Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 47

• 56 477
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
Лили, пробвай така:
http://www.startv.com.tr/dizi/muhtesemyuzyil
 Ако не стане ще разказваме!
Скрит текст:
Ей, на Ибрахим вярно ще вземе да му стане нещо!? Laughing

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 18:39 от vvi

# 571
Корделия спирам защото винаги ще се намери някой който да те клъвне.Лично обичам историята и живо се интересувам от нея ,признавам ,че филма ВВ ме накара да се разровя и прочета повече за този период.Легендата която исках да разкажа ми е предадена от моя дядо а той я знае от неговия дядо и даже чичко гъгъл колкото и да е умен не я знае !Като ми мине може и да ви я разкажа! Peace

Имах предвид разказа за Гюлфем на някаква баба от Кърджалийско село . Съжалявам, не открих коя съфорумка я разказа  Blush

Другите разкази за Гюлфем ги четох от Гугъл.

Съжалявам, нямах намерение да "клъввам" никого. Историята за Копривщица също много ми хареса.

# 572
доколкото разбирам, Ибрахим пита Сюмбюл къде е детето му, Хюрем му напомня за Фирузе и че тогава ще разбере/се появи детето му, после Нигяр казва нещо, че останала без душа вече, а Хюрем казва на Нигяр, че една има душа има нужда от нея. Ибрахим изперква и крещи на Хатидже да не я лъже/повече. После не разбирам, докато Фирузе не се оказва в кораба, но тъй като Ибрахим казва на Хюрем нещо, от което става ясно, че Фирузе е gitmis/хванала крака, както се казва  Laughing и добавя "това за теб, а детето ми къде е".... и доведоха детето.

сори, ако някой е превел преди това, но и без това познанията ми по турски са бегли  Hug и не съм ровила в предишните постове

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 18:53 от дива-ойка

# 573
Лили, пробвай така:
http://www.startv.com.tr/dizi/muhtesemyuzyil
 Ако не стане ще разказваме!

Благодаря ,не тръгва ooooh!  ще видя дали са го качили във фейса newsm78

п.п.
сега видях и поста на дива-ойка  bouquet благодаря Hug

# 574
Корделия спирам защото винаги ще се намери някой който да те клъвне.Лично обичам историята и живо се интересувам от нея ,признавам ,че филма ВВ ме накара да се разровя и прочета повече за този период.Легендата която исках да разкажа ми е предадена от моя дядо а той я знае от неговия дядо и даже чичко гъгъл колкото и да е умен не я знае !Като ми мине може и да ви я разкажа! Peace

Трени, не се впечатлявай. Отдавна си в темата и знаеш колко кълване е паднало (особено от 2-3 особи,а може и да е една с различни никова). Аз си го пускам покрай ушите. В крайна сметка всеки може да прескочи пост, който не го интересува. Знаеш, че те четеме с интерес. Аз лично, много обичам легендите и четох поста ти с голям интерес.

# 575
Ето и превод на трейлъра  Hug Благодаря ти, Емел  newsm51 smile3525 smile3501  love001

Ибрахим: Къде е детето ми?

Сюмбюл. Кълна се, нищо не съм направил (нямам какъвто и да било грях - буквално), пашам.

Хюррем: В деня, в който си тръгне Фирузе, дъщеря ти ще бъде при теб.

Нигяр: Ако искате да нараните душата ми, заповядайте, аз нямам душа, която да бъде наранена.

Хюррем: В такъв случай имаш нужда от нова душа.

Сюмбюл: Ще надвисне над тях като лоша прокоба.

Ибрахим: Не ме лъжи! Не ме лъжи повече!

Хюррем: Не разчитай толкова на тази женитба, Нигяр. В крайна сметка зависи от три думи: освобождавам те, освобождавам те, освобождавам те.

Нигяр: Имаш друга в сърцето си, нали?

Ибрахим: В момента един кораб в залива стои
в готовност да отведе Фирузе хатун.  Ваш ред е. Къде е дъщеря ми?

# 576
Е, анджък де.... с "малки" изключения  Joy простено ми е, упражнявам се  Wink

# 577
Благодаря на двете момичета за превода на трейлъра   bouquet newsm51 smile3525
Аз не видях Султана при Физрузе  newsm78

# 578
Благодаря момичета Hug Heart Eyes Embarassed
Ани и Емел благодаря за прекрасния превод вие сте по-бързи и от светкавица!  bouquet

Ето и един линк взет от Андреа в него се казва че най-добър артист за 2012 г. е Халит Ергенч ,което много ме радва!   bouquet
http://www.gazetebursa.com.tr/halit-ergenc-%E2%80%98muhtesem-gid … -makale,1436.html

# 579
Благодаря на двете момичета за превода на трейлъра   bouquet newsm51 smile3525
Аз не видях Султана при Физрузе  newsm78

тя само Фирузе го видя  Crazy

# 580
Само аз ли не успях да разбера къде е тази легенда за Казанлък ? Ако може някой да ме светне, на мен лично ми е много интересно.

# 581
  • Варна
Трендафилкааа Hug, давай, слънцеее, не се отказвай и не обръщай внимание на кълвачите! Оооох, разтапям се от удоволствие, когато прочета нещо, което не зная или не съм чувала, а тук предчвствам пир за душата!!!!! newsm68 Разкажи, моля те! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 582
Чичко Гугъл нищо не дава наготово! Ако не седне човек да се порови и да отсее плявата, може и да не намЕри това,което му трябва!
Лично аз съм благодарна на всяко едно момиче за допълнителната информация,която е намерило и постнало тук,защото един вид ми е наготово! Когато обаче тази информация е плод на собствен труд ,мисля,че дължим повече адмирации и уважение!
Хайде чакаме фрагман!

smile3501 smile3501 smile3501 newsm51

# 583
  • до най слънчевия бряг
Само аз ли не успях да разбера къде е тази легенда за Казанлък ? Ако може някой да ме светне, на мен лично ми е много интересно.

Няма легенда за Казанлък Laughing   Морски бриз в пост 505  расказа легенда за Гюлфем , а Трени  малко по късно , пусна инфо за Копривщица   ,мимата 67 пусна инфо за кадиите   абе всичко от днес е доста интересно ,  има доста нова информация  ,включая и превода на новия трей
Благодаря на Синан ,Ани и Емел и на дива -ойка -браво за опита

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 19:47 от siren62

# 584
ЕМЕЛ

Трендафилка  Hugпиши и мене в списъка с желаещите да прочетат нещо интересно ,споделено от теб Peace
Благодаря и за великолепната вест за Халит bowuu Grinning Peace

Общи условия

Активация на акаунт