Време е за море 2013 :) ?!

• 30 671
  • 243
  •   1
Отговори
# 60
Хотел Казабланка Обзор ще има този сезон безплатни чадър и шезлонг на плажа.
Тази информация откъде е ? (понеже в сайта нищо не пише ).Аз се колебая между ол инклузив в Казабланка или  полупансион в Обзор Бийч Резорт.

Тази година бяхме в Казабланка. Изключително съм доволна, само плажът не ми хареса
анимацията беше много добра, кухнята, обслужването - всичко!
всичко беше на ниво
За 2013 доста са вдигнали цените. Тази година платихме 580 лева, а ако решим за 2013 ще са 800 лева за същия период

# 61
  • Резерват "Северозапад"
Стриктно следя офертите за ранните записвания и засега имам на 80% избран хотел /миналогодишният Heart Eyes/. Много ми се искаше да отидем тази година на Дюни, но ми излиза твърде скъпо за висок сезон Tired...там детето го таксуват на 40% от цената Cry...Сега за последно Wink, изчаквам да излязат цените на Грифид хотелите в Златни пясъци. Моля, ако някой е почивал там, да сподели мнение Laughing.

# 62
  • Düsseldorf
Ха добре съм ви намерила!
  Hug Мислех си, че ще съм самотна ровеща вече за летни оферти...
Много сте ми близки като желания, доколкото виждам, затова ще следя.
Сега сме с 2 деца над 2 г. и става малко тегаво - т.е. вече не можем да резервираме проста двойна стая в Холидей вилидж на Дюни, както правехме преди, и да се надяваме да ни дадат къщичка...
И са малко хотелите, които на детето ми да не взимат почти колкото на възрастен немец, който по цял ден порка бира и не спира да яде...
Така че и аз оглеждам Бела виста Синеморец, Серенити бей Царево, Блу Ориндж Созопол, такива подобни...
Аркутино фемили ризорт  не е ли едно малко в нищото построено огромно нещо / на един ляв завой до пътя/, до което няма никакъв плаж? Инак изглежда подозрително добре...
Мнооого се чудя доколко си заслужава ранното записване, но поне дава добър ориентир...
Хайде, весели Коледни празници с мисли за топло лято и море!

# 63
Серенити си е в нищото  Peace Просто си арестуван там, не е за всеки вкус това, да знаете  Wink

Зомбайо, кой е твоя хотел?

# 64
Ние вече резервирахме... Хотел "Мерлин" в Лозенец...

# 65
  • Резерват "Северозапад"
Серенити си е в нищото  Peace Просто си арестуван там, не е за всеки вкус това, да знаете  Wink

Мирамар Grinning в Обзор

# 66
  • Düsseldorf
Е, Серенити си е на Нестинарка, не е само той и не е никак от Царево.. Така погледнато и Бела Виста е в нищото, щото и в Синеморец няма нищо...
С деца не правим големи разходки, така че общо взето ме устройват.
Е, предпочитам Дюни или поне нещо ново и непознато, но все пак препоръчано. Затова и ще следя.. Simple Smile

# 67
  • Düsseldorf
Мирамар е по-евтино от Дюни!?!?!
Чакай, че нещо гледам в много различни сайтове.
Вярно, че аз до сега бях с малки деца, но винаги сме ходили на Дюни за по окоо 1000 лева за 7 дни. Сега като и двете са над 2 ще дойде по-скъпо, но за Мирамар такива легенди се носят. И такива фантастични цени се намират....
Даже днес писах за цена и с отстъпката за ранни ми искаха към 2300 или 2400 за 7 дни, като сме  с двете деца... Дюни със сигурност ще намеря за под 2000......

Стриктно следя офертите за ранните записвания и засега имам на 80% избран хотел /миналогодишният Heart Eyes/. Много ми се искаше да отидем тази година на Дюни, но ми излиза твърде скъпо за висок сезон Tired...там детето го таксуват на 40% от цената Cry...Сега за последно Wink, изчаквам да излязат цените на Грифид хотелите в Златни пясъци. Моля, ако някой е почивал там, да сподели мнение Laughing.

