Детски Градини Варна Тема 4

• 45 577
  • 752
  •   1
Отговори
# 585
Не ти и трябва, това е "Тъмна Индия" както се казва  Joy

# 586
  • Варна
ЕЙ ТОВА С ЧИСЛАТА ХИЧ , АМА ХИЧ НЕ МИ Е ЯСНО...........
При всяко класиране ти се тегли случайно число, което ти е като бал при кандидатстване. Първо минават тези с предимства, после всички останали.
И в Приморски и в Одесос ще ти трябва еднакво високо число, т.е. доста късмет! Аз бих избрал Приморски, защото са ти по-удобни градините, особено тия в Чайка. Там мисля, че и малко по-нисък бал ще стигне, а и "Горски кът" на Златните е към Приморски. Там почти със сигурност ще влезете, а не ви е супер далеч.

# 587
Някой от родителите на неприети деца подавал ли е жалба до комисията по дискриминация или до друга инстанция? И какъв е резултатът?

# 588
  • Варна
Ние сме 2009-та от неприетите.Чудя се, ако все пак излезе  някое местенце дали сега трябва са правя нов комплект от документи.Как стои въпроса?

И пак ли в градината, в която досега съм подавала заявлението ли отивам, или мога и в друга...

Макар, че не се надявам за места за 2009-та, ама да си питам все пак. Rolling Eyes

# 589
Изготвя се нов набор от документи  и вече няма райониране, така че подаваш в градината ,която ти е най-удобна!и ние сме от неприетите 2009, но въпроса е че няма никакви места и не знам дали ще има... догодина искат не искат ще ни вземат...

# 590
  • Варна
Благодаря ти, значи ще ако нещо по някакво чудо излезе ще правим нов комплект от документи.
Макар че и аз не се надявам много, почти съм се примирила, че ще се гледаме до 5 год..И хич не съм очарована, че може да сме вместо в градина, в някое училище.....
А едната градина ни е до блока и си я гледаме от балкона буквално, но уви Tired

# 591
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Правилно ли разбрах от ПЕПЕРУДКА,че вече няма райониране,а си подаваш документите където ти е най-близо градината?Ние ще подаваме догодина ама,като гледам как вървят нещата ми става лошо.

# 592
  • Варна
Няма райониране за 2009! За новите кампании се кандидатства по район на първо класиране!

# 593
ЕЙ ТОВА С ЧИСЛАТА ХИЧ , АМА ХИЧ НЕ МИ Е ЯСНО...........
При всяко класиране ти се тегли случайно число, което ти е като бал при кандидатстване. Първо минават тези с предимства, после всички останали.
И в Приморски и в Одесос ще ти трябва еднакво високо число, т.е. доста късмет! Аз бих избрал Приморски, защото са ти по-удобни градините, особено тия в Чайка. Там мисля, че и малко по-нисък бал ще стигне, а и "Горски кът" на Златните е към Приморски. Там почти със сигурност ще влезете, а не ви е супер далеч.
Явно не си информирана ,но в Чайка за набор 2010 ще приемат само в три градини по една група от който едната е ОДЗ и бройките са 12 ,освен това давате ли си сметка какъв огромен район е Приморски в него влизат два новопостроени квартала Бриз и Траката където НЯМА НИТО ЕДНА ГРАДИНА.Според мен Одесос е по-надежден,но е абсурдно да се мисли че в Чайка ще се мине с по малък бал ,напротив там ще бъдат най-големите числа.

# 594
  • там където думите не стигат ...
В кв.'Чайка' положението е наистина трагично ... Sad А, колко групи има в сградата на филиала на ОДЗ 4 "Чайка' /бивша Малкия принц/?
А някой знае ли предстоящият ремонт на ЦДГ Мир колко време ще продължи, т.е. имаме ли шанс и на по-късен етап през годината за прием на набор 2010?

# 595
Здравейте Simple Smile
Някой има ли информация някъде около Била на пазара да може да се вади бележката за данъците. Беше ми попаднало преди време, че там има и е само за експресни поръчки, но не мога да го намеря къде го четох. Днес разпитах и разбрах, че има някъде срещу стоматологията и около "Албата" на центъра, но нищо като информация около пазара на Била. Изчислителния център ми е далеч, а трябва да тичам в работни време в обедната почивка да я вадя. Затова се оглеждам за по близки места около работата ми Simple Smile

# 596
Здравейте Simple Smile
Някой има ли информация някъде около Била на пазара да може да се вади бележката за данъците. Беше ми попаднало преди време, че там има и е само за експресни поръчки, но не мога да го намеря къде го четох. Днес разпитах и разбрах, че има някъде срещу стоматологията и около "Албата" на центъра, но нищо като информация около пазара на Била. Изчислителния център ми е далеч, а трябва да тичам в работни време в обедната почивка да я вадя. Затова се оглеждам за по близки места около работата ми Simple Smile

Срещу стоматологията има един офис на някаква частна агенция, която има право да издава такива бележки (не знам точно как се води). Аз съм вадила бележки от там, става бързо, но е 10 лв, вместо 3 лв за обикновена поръчка (7 дена).

Някой от родителите на неприети деца подавал ли е жалба до комисията по дискриминация или до друга инстанция? И какъв е резултатът?

Тането писа жалба и отговорът беше в нейна полза (може да видиш в предходните публикации). За миналата година знам, че има подадени жалби от около 6-7 семейства на 3 годишни деца, ако не се лъжа в бройката.

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 22:36 от Бене

# 597
Здравейте Simple Smile

Аз съм вадила бележка за данъците точно от там - на втория етаж в Билата на Колхозния пазар, но беше преди 3 години....... дали го има още не знам newsm78........ Та там преди да влезеш в Билата, отляво, където се плаща тока, водата...... Там имаше и гише за данъците. Но цената е като срещу стоматологията - по-скъпо. Ако имаш възможност да идеш до Албата (бившия полски център), там цената е като в Изчислителния център - 3 лв за обикновена поръчка. Peace

# 598
Здравейте и от мен. Включвам се да следя темата и аз, защото ни предстои кандидатстване в ЦДГ в район Одесос.

По повод бележките за липса на задължения и аз се интересувах, и мога да споделя, че срещу Стоматологията, където преди можеха да се вадят въпросните удостоверения и да се плащат данъци, вече не може!!! Имам роднина, която работи там и тя ми каза, че местата са: Изчислителен център и Зад хотел Мусала. А за Общината само е слух..

# 599
  • Варна
Аз пробвах и в Билата на Колхозния, и срещу Стоматологията - отпратиха ме и на двете места, накрая отидох в Изчислителния, голямо чакане пада там, отделете си поне час, че и повече  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт