Отново заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 51 215
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
ТАРА  Hug smile3505 НЕ НАМИРАМ ДУМИ,КОИТО ДА КАЖА! newsm20

Ама душичко, ми аз защо тоз изпълнител го гледах все в панталона отпред. Joy Joy hahaha
А със сигурност не ще да е от английската кръв, от по темпераментната ще да е. Grinning Heart Eyes

# 346
Силве, мила, няма да ти цитирам поста, направо отговарям.
За "закачките" нямай грижа, приемам ги точно като такива. А на писателите на любовни романи, ако не им идва отвътре как ще пишат? Ааа, твоето вдъхновение е само Хазарджъм. Пиши си за него. Я тука колко много фенки сме му. Ще те четем Hug.
Засега вълшебно кълбо нямам, но в тази къщичка, нашата, може и да се търкулне някое до мен. Hug Heart Eyes.
Момичета, отивам да видя какво става във фурната.  

# 347
Силве напълно си права  Синан ще излезе скрит и много прикрит и обран в чувствата и емоциите си  искам да видя развитието на този персонаж
ДИДИ Hug съгласна съм на 100%. Хладнокръвен е, и добре ни го показва, и на мен ще ми бъде интересно развитието му. Гледайки обаче подсказката от 1 серия си мисля, че на края на филма ще заслужи да бъде "отмита" лошотията, която ще направи. Ще има хубав край, и дано.
Но иначе е ЧООК красив  smile3503 Hug

АА ИВЕ Hug ама няма така да се разберем, вие сте фенки на МК, а аз на калпазанина Хазарджъм  smile3503 Hug
Ади виж да не станеш като мен загори манджа и да вървим...знаеш къде сме - на сватба, джанъм и на ПБН.   love001

# 348
 newsm09 smile3505  Тара направо нямам думи представи си такъв концерт в Турция направо ще линчуват тези двете мадами

# 349
Ивче, твое е! Hug

От сърце ти го давам! Heart Eyes

# 350
newsm09 smile3505  Тара направо нямам думи представи си такъв концерт в Турция направо ще линчуват тези двете мадами
Диди, а какво да кажем, ако концерта е бил 1982г!!!!!! Laughing

# 351
Лека вечер от мен и едно чаровно момиче
Скрит текст:

Усмивката от нея, а  Hug от мен!

# 352

Скрит текст:

# 353
Силве, момичето не иска да ми се усмихне. newsm78
Вили, Теоман  какво бирено коремче е направил!!! Joy

# 354
Добро утро
Скрит текст:

# 355
ВИЛИ Hug, благодаря за сърдечното кафе. И за песента, с която сигурно ДИДИ няма да закъснее Hug да ни размекне сърцата и да ни подслади петъка. Добро утро и приятен ден!

# 356
Добро утро !!!

Вили  Hug  много рано си станала и си приготвила страхотно кафе и закуска веднага си вземам от всичко .
След снощният така страстен клип на Тара още съм на ретро музика и пускам едно обичано от мен  изпълнение на Boney M

http://www.youtube.com/watch?v=E5gNYVia2rg

Чао до после      love001

Танче с тази песен не знам дали ще ти размекна сърцето но поне ще те провокирам да потанцуваш  love001

# 357
Здравейте