Време е за море 2013 :) ?!

• 30 671
  • 243
  •   1
Отговори
# 30
# 31
# 32
Laughing Видях си и моята къща в промоциите, добавили са едно гръмко "холидей резиденс" за благозвучие  Laughing . Ама мило ми стана.

Последна редакция: пт, 07 дек 2012, 09:51 от Summer Smile

# 33
Записвам се и аз тук, за да следя направените предложения Simple Smile

# 34
Здравейте!
За Нова Година няма да ходим никъде,затова започнах за морето да се оглеждам.Миналате година бяхме в "Свети Тома",тази година даже нямам идея за къде да гледам оферти. Радвам се,че не само аз съм на морска вълна-съпружеското тяло ме обяви за луда като повдигнах този въпрос Simple Smile
Ще ви следя с интерес!

# 35
Мен морската вълна не ме е пускала  grinning039
Въпреки, че е много рано дори и за ранни резервации, с интерес следя всички оферти. Ще следя и тук темата, може да си намерим нещо хубаво.

# 36
Здравейте!  И мен още ме тресе морето и с нетърпение го чакаме,затова с интерес ще следя темата,но мисля че вече се насочвам пак там където бяхме тази година на бунгалата в Поморие.Страхотно си изкарахме,нормални цени,на брега на морето,прекрасно за семейства с малки деца.Ето къде бяхме на почивна станция "Далас"
http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=2272&page=& … 0&subsubcat=0

# 37

Laughing Видях си и моята къща в промоциите, добавили са едно гръмко "холидей резиденс" за благозвучие  Laughing . Ама мило ми стана.

Бързо прати линк  Peace

Някой спомена, че е доволен от Св. Влас, от кой хотел точно?
От години разглеждам Цезар Палас, нещо за него да ми кажете?

# 38
Цитат
Бързо прати линк
Ще ме бият модовете. Въпреки, че линкът е за други апартаменти в нашата сграда, не точно за нашия. А цените с 10%-ното намаление ми се виждат даже по-високи от реалните в сезона.

# 39
raja кога пускат цените на Серените Бей.Защо ми се струва че тази година нещо всички оферти се бавят  newsm78

# 40
raja кога пускат цените на Серените Бей.Защо ми се струва че тази година нещо всички оферти се бавят  newsm78

Ааа, не знам, няма трета година там да ходим  Laughing
Миналата година плащахме към март мисля  newsm78
Хайде препоръчайте ми нещо като Серенити на друг плаж  Praynig

# 41
Здравейте!
Миналата година като започнах от януари да се ровя в офертите,та чак до март! Ама денонощно! Напараво ми изтекоха очите.Доволна съм от комплекса,в който бяхме,защото е от затворен тип и детето си играеше спокойно.Не ми хареса,че не предлагат Ол Инклузив,та затова тази година ще търся такъв вид изхранване... Миналата година бяхме на море през август,уж на най-чистият плаж и кристална вода(след Дюните),но се оказа,че има страшно много водорастли. Ходихме първият ден до морето,но детето като каза;"Не! Има много ДОДОРАСТЛИ..." и това ни беше ходенето на морето.Добре,че имаше много басейни към хотела,та там стояхме. На всякъде ли през август има водорастли толкова много?Аз по-късно разбрах,че тогава цъфтят.
А сега дори не знам за къде да гледам оферти. Препоръчайте ми хубав хотел,подходящ за 4 годишно дете,с подходящи атракции за малката и добър Ол Инклузив...
Хубав ден!

# 42
# 43
  • София
На Серенити пратих запитване преди месец и половина - отговориха ми да очаквам цени догодина, ние от месец вече сме с резервация и платено капаро - тази година отиваме на Дюни, дано ни хареса  Peace

# 44
На Серенити пратих запитване преди месец и половина - отговориха ми да очаквам цени догодина, ние от месец вече сме с резервация и платено капаро - тази година отиваме на Дюни, дано ни хареса  Peace
Тъкмо ще направиш сравнение между любимия хотел и Дюни.Ще чакам отзиви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт