалата. Mr. Green
 За "русенската кървава сватба " четох някъде, но не си спомням подробности,освен,невъзможната любов между българин и туркиня,която е стигнала до бунтове и изяви дори в парламента!Ако можеш да ни я припомниш по-подробно! Embarassed

# 457
Аз харесвам и Койна Русева  Heart Eyes, така добре стоят с Христо (визуално, възрастово, като талант и т.н.). Ех, к'ва страстна, дълбока и реална лИбоФ можеха да развъртят  Whistling, пъъък тооо ... труднУ-невъзможен рУманс с дебилно-срамежливи дИвойчета  Sick - нито ми е убедително, ни въздействащо, ни затрогващо  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Е, нормално е отборът "четирима братя и една сестра" да се открояват с най-ярки и страстни образи Laughing. Другите ще са само за само пълнеж...

Колкото до Азра, странното е, че удивително си прилича със снимката на момичето-туркинче с турска носия, публикувана по-назад в темата. Като се замисля поведението й много зависи от начина, по който е възпитавана в семейството. Мен лично не ме дразни мълчанието й - лицето й е достатъчно красиво и изразително - особено пък очите...

Все още не съм гледала втори епизод, затова ще се въздържа да коментирам семейството й. Между другото не успях да разбера от какво е болна.

Очаквам скоро да качат епизода в Замунда Peace

Ето го и него - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=349759&hit=1

# 458
http://e-vestnik.bg/8496

Как българо-турска сватба окървави Русе преди 100 г.

# 459

Ако можеш да ни я припомниш по-подробно! Embarassed
Чела съм за нея, ама не помня подробности  Embarassed, помня само че бяха грозно-гадни работи  Tired, май и зат'ва не ги помня  Crazy

Инфо в нета колкО щеш, че и филм на Командарев (сега разбрах  Shocked)
https://www.google.bg/search?q=%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B5%D0%BD%D1 … rome&ie=UTF-8

vip42, ако има желание да разказва  Grinning (тя я спомена първа, пъъък  Crossing Arms Laughing)

Уф, 'братът на Азра' не е ли пича от 'Отплата'  newsm78

# 460
  • Варна
Тази Азра нали беше уж скромно девойче, а как почти му се нахвърли на Йордан под дъжда. Че и косата си показа.

# 461
То около 10 минути от серията са погледи и музика, определено смятам, че някой от създателите е повлиян от турските сериали. Ама в турските сериали, зад това седи сериозна драма, преди да показваш каквото и да било!
Не мога да се съглася, точно пък в турските сериали трещи музика за супер смешни и маловажни драмички. При тях и на сцени, в които ядат локум, музикалният им фон е все едно завладяват Константинопол.

# 462

Ако можеш да ни я припомниш по-подробно! Embarassed
Чела съм за нея, ама не помня подробности  Embarassed, помня само че бяха грозно-гадни работи  Tired, май и зат'ва не ги помня  Crazy

Инфо в нета колкО щеш, че и филм на Командарев (сега разбрах  Shocked)
https://www.google.bg/search?q=%D1%80%D1%83%D1%81%D0%B5%D0%BD%D1 … rome&ie=UTF-8

vip42, ако има желание да разказва  Grinning (тя я спомена първа, пъъък  Crossing Arms Laughing)

Уф, 'братът на Азра' не е ли пича от 'Отплата'  newsm78
Благодаря и на теб, и на випчето! Сега си припомних подробности!
 Дали тази идея няма да залегне във филма в някакъв аспект! ?Защото, ако любовта между Азра и Йордан се развие и стане достояние на "обществото" ще стане   ТРУДНА ЗА РИСУВАНЕ!
 ПП Музиката е единственото нещо към,което нямам забележки!
 Да, този е братът на Азра,момчето много ме радва като актьор!

# 463
Тази Азра нали беше уж скромно девойче, а как почти му се нахвърли на Йордан под дъжда. Че и косата си показа.

На това му се вика "страст на кристали"!
Ама и на вас не може да ви се угоди - що е скромна, пък сега - ще не е толкоз срамежливаааа...
На тъмно и насаме, далеч от погледа на тати, така се прави....
 Joy Joy Joy

# 464

Скромна, скромна, 'ма от притворно привидно скромните  Mr. Green Joy

vip42, вече си отговорила   bouquet (прощавай, недовИдох, дрождите са ми виновни  Blush)

Общи условия

Активация на акаунт