Проходилка/паяк/ от кога?

• 17 220
  • 156
  •   1
Отговори
# 150
В Канада от 2004г. е забранено продаването на проходилки в магазините със закон, точно поради тези причини.

Не само по магазините, ами и на гаражните им разпродажби, въобще- по никакъв повод не е позволено. Peace

# 151
Аз продължавам да си мисля,че при всяко дете е индивидуално!
Дъщеря ми слага детето в паяк,но то се сърди и иска да го държи да ходи. А то милото не може да стои право още и се клатушка! Абсурд е да се изправи само в кошарата,а от спалнята се смъква/знае как да се обърне,та да стъпи на крака/но не може да се задържи право и тупва/сяда/Ако не си покрай него е опасно.

# 152
След като не може да стои право, значи не е готово да ходи. Проходилката няма да му помогне да се научи.

# 153
  • София
Характерът на всяко дете е индивидуален. Развитието на ставите - не чак толкова. Ако детето не може да стои право, значи има много основателна причина да не го слага в проходилка. Когато ставите на едно дете са готови да поемат натоварването от изправянето, самото дете може да се изправи самостоятелно. Преждевременното изправяне може само да навреди. Не е задължително, но е възможно.

# 154
След като не може да стои право, значи не е готово да ходи. Проходилката няма да му помогне да се научи.
Аз не казвам,че проходилката ще го научи да ходи!Там по скоро го слага за забавление с разните му  музикални приложения.
Лично на мен обаче ми стана интересно,че иска да го държат да ходи.Дали го държиш на ръце или е на спалнята,в леглото си,все едно-мира няма.Като се застопори право и го държиш-няма по голяма радост-крачка две после пак, и пак, и пак.

# 155
  • София
Аз не казвам,че проходилката ще го научи да ходи!Там по скоро го слага за забавление с разните му  музикални приложения.
Лично на мен обаче ми стана интересно,че иска да го държат да ходи.Дали го държиш на ръце или е на спалнята,в леглото си,все едно-мира няма.Като се застопори право и го държиш-няма по голяма радост-крачка две после пак, и пак, и пак.

ако е за забавление с музикални приложения - просто купуваш такива играчки или масичка с такива игри и т.н., иначе те много неща искат децата, които не могат или не трябва...моят по едно време и от балкона искаше да скача, голяма радост беше да се катери по парапета, но не му помагах Wink С прохождането - като укрепне - ще се изправи и проходи.

# 156
Щом бебето не е готово да върви си го оставете да пълзи. Много родители с проходилките пропускат тази важна част от еволюцията. Пълзенето е важно за развитието на двигателния апарат и някъде бях чела, че укрепва кръста.

Общи условия

Активация на акаунт