Детски Градини Варна Тема 4

• 45 581
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Успех, АлеНия - дано ви се наредят нещата!  Peace

Правилата ще трябва да видим в готов вид на 08.02, кога ще ги публикуват, може бище стане ясно тогава пак.

Къде и кога ще е срещата на 08.02.?

# 316
Къде и кога ще е срещата на 08.02.?
Извинявам се за предишния постинг  Embarassed

# 317
Срещата на 08.02.2013 г. е в 10:00 в Общината, етаж 11, (стая не е уточнена май) с г-жа Веселина Иванова - началник отдел "Образование" и нейните сътрудници. Предполагам, че в 9:50 родителите ще се съберем пред входа на Общината.

# 318
Здравейте! Hug
Записвам се и аз във вашата тема с един въпрос.Прочетох,че още не е излязла наредбата,но предполагам ,че бележката за липса на данъци ще остане.Някой знае ли дали мога да изкарам такава на мъжа ми без него и без личната му карта(ще е в чужбина и няма как да ми я остави).И също ,ако изкарам бележки сега и за двамата дали ще имат давност при подаване Hugо на документи?
Благодаря

# 319
Здравейте! Hug
Записвам се и аз във вашата тема с един въпрос.Прочетох,че още не е излязла наредбата,но предполагам ,че бележката за липса на данъци ще остане.Някой знае ли дали мога да изкарам такава на мъжа ми без него и без личната му карта(ще е в чужбина и няма как да ми я остави).И също ,ако изкарам бележки сега и за двамата дали ще имат давност при подаване Hugо на документи?
Благодаря
ако не се лъжа е с давност 1 месец.
не знам дали ти можеш да му я изкараш. мисля , че ако има данък и го платиш - няма проблем и после ще ти дадат и бележка. Повечето места като вземат пари нямат нужда лично от човека и личната му карта. Трябва да се провери обаче . Аз телефон в нета не намерих, явно на място

# 320
Срещата на 08.02.2013 г. е в 10:00 в Общината, етаж 11, (стая не е уточнена май) с г-жа Веселина Иванова - началник отдел "Образование" и нейните сътрудници. Предполагам, че в 9:50 родителите ще се съберем пред входа на Общината.

Благодаря!Дано успея да се измъкна от работа,за да дойда...  Confused

# 321
 *Diamond* , не можеш да изкараш бележка за данъци, без документ за самоличност. И при подаване и при взимане, задължително трябва да го представиш.
Не може ли мъжа ти да ти прати пълномощно ?

# 322
  • Варна
Искате ли да се съберем на 07.02 за брифинг преди срещата?
Относно "Теменужка" на "кап. Райчо" .... чух, че ще ще я отварят до края на месеца ....  поредното неспазено обещание ....

# 323
*Diamond* , не можеш да изкараш бележка за данъци, без документ за самоличност. И при подаване и при взимане, задължително трябва да го представиш.
Благодаря Hug
Вчера направихме пълномощно,за да си нямам проблеми после.

# 324
Благодаря Hug
Вчера направихме пълномощно,за да си нямам проблеми после.
Супер Simple Smile Сега ще си спокойна, и ще можеш всичко да си свършиш без проблем  Peace

# 325
  • Варна
Здравейте, не съм писала в темата, но я чета редовно, мисля да дойда и аз на срещата на 08.02, предполагам няма проблем ако сме повече:)

# 326
Искате ли да се съберем на 07.02 за брифинг преди срещата?
Относно "Теменужка" на "кап. Райчо" .... чух, че ще ще я отварят до края на месеца ....  поредното неспазено обещание ....

Би било хубаво да се съберем, аз специално на 7-ми може да съм извън града. Може и 15-20 минути преди срещата също, стига на повечето да им е удобно.

За бележката за платени данъци - нали се отнася за текущата година, би трябвало да има по-голяма давност от 1 месец.

# 327
За бележката за платени данъци - нали се отнася за текущата година, би трябвало да има по-голяма давност от 1 месец.
И аз така мисля. Освен това местните данъци не излизат ли по-късно, някъде март? Т.е., сега извадена бележка ще е за миналогодишни задължения и към датата на кандидатстване няма да е актуална, защото ще са излезли новите данъци.

# 328
И аз така мисля. Освен това местните данъци не излизат ли по-късно, някъде март? Т.е., сега извадена бележка ще е за миналогодишни задължения и към датата на кандидатстване няма да е актуална, защото ще са излезли новите данъци.

Мисля , че данъка за 2013 е изискуем чак март 2014 (до тогава трябва да се плати).
Ако 2013 платите само данъка за 2012 на бележката ще пише , че нямате дължими данъци , защото новият има време да се плати до февруари-март 2014.
Ако не се бъркам беше така .

# 329
За кандидатстване в ОДЗ искат платен данък за календарната година, в която каандидатстваме. Тъпо, при положение, че крайния срок в много по-късно, но моят личен опит от 2011 и 2012 е такъв. Нека все пак и други се включат.

Общи условия

Активация на акаунт