Коледа 2012- 2 част

• 79 695
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря на Джемма и Роца   bouquet за информацията ще се опитам да кача някоя снимка  Grinning

Качеството не е много добро, но тази година ще се постарая много повече Simple Smile

а ето и едни бонбони

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 15:28 от k.hristova81

# 391
  • Балчик
Може ли подробности за бонбоните- плодчета?

# 392
Попадна ми една доста сполучлива идея за украса на курабийки, може на някого да е от полза  bouquet     

# 393
Ето ме отново! Опекох три тави, последната половинка се допича... Ми прекрасни си станаха меденките, въпреки содата!  Mr. Green Е, понадути, та само кръгчета направих, но на вкус са много добри, не миришат на сода! (Като месих ми се стори достатъчно "готово" тестото и спрях да добавям брашно, останаха към 250 грама излишък от сухата смес.)
Ще показвам утре като ги украся!
И за да не са само празни приказки, ето едни зимни бонбонки... Не са традициоони коледни, веган бонбони са с ядки и сушени плодове, но пък реших да ги украся подобаващо за сезона!

Soleil, тази идея е пракрасна, вероятно ще е ползвам!

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 16:20 от Ванилия Мадагаскарска

# 394
  • Балчик
Ванилия Мадагаскарска, това е добре, не си изхабила продуктите напразно. Hug

# 395
И за да не са само празни приказки, ето едни зимни бонбонки... Не са традициоони коледни, веган бонбони са с ядки и сушени плодове
Може ли рецептата в случай, че имат и други добавки освен ядките и плодовете? Аз правя само плодове и ядки и се чудя какво друго мога да им сложа.

# 396
да се запиша и аз, да следя темата Simple Smile
ако някой не си е набавил фигурки- има за 7 лв в Лидл 26 бройки- ,сърца, звездички, ангел, дядо коледа с чувала- абе чуден комплект
взех си и най-накрая пистолет за щприц сладки- пак от там 11 лв Simple Smile
сутринта си отбелязох рецептички, у нас ще сме на:
1. ванилени рохлички
2. линцеровите сладки на нудел
3.щолен
4. акк
5.меденките на Ванчето
6.Медена елхичка
7. портокаловите сладки на Ира
8. Кокоски
9. маслени шприц сладки

време е да се запрятат ръкави
успешно готвене на всички

# 397
Джемма, бонбоните-плодчета са от разтопен шоколад на копчета от сайта хитрини, а формичките са за лед купени от Кауфланд  Grinning

ето я формичката, струваше около 3 лв.

# 398
Момичета, какво е АКК  Embarassed ?

# 399
Здравейте!
На 25-та страница зададох въпрос, но никой не ме отрази  Grinning
Да си подбутна пак питането, някой ако знае да ми отговори, моля  Hug

Имам питане: искам да направя шприц бисквитите на Джемма, но тук няма от къде да купя свинска мас. С какво мога да заменя свинската мас? С чисто масло ако ги направя ще станат ли бисквитите?

# 400
  • Балчик
Да, формичката я познах, и аз имам такава от 90-те години, но не познах, че е шоколад, мислех, че са захарни. Благодаря. Peace

Момичета, какво е АКК  Embarassed ?

Еее, през няколко страници това се пита, не четете ли , бе хора? Абревиатура на Английски коледен кекс е, а ако ще питаш и рецептата къде е - на първа страница, втори пост, първа рецепта. Simple Smile Hug

# 401
Здравейте!
На 25-та страница зададох въпрос, но никой не ме отрази  Grinning
Да си подбутна пак питането, някой ако знае да ми отговори, моля  Hug

Имам питане: искам да направя шприц бисквитите на Джемма, но тук няма от къде да купя свинска мас. С какво мога да заменя свинската мас? С чисто масло ако ги направя ще станат ли бисквитите?
Масло или маргарин същото съотношение,или и двете само с масло ще станат твърди.
Аз ги правих само с масло и ги поляхме със шоколад
Не успях да снимам но от офиса на мъжа ми се обадиха да ме чуят как съм (подмазвачи),много харесали бисквитките и рецепти чак давах.

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 18:33 от Мил@

# 402
  • София
Джемма, бонбоните-плодчета са от разтопен шоколад на копчета от сайта хитрини, а формичките са за лед купени от Кауфланд  Grinning

Тоя магазин Хитрини бил много готин! За първи път го виждам, малко са скъпички нещата, но пък има всичко Simple Smile)

Видях си там и снежинките, за които питах преди няколко дни  Party

# 403
Много ти благодаря, Мил@   bouquet
Ще опитам 50:50 масло:маргарин  Peace

# 404

Тоя магазин Хитрини бил много готин! За първи път го виждам, малко са скъпички нещата, но пък има всичко Simple Smile)

Видях си там и снежинките, за които питах преди няколко дни  Party

Има наистина много хубави неща. Аз преди да си купя нещо проверявам и в трите магазина и където е най-евтино от там взимам. По-някой път има разлика от около 2-3лв, което все пак не е много, но пък защо да даваш повече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт