Мигле, то точно за това става въпрос. Мен самата работа не ми тежи, никак, ама Сами изкарва най-много по седмица на градина - после го гледа баща му, милият той на смени, майка ми идва, аз почнах с уговорката, че ще има кой да го гледа и няма да вемам болнични. И как се работи, като знаеш, че детето е вкъщи болно.. Ей в такива моменти ми идва да си хвана шапката, дет`я нямам и да си се прибера, пък каквото ще да става. А отделно и да е здрав, не смогвам с къщната работа. Милото оня ден да ми помогне, пуснал пералня, ама така я пуснал, че сега бельото на Сами е розово, а любимият хубав топъл нов мръснобял суичър е мръснорозов...Не че е болка за умиране
Ето, и аз се оплаках, ама то ако не тук, къде
А този флудитек в носа ли го капете, и какво представлява физиотерапията? Сами е с подобна картинка - май е доста оглушал и хърка нощем, иначе не кашля, ще трябва май да го водя на УНГ. А тази нощ и носа му се запуши, само че не тече наникъде и го заведох на градина.
Лято, Сами влиза в кабинета на педиатърката зяпнал, ама секрета трябваше аз да гои взема сутрин на гладно и голям зор видях. А с мед ако искаш да даваш нещо, имаше един сироп, който предполагам е вкусен, само че сега не се сещам как се казваше, като намеря къде съм го записала, ще ти пиша
Добре, че този път лесно й мина - за 3-4 дни, и пак е на градина. Добре, че ходи с голямо желание, та поне нямаме драми с това 

и ще се разпиша.
Не, че свършиха кучетата при нас, ама много мразя да ме взимат за изгорял бушон. Тъй че, така да се каже, се преборих със Столична община и кучкарите
какво му стана на детето още съм в чуденка. Хубавото е, че поне сутринта беше весел и отиде с желание на детска. Дано няма нищо обезпокоително!
Вчера вдигнах температура,гърлото ме боли,абе всички грипни симптомчета са на лице.Много зле се чувствам,но ще ми мине.
Така избеснях,че помолих другата майка ,на която тази е споделила да се обади на госпожата да викне медицинската сестрата и да прегледа детето.
Толкова е немарлива към детето си,че чак не ми го побира акъла,как е възможно.Преди 2-3 седмици се оказа,че дъщеря й е с остър бронхит,но тя повече от 10-ина дни не я водеше на лекар,а чакаше да мине от само себе си.