Отново заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 51 322
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
За всички, които искат да го споделят  Hug

и

ТАНЧЕ  Hug

# 271
Силве, сладката в долния ляв ъгъл е за мен. Hug

# 272
Силве, сладката в долния ляв ъгъл е за мен. Hug
ОК  Peace Ето и бонуса към сладката  Heart Eyes
Скрит текст:

Имате и микрофон, може да ни попеете  Peace

# 273
Силве, бонусът с Чаглар не ми излиза. Оправи нещо в спойлера.

# 274
Това със сенките е ... малко грубичък отговор, ама и фенката е досадна, нали. ... Но, винаги така си пише - образно. Понеже на мен ми харесва стила, а и почти винаги много правилно си построява изреченията и ... аз обичам да му превеждам приказките. ... Вай, изглежда и аз като фенките, ама ... да взема да гледам серията довечера, пък тогава да се изказвам.

Eй това много ми допадна. За кого песните му, за кого очите му, за кого ръцете му върху клавишите ... Хайде и за мен да бъдат правилно построените му изречения и приказките му. Изобщо за това, че е надарен със СЛОВОТО и че е работил върху словото си ... Да не ставам банална, ама като знам как майка му и баща му са му висели над главата да си пише домашните и са го водили насила на пиано и солфеж ... колкото и да съм критична, няма как да не му отдам и аз един поклон. /Търся кланящ се емотикон, но не намирам./
Вай, и аз като фенките ...

# 275
Силве, бонусът с Чаглар не ми излиза. Оправи нещо в спойлера.
ОПС  Embarassed извинявай.
Скрит текст:
Но подаръка си е подарък, все пак Heart Eyes

# 276
МИЛЕНКА Hug много ти благодаря за изпълнението на Мустафа Сандал. Аз за пръв път го слушам, но много ми хареса топлия му глас, визията също.   bouquet От теб научих доста интересни неща. Peace
Момичета, някоя от вас знае ли кога трябва да свърши филма newsm78 Моля да ми сподели Peace
Благодаря предварително  bouquet

# 277
Силве, и аз се питах днес колко серии е филмът, но не съм прочела досега. Споко, "Отмъщението" е в четвъртък, няма да се засекат, и аз съм там. Peace

# 278
Милена, и аз те разбрах. И аз благодаря за песента, мислех, че е на МК. Харесах и Мустафа Сандал. Изпълнението му е много хубаво Hug.

Таня, дописвам ти изреченията, защото мислим в една посока Hug.

И аз, като знам нашето момче откъде тръгва и къде е сега, му правя дълбок поклон. Слагам емотикон да побеждава и занапред Peace.

Таня, грешно съм си задала въпроса за бащата на Ърмак. Исках да попитам, видяхме ли го в серийте досега?

Диана, лекувай се слушайки песните на този Доктор и лечението ще е леко и бързо Heart Eyes.

Понеже и мен ме е яд на Бахар и пожелавам да страда от любов по Синан, който /ако е тръгнал по нея/ ще я изостави и ще се върне при Ърмак. А мъжът и, не е глупав, та допълнително "ще я измъчва".

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 19:57 от Iva49

# 279
Силве, и аз се питах днес колко серии е филмът, но не съм прочела досега. Споко, "Отмъщението" е в четвъртък, няма да се засекат, и аз съм там. Peace
Ах, ти, сладурке, как си ми разгадала мислите. Grinning
Браво, признах те. newsm10
Аз пък сега се замислих как би завършил филма....Това ми се загнезди като мисъл от подсказката от 1 серия, но и готвя в момента, та май накрая ще стана загори манджа. Laughing

mamata48  Hug дано всичко при теб да се е подобрило. Липсваш ми  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 18:40 от real inima

# 280
Не, Иве, не сме видели досега бащата на Ърмак. Но щом го има с име, белким го видим на сватбата на Синан и Ърмак. Simple Smile

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 18:49 от Tania M.

# 281
Таня, благодаря Simple Smile.
Силве, за кой ли път ще кажа, че тоз Кенан не върви на нашето момиче Close. Като гледах клипа видях, че главата и тялото му са несъразмерни Joy. Както писа Муци, може да е ангелогласен, но не става за Берен Twisted Evil.

# 282
Понеже и мен ме е яд на Бахар и пожелавам да страда от любов по Синан, който /ако е тръгнал по нея/ ще я изостави и ще се върне при Ърмак. А мъжът и, не е глупав, та допълнително "ще я измъчва".

Иве, както си тръгнала, подозирам, че скоро ще прехвърлиш пожеланията си от Бахар върху Йойкю, ако наистина твоето Момче, Кралят на Вили, Докторът на Диди и нашият (със Силвето) Калпазанин са се повлекли по нея.  Joy

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 19:09 от Tania M.

# 283
Не разбрах обаче какви бяха тези ПАРАСЪ /пари/ дето си разменяха на брега на морето newsm78 От улова ли бяха, подкуп ли някакъв бяха newsm78

Силве, парите в кърпа, дето Ниязи ги даде на Харун на плажа, може да са за лодката. Нали Харун беше тръгнал да я продава, пък оня каза първо да я предложи на Ниязи. Ако не бъркам, де.

# 284
Не разбрах обаче какви бяха тези ПАРАСЪ /пари/ дето си разменяха на брега на морето newsm78 От улова ли бяха, подкуп ли някакъв бяха newsm78

Силве, парите в кърпа, дето Ниязи ги даде на Харун на плажа, може да са за лодката. Нали Харун беше тръгнал да я продава, пък оня каза първо да я предложи на Ниязи. Ако не бъркам, де.
Впоследствие се сетих, благодаря ти все пак, че си ми обърнала внимание. Hug
ИВЕ Hug ами ти сама веднъж го каза, то нашите деца не ни питат, та Берен ли /шегувам се, не се засягай/. Нейните очи явно гледат на него по различно, отколкото ние, пък и да ти кажа май в една къща един по-хубав е достатъчно /особено ако е жената/, както в случая. Heart Eyes Искренно се надявам като човек да е стойностен и им желая щастие.

Общи условия

Активация на акаунт