Ама защо 2ра година? При вас от 5г. ли са 1 клас?!?
Ей, и аз точно това чувствам- уж сме ученици, а за мен си е бебе. Дано един ден мисля по друг начин. Само, че времето си го усетих и усещам и то яко, хич не ми мина бързо...

Аз определено не бях влизала или писала от години, което не е похвално. Вярно, че ФБ е много лесна за комуникация платформа, но тук са всичките ни спомени. Аз определено сега имам време за писане 
Дано възродим традицията. Скоро покрай бебо се видях с Деси и ми стана много мило, съжалявам, че не успях да се вредя за срещата, но с толкова малко бебе нямаше как
Иначе знае азбуката, пише, мъчи се да прави срички, като цяло математиката и е по-приятна. Най-обича обаче лаптопа или таблета. Много ми е трудно да я спра.

Да сте всички +семействата здрави и с късмет, децата да не спират да ви радват! 
Няма да се учудя, ако духне гадният фьон - хем е с ураганни пориви (над 100 км/ч), хем топъл и топи снега по върховете... Ама няма да се жалвам повече. Само се моля това да не е на лошо... Че преди две години пак беше топла зимата (макар и не чак толкова) и после беше онова наводнително лято...
И вече втора година връщаме ските едва ли не с рев... Нямат търпение сега да дойде спортната ваканция и да отидат на ски курс. Не за друго, ами накрая нали има състезание...