# 68
Алекс...какво от това като е на Нестинарка  newsm78, какво има там, явно за 2 години не сме го открили  Mr. Green
Белависта-  и него ходихме да видим Sick, след Серенити ни стори...скръб, с това петле отгоре...едни цигани с коне щъкаха навсякъде, много на баир ми се стори....отписахме го веднага.

Мирамар- вече писах, безбожно скъпо за нас

# 69
Вярно, че аз до сега бях с малки деца, но винаги сме ходили на Дюни за по окоо 1000 лева за 7 дни. Сега като и двете са над 2 ще дойде по-скъпо, но за Мирамар такива легенди се носят. И такива фантастични цени се намират....
Даже днес писах за цена и с отстъпката за ранни ми искаха към 2300 или 2400 за 7 дни, като сме  с двете деца... Дюни със сигурност ще намеря за под 2000......

Някак си  не ми се вярва такава цена за Дюни-само 1000 лв....и с деца.За второто има 60% намаление,значи и за него плащате.А би ли казала в кой период ходите за около 1000 лв. за 7 дни ?Може би до края на юни,но пак е повече. Следила съм цените на Дюни за различните хотели , но и с отстъпката пак не можах да ги докарам на толкова, за двама възрастни,а вие сте и с деца.Или казваш 7 дни,но за 6 нощувки е такава цената?

# 70
  • Резерват "Северозапад"
Аз да си напиша моята сметка - защо на Мирамар ми е по-евтино Wink - за 10 дена в топ сезон от 1-ви август цената ми за двама възрастни и едно дете на 9 години с 15% отстъпка идва към 2600 лв.
В Дюни, при същите условия, детето ми го таксуват с 40% от цената на възрастен, нищо, че е първо и единствено Wink, на допълнително легло и се получава цена от почти 3000 Tired...смятах тази цифра за Марина 4 звездния и за Белвил...

# 71
  • София
Даже днес писах за цена и с отстъпката за ранни ми искаха към 2300 или 2400 за 7 дни, като сме  с двете деца... Дюни със сигурност ще намеря за под 2000......

алекс, тя е с едно дете - на Мирамар едно дете не се плаща, докато ние с теб сме с две деца, т.е. на Мирамар ще платим + 50% за второто дете и това оскъпява жестоно нещата - поради тази причина аз тази година избрах Дюни, а не Мирамар - разликата в цената беше около 1000 лева, при това в Мирамар спането е в една стая, а в Дюни получаваме две  Peace

ПП със Зомбайо сме писали заедно, просто аз съм се забавила с публикуването  Peace

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 10:04 от Дзвер

# 72
  • София
Тази година бяхме в Казабланка. Изключително съм доволна, само плажът не ми хареса
анимацията беше много добра, кухнята, обслужването - всичко!
всичко беше на ниво
За 2013 доста са вдигнали цените. Тази година платихме 580 лева, а ако решим за 2013 ще са 800 лева за същия период

Защо не ти хареса плажа? Как стои въпроса с изнасянето на напитки от баровете - в офертата пише, че било забранено?

# 73
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Аз да си напиша моята сметка - защо на Мирамар ми е по-евтино Wink - за 10 дена в топ сезон от 1-ви август цената ми за двама възрастни и едно дете на 9 години с 15% отстъпка идва към 2600 лв.
В Дюни, при същите условия, детето ми го таксуват с 40% от цената на възрастен, нищо, че е първо и единствено Wink, на допълнително легло и се получава цена от почти 3000 Tired...смятах тази цифра за Марина 4 звездния и за Белвил...
Виж цената за Пеликан,миналата година за 2 възрастни и 2 деца там беше най-евтино,като изключим Холидей вилидж.

# 74
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
В случай ,че искате да почивате в Мирамар се обърнете с имейл или по скайп директно с хотела.Лично на мен ми направиха два пъти компромис за второто дете ,като и двете ми бяха безплатно.В сравнение с Дюни Мирамар според мен е една класа по -висока.

Общи условия

Активация на акаунт