Детски Градини Варна Тема 4

• 45 543
  • 752
  •   1
Отговори
# 330
Вижте ,веднага щом пуснат новите правила ние ще подадем документи няма да чакаме Април по този начин бележката е валидна, няма никакъв проблем.Вече от 2-3 години, подавам документи и е нямало проблем.

# 331
И аз да споделя........ Вадила съм бележка за данъците началото на май месец. При неплатени данъци за текущата година, на бележката си пишеше че не дължа данъци. Wink.......... Новите данъци стават изискуеми (т.е.неплатени) след 30.06 (и то само първата вноска). Peace

# 332
  • Варна
Записвам се в темата ,че и на нас ни предстои подаване на документи.

# 333
Вижте ,веднага щом пуснат новите правила ние ще подадем документи няма да чакаме Април по този начин бележката е валидна, няма никакъв проблем.Вече от 2-3 години, подавам документи и е нямало проблем.
защо тогава има начален срок за прием на документи щом ти ги приемат и по-рано?
и как ще вземеш  входящ номер ако подадеш документи другия месец след като излязат правилата за прием?

# 334
защо тогава има начален срок за прием на документи щом ти ги приемат и по-рано?
и как ще вземеш  входящ номер ако подадеш документи другия месец след като излязат правилата за прием?
Според мен става въпрос за бележката за данъците, не за документите в градината. Не могат да се приемат документи по-рано от обявения срок

# 335
Хора ще подаваме документи веднага щом обявят новите правила, тъй като обявения срок ще е за набор 2008, а ние за набор 2009 сме на заден план т.е ще бъде, както до сега при обявени места всяка седмица ще се врътваме на томболата, поне досега беше така.Пак казвам  срока от когато е там важи за първа група, ние вече минаваме към втора и подаваме документи когато решим до крайния срок май.Не знам точно кое не е ясно, новите правила ще излязат, но си мисля,че това няма да се промени.Погледнете как е било миналата година  в електронния регистър как е ставало, не е толкова сложно. Simple Smile

# 336
Хора ще подаваме документи веднага щом обявят новите правила, тъй като обявения срок ще е за набор 2008, а ние за набор 2009 сме на заден план т.е ще бъде, както до сега при обявени места всяка седмица ще се врътваме на томболата, поне досега беше така.Пак казвам  срока от когато е там важи за първа група, ние вече минаваме към втора и подаваме документи когато решим до крайния срок май.Не знам точно кое не е ясно, новите правила ще излязат, но си мисля,че това няма да се промени.Погледнете как е било миналата година  в електронния регистър как е ставало, не е толкова сложно. Simple Smile
Тук вече пишем и майки на деца набор'2010. Може би това пък ти го пропускаш. Peace

# 337
Роси_Дени , сега можеш да кандидатстваш за обявени единични места- Да. Но като обявят новия прием пак трябва да подадеш документи  Peace
Не съм много сигурна в това което казваш, а и много е объркан поста ти  newsm78
Защото по тази логика - аз съм подала мин. година документи за яслена група. Но тази година ще е първа гр в градина, значи сега мога да участвам за местата за 1 група, ако има свободни ?! Не, не мисля, че е така

# 338
ДА ще подадем документи сега,т.е всяка година се подават нови  документи, и не няма нужда втори път да подаваме при новия прием ние само си сменяме желанията.
Блу съжалявам имах предвид набор 2010, че ще са приоритетния.
И все пак се надявам, че ще се открият места и за нас.

# 339
ДА ще подадем документи сега,т.е всяка година се подават нови  документи, и не няма нужда втори път да подаваме при новия прием ние само си сменяме желанията.
Това не го разбирам .
Значи ли това, че аз сега мога да кандидатствам за свободни места за 1 група ?
Не се ли води първа група все още набор 2009 ? Нали са за учебна година ?

# 340
  • Варна
ДА ще подадем документи сега,т.е всяка година се подават нови  документи, и не няма нужда втори път да подаваме при новия прием ние само си сменяме желанията.
Това не го разбирам .
Значи ли това, че аз сега мога да кандидатствам за свободни места за 1 група ?
Не се ли води първа група все още набор 2009 ? Нали са за учебна година ?
Не, вие ще кандидаствате за новосформирана група набор 2010. Набор 2009 се водят първа група до септември месец.

# 341
Както искате така мислете  Peace, нито ми се спори, нито ме интересува.

# 342
Запис да следя темата  Peace

# 343
Очертава за засега да не мога да дойда на срещата, понеже започваме на работа обучение и няма как да отсъствам. Ако обучението е следобед - ще дойда непременно. Темите за обсъждане остават същите, нали?

# 344
  • Варна
Да се съберем в 9.30 в някое кафе до общината.

Общи условия

Активация на акаунт