Детски Градини Варна Тема 4

• 45 527
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Бележката за платени данъци, която издават 2013г. е за предходната календарна, за данъци 2012 !

Това с отпадането на някой предимства е добре, но платените осигуровки ??? Здравните как е да е, и безработните са длъжни да се осигуряват ( никой не ги пита имат ли възможност ), но социалните .... Има фирми , които не плащат осигуровки на служителите  си Rolling Eyes, те няма ли да са потърпевши  newsm78 ?!

Оф, не знам, като гледам промените ще са предимно в това, максимално да затруднят желаещите ! Не съм присъствала на срещите, на изуст говоря, ама хич не ми е оптимистично!

На 8ми съм твърдо на линия за сега, поне да чуя от първо лице, кво - що ! Не знам как ще ви позная  Rolling Eyes . Няма да е лошо 10 мин . по - рано да се чакаме отпред , а  ?!

# 346
А колко време продължава една подобна работна среща?

# 347
е кога ще го пуснат този регистър????????

# 348
Здравейте, аз също се записвам да посетя срещата на 08.02.2013Г. Тази година ни предстои кандидатстване и за разлика от яслата, където подадох документи още когато дъщеря ми беше на 3 месеца, при досега действащите правила за прием не виждам никакъв шанс за прием в ДГ. Кажете само кога и къде ще се чакаме и колко време горе - долу продължават такива срещи, че трябва да уведомя и работодателя си за отсъствието.

# 349
А колко време продължава една подобна работна среща?

Срещите продължават между час и половина и два часа.

# 350
Запис!:) Че си имам една красавица почити на 3г, която иска "голама и ходи училище".

# 351
Понеже сме с 3 деца и сме с предимство,тази година ще подавам документи за второто дете( третото е бебенце),първото на есен е първи клас.
Въпросът ми е трябва ли задължително да подам документи в градината на баткото,или мога в произволна,по-удобна за мен градина да кандидатствам?

# 352
Вероятно /90%/ няма да мога да присъствам на срещата.

# 353

При три деца можеш да кандидатстваш където ти е най-удобно. Но разгледай обявените бройки, когато благоволят да ги обявят и си подреди желанията мъдро:)), защото през 2012 имаше градини ,в които не стигаха местата за деца с предимства .

# 354
Здравейте,момичета!
Търся инфо за частна детска градина във Владиславово,но нищо не откривам:(
Ако някой може да ми помогне,моля пишете.
Благодаря Ви предварително!  bouquet

# 355
Здравейте,момичета!
Търся инфо за частна детска градина във Владиславово,но нищо не откривам:(
Ако някой може да ми помогне,моля пишете.
Благодаря Ви предварително!  bouquet

Не знам да има. Има нещо в близост до парка, но е по-скоро занималня.

# 356
Благодаря ,lukrecciana, точно това ме интересуваше   bouquet

# 357
Добро утро момичета някой знае ли кога ще пуснат регистъра ?

# 358
Здравейте, момичета! Аз не можах да разбера нещо-моето дете януари месец 2014 година става на 3г, кога най-рано мога да подам документи за детска градина? И ако това е 2014 година, то детето, ако евентуално е прието, ще започне на 3 години и половина на детска. Така ли? Много ще съм благодарна, ако някой ми разясни!

# 359
Здравейте, момичета! Аз не можах да разбера нещо-моето дете януари месец 2014 година става на 3г, кога най-рано мога да подам документи за детска градина? И ако това е 2014 година, то детето, ако евентуално е прието, ще започне на 3 години и половина на детска. Така ли? Много ще съм благодарна, ако някой ми разясни!
Да, така е. Ще кандидатстваш за градина 2014 година (годината в която детето навършва 3 години)........... и ДА, детето ти ще тръгне на градина на 3 и половина........ Това по сега действащите правила. Следи дали няма да има промени дотогава.  Peace
П.С. Евентуално ако ходите на ясла преди градината, ще ви задържат в яслата до 3год. и половина. Така че ако сте приети на градина, няма да имате прекъсване между яслата и градината. Hug

Общи условия

Активация на акаунт