Детски Градини Варна Тема 4

• 45 567
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Аз пробвах и в Билата на Колхозния, и срещу Стоматологията - отпратиха ме и на двете места, накрая отидох в Изчислителния, голямо чакане пада там, отделете си поне час, че и повече  ooooh!
Хм, изглежда си хванала пиков момент. Аз ходих един следобед и много бързо стана - за има-няма 10 минути се сдобих с бележка (eкспресна услуга).

# 601
прясна информация от днес Simple Smile Както са писали по-нагоре - срещу стоматологията не става вече за бележките. Бележки може да се издават само на посочените места в предните постове на момичетата Simple Smile Тичам си аз до другото място - около "Албата" и какво да видя - вътре пълно с народ, а вече беше минал половин час от едночасовата ми почивка. Хайде обратно в офиса и в понеделник предполагам ще седна да чакам към 8 сутринта че да мога да се класирам с началото на работното им време да съм от първите. Работят от 9 до 17 и имат обедна почивка от 12:30 до 13:30, ако на някой му трябва и тази информация Simple Smile
Успех на всички Simple Smile

# 602
  • Варна
Аз си извадих бележка зад хотел Мусала миналата седмица и чаках повече от час.

# 603
има излезли места няколко 2009 само като знам че веднага ще се заемат с предимства #2gunfireно поне можем да пробваме

# 604
  • София
за тези места за набор 2009 ще ни трябват ли бележки за данъците? Какви документи искат някой може ли да напише?

# 605
Здравейте и от мен. Включвам се да следя темата и аз, защото ни предстои кандидатстване в ЦДГ в район Одесос.

По повод бележките за липса на задължения и аз се интересувах, и мога да споделя, че срещу Стоматологията, където преди можеха да се вадят въпросните удостоверения и да се плащат данъци, вече не може!!! Имам роднина, която работи там и тя ми каза, че местата са: Изчислителен център и Зад хотел Мусала. А за Общината само е слух..

Е, това е просто "чудесно " ooooh! ! Зад хотел Мусала ? Някой има ли представа, за къде точно става въпрос ?

# 606
  • София
намира се до "дупката"- точно над Алба. За съжаление има непрекъснати опашки и хората са много враждебно настроени. Онзи ден разплакаха една майка, защото я пуснахме да мине ,тъй като беше с детето си. Коментара на пенсионерите бе защо не е дала пълномощно на някой ,а е тръгнала с детето си и се прережда......

# 607
Е, това е просто "чудесно " ooooh! ! Зад хотел Мусала ? Някой има ли представа, за къде точно става въпрос ?

РАЗДЕЛ II. ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН  НАБОР ОТ  ДОКУМЕНТИ
....
г/удостоверение от Община Варна, дирекция “Местни данъци”  за наличие или липса на задължения ,съгласно чл.87, ал.6 от ДОПК за предходната календарна година/издава се от „Отдел за обслужване на данъкоплатци“ в сградата на Изчислителен център или  Общински информационен център ( до хотел“Мусала“)/;

изпревари ме jensen, а за пенсионерите нямам думи, те навсякъде много "бързат" за спешни ангажименти и не благоволяват да дадат път на жени с малки деца...

Някой от родителите на неприети деца подавал ли е жалба до комисията по дискриминация или до друга инстанция? И какъв е резултатът?
Аз атакувах в комисията по дискриминация двата вида предимства според процедурата до м.г. Не съм се жалвала лично за моето дете в тази комисия. Просто установих през годините, че разговори и преговори с хората от общината са почти пълна загуба на нерви и време и реших да действам чрез институция. Много се проточи делото ми, завърши всъщност на 15.01. т.г. , а още не са ми пратили писменото си становище. Но както писа Бене решението е ясно, щом общината махна и двата вида предимства. Даже не си позволиха да оставят такова, касаещо само родителите на детето...

Към общината за миналия прием имаше около 6-7 жалби. Всички без една се жалваха за начина на прием на децата, едната беше за технически проблем с попълването на документите.

Последна редакция: сб, 16 мар 2013, 14:40 от Taneto

# 608
  • Варна
Аз доколкото разбрах за нас набор 2009 пак трябва нов комплект документи, даже по-напред питах в темата.И мисля в понеделник да ходим за бележка за данъците.Мин. год. взехме от кметство Приморски, от вас разбирам, че явно тази година ще сме по опашките, ама поне пуснаха няколко места, има мааааалка надежда все пак.

# 609
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
По принцип при наличие на свободни места приема как се осъществява,първо предимствата и  после другите или има някаква пропорционалност?Благодаря.

# 610
  • Варна
По принцип при наличие на свободни места приема как се осъществява,първо предимствата и  после другите или има някаква пропорционалност?Благодаря.
Първо предимствата и за другите ....ако останат някакви места Tired
Има случаи на пълни групи само с деца с предимства.

# 611
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря и това ако е справедливост ама защо ли се учудвам.

# 612
Здравейте!И ние сме на опашката за градина...Ще следя темата за инфо.Тази година срока за подаване на документи е пак 1.04-10.05,нали?Нямам големи надежди,но не пречи да пробваме...

# 613
В предишната тема мернах някъде се коментираше, че ако се занесат документи от двамата родители, комплектът документи се считал за пълен (един вид бонус). Има ли нещо такова? Простете за малоумния въпрос, виждам, че в правилата си пише само за единия родител. Просто си разсъждавам. newsm78

# 614
  • Варна
В предишната тема мернах някъде се коментираше, че ако се занесат документи от двамата родители, комплектът документи се считал за пълен (един вид бонус). Има ли нещо такова? Простете за малоумния въпрос, виждам, че в правилата си пише само за единия родител. Просто си разсъждавам. newsm78
Бонус е само ако бащата носи автомат .... или пачка пари....

Общи условия

Активация на акаунт