Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 47

• 56 484
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Изненадах се, че по нашите села се разказват такива легенди за жените на един ( все още) принц.
Но историята за Гюлфем беше много интересна  Peace

За останалите проучвания май трябва да благодарим на Чичко Гугъл  Party
google
Ако имаш предвид историята за Копривщица не е от чичо Гугъл ,познаван онзи край ,исках да напиша нещо и за Митиризово но желанието ми се изпари !Лек ден! Peace

# 556
  • Атлантис, Галактика Пегас
Изненадах се, че по нашите села се разказват такива легенди за жените на един ( все още) принц.

google
Ако имаш предвид историята за Копривщица не еот чичо Гугъл ,исках да напиша нещо и за Митиризово но спирам ! Peace
защо спираш???  newsm78

# 557
Корделия спирам защото винаги ще се намери някой който да те клъвне.Лично обичам историята и живо се интересувам от нея ,признавам ,че филма ВВ ме накара да се разровя и прочета повече за този период.Легендата която исках да разкажа ми е предадена от моя дядо а той я знае от неговия дядо и даже чичко гъгъл колкото и да е умен не я знае !Като ми мине може и да ви я разкажа! Peace

# 558
  • Атлантис, Галактика Пегас
Корделия спирам защото винаги ще се намери някой който да те клъвне.Лично обичам историята и живо се интересувам от нея ,признавам ,че филма ВВ ме накара да се разровя и прочета повече за този период.Легендата която исках да разкажа ми е предадена от моя дядо а той я знае от неговия дядо и даже чичко гъгъл колкото и да е умен не я знае !Като ми мине може и да ви я разкажа! Peace
о разбирам те напълно...  Hug
аз много пъти се отказвах да пиша, да коментирам... но ми минава.  Mr. Green

# 559

google
Ако имаш предвид историята за Копривщица не еот чичо Гугъл ,исках да напиша нещо и за Митиризово но спирам ! Peace
защо спираш???  newsm78

И аз това питам...Защо спираш?  newsm78

# 560
  • София
ДНЕС НУР- "МАХИДЕВРАН" ИМА РОЖДЕН ДЕН!!!!!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА smile3525 newsm51 newsm59

# 561
Вижте на какво попаднах с Гъгъл  Laughing Мерием спасява принца си от нападение а има и Султана след това.

http://tvarsivi.com/player.php?i=2012110331633

# 562
Чичко Гугъл нищо не дава наготово! Ако не седне човек да се порови и да отсее плявата, може и да не намЕри това,което му трябва!
Лично аз съм благодарна на всяко едно момиче за допълнителната информация,която е намерило и постнало тук,защото един вид ми е наготово! Когато обаче тази информация е плод на собствен труд ,мисля,че дължим повече адмирации и уважение!
Хайде чакаме фрагман!

# 563
Фрагман 2 не го ли пускат във вторник вечерта?

# 564
# 565
Мерси,явно аз съм в заблуда,но пак не се вижда кой е при Фирузе Sad

# 566
Брех Ибрахим паша инфаркт ще получи!

# 567
Мерси,Синан!  newsm10
Лелее става интересно!
(Дано Сюмбюл не е така влюбчив  като Нигяр!) Grinning
 Ще чакам превод с нетърпение!

# 568
Кой е при Фирузе? Султана бе джанъм, нали ви казах Simple Smile

# 569
Здравейте Hug клипа с трея отново не се отваря при мен ooooh! моля някой да напише на две на три Heart Eyes какво дават за такива като мен Heart Eyes

Морски бриз Hug благодаря ,че се включи- твоите постове винаги съдържат интересна информация    bouquet
благодаря и на всички останали ,които се включиха с интересна дискусия и споделиха полезна информация Hug    bouquet
Добре дошли на новите фенове на сериала Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт