Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 47

• 56 562
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
bggirl22  браво ! smile3525 newsm10

# 76
  • София
Ох , настигнах ви и по серии и по изчитане на темите  Laughing
Много не пиша но пък стриктно чета всеки коментар .

bouquet Hug

# 77
  • Мюнхен

Благодаря!
Сега видях какво е писано в предишната тема за детето на Нигяр и че пак обвиняват Хюрем. Факт е, че тя има задни мисли. Това не мога да го отрека. Но е и факт, че тя почти се разплака когато Нигяр сподели колко и тежи, че не го е видяла, не го е докоснала. Хората тук които не харесват Хюрем в моите очи не са обективни. Само една майка може да разбере, какво е чувството да износиш детето от любимият и после да не го видиш. Сега обвиняват Хюрем, че ще го ползва за своите цели. Та ние дори не знаем какво цели тя? Не трябвало да пишем, че има причини и че както те на нея, така и тя на тях. Че трябвало да мислим за детето. Да прави сте и аз съм съгласна. НО Хатидже в последните серии обмисляше да даде това дете в някое семейство. Значи може да се даде на чужди хора, но не на майка и и баща и? Къде е логиката тук за да се обвинява Хюрем, а другите като Хатидже да се изкарват невинни? Хубаво е, че Хюрем намери детето и ще е хубаво да покаже истинското лице на Хатидже, защото тя продължава да лъже мъжа си. Дали Хюрем ще постъпи правилно след като го намери, можем да коментираме чак когато видим това, а не сега!

# 78
# 79
# 80
fenkata1968, забелязвам, че си много чевръста.  Peace
Защо не вземеш да си спретнеш една темичка, примерно "Великолепният век и борбата между Хюрем и Ибрахим"? newsm78 Сигурно ще имаш много съмишленици.  Thinking Така няма да има нужда въобще да се занимаваш с изпълнението на ХалиТ и поведението на султана, а и няма да се дразниш ако други го правят. Thinking[/i][/color]

Oправна съм си, вярно е newsm10 Даже чак се и забелязвало. А за тема да си спретна...благодаря за идеята, но тя е вече спретната тук. Като гледам това е една от дискусиите, която ангажира доста хора. Аз не се дразня от нищо, но е  видно, че ти се дразниш от това, което се пише за Султана и Халит. Съжалявам, но вината не е моя.   Stop Не мога да си приписвам чак такива способности да манипулирам мненията. Темата е за филма и ако в началото е формулирана по един начин, това не означава, че не може да претърпи промяна. Вече трети сезон е в ход и акцентите са доста встрани от фигурата на султана и съответно и Ергенч не е в центъра на вълненията. Също и проектът вече не е нов. Но това не е проблем за никой от пишещите тук...освен за теб явно, защото не пропускаш да напомниш, че темата била за Халит.
И аз имам предложение за теб- спретни си тема за Халит Великолепни и ще пишем единствено и само за него- обещавам Peace 

# 81
bggirl22 ,  Ибрахим я избра да бъде сред наложниците на партито за възцаряването на Сюлейман. В този смисъл той е ''виновник'' така да се каже за всичко, което се случи по-натам..
Ако знаеше какво ще се случи едва ли щеше да го направи нещастникът.. Laughing

Иначе да, любовта или се случва, или не  - късмет..Хюрем имаше късмета да е различна и да привлече вниманието му, ок. Но се оказа твърде, твърде ревнива..а уж Султана обичал само нея и така нататък..Но не би , сърцето му е голямо и в него имаше място и за Мустафа, и за Ибрахим. А човек не обича ли мъжа си заедно с всички хора, които той обича?! Тя ги нарочи за врагове и те наистина й станаха. Веднага щом се усети любимка, започна да се държи арогантно и да не зачита никого с думи и поведение..дразнеше ги.. Close  Всичките действия на ''враговете й'' бяха да се защитят, достойнството си и да я накарат да ги зачита като положение в Сарая. И да, нейните действия, провокираха техните действия, после тя отвръщаше, после ''те'' , после пак...И така до днес, когато вече играта е адски загрубяла, толкова, че вече няма невинни, няма и виновни..!
Но както и в другата тема казах, тя действа някак по-хард директно, кръвнишки - добре ми напомни за книгата с отрова, а за опита да удуши Ибрахим направо в леглото му да не говорим, за Гюлнихал/Мария  - също, за отровата в храната на Мустафа - съвсем ..и още и още...
Но наистина е безсмислено да го водим тоя разговор вече, дъвчем едно и също.  Ако някой иска да види и бялото, и черното, ще го види.  Ето и в старата тема казах, че се трогнах наистина от отнемането на четвъртъка й...Видеото, споделено от Ани е въздействащо наистина...да те отхвърлят,когато обичаш, боли.. Cry Но и сама си е виновна. Докато се занимаваше с Ибрахим и другите (щото я били предизвикали), тя започна да го загуби, реши, че той й е даденост и така..се стигна дотук ..уви... Затова  безсмислено е да препотретваме стари неща..кой как кога и защо...Ето че отнемаме пространство от вниманието за Султана/ Халит Naughty Peace Grinning, а не бива!!!  Naughty jupetrov7 , надявам се, че не ни гониш.  Wink Ще приема изказването ти за емоционално просто, защото знам какъв фен си на Халит.  Peace Но доколкото знам, той антифенове тук няма!  Simple Smile Peace Така че споко! И аз искам да си говорим повече за него, щото другото би означавало темата да се казва "Великолепният век - времето на  Хюрем " приемрно.... Wink Wink

# 82
  • sofia
Да не ви изгубя,това е любимия ми сериал  bouquet

# 83
  • на кой му пука, майна
Благодаря за новата тема  Hug
Отивам да ви чета, че пишете със скоростта на светлината  Simple Smile

# 84
# 85
Привет на компанията!
Реализирах значителни пропуски, не съм ви изчела, но поне да ви поздравя и да се запиша, за да не ме забравите!

Фен! #Crazy  bouquet

# 86
Корделия  HugМного е трогателно Cry благодаря ти ,че го сподели с нас Hug      bouquet

За тези които казват че Хюррем иска само власт....
когато стане готов превода прегледайте сцена където Хюррем върви по коридора и смята да се трови.
Рускини са го превели
http://www.dailymotion.com/video/xuxxa1_yyyyyy-yyyy-yyyyyy-yyyyy … -yyyyy_shortfilms
там е казано всичко....

В момента ви подготвям клип с диалога на Афифе и Хюррем. Ако след него пак не разберете Хюррем...то тогава ще ви поздравя с песента "Безнадежден случай"  Laughing  hahaha (шегичка)
Мистик също така в момента ми превежда и монолога на Хюррем от по-горния клип, който е сложила Корделия. Ако останетете и на него безразлични, то тогава...наистина гледаме различни сериали  Laughing Хубав ден желая на всички фенове на "Великолепният век".

# 87
Ето резултата до момента....:
-какъв левент е в началото и [/b]сега:

.....  остарял,мрачен,тъжен,...от него са останали само брада ,мустаци и едни големи тъжни очи..

За превъплащението в образ Халит е ВЕЛИКОЛЕПЕН!!!!!Сценаристи,гримьори ,стилсти.....страхотен тандем!!Аз за първи път гледам играта на Ергенч и съм очарована.Когато завърши този сериал ще гледам и 1001 нощи......за друг с неговото участие незнам..

Гледайте го задължително и ви гарантирам ,че ще забравите и форума, и Сюлейман,дори и съпрузите и децата си.Ха ха ......На мен ми се размина развода и уволнението след 2 седмици неспане .

# 88
Знаете ли дали днес или утре пускат фрагмант към 73 епизод? Много съм любопитна!

# 89
Знаете ли дали днес или утре пускат фрагмант към 73 епизод? Много съм любопитна!
утре е новия фрагман Peace
Ани права си тук гледаме май друг филм ! Mr. Green Wink
Феновете на Ибрахим срещу феновете на Хюрем ! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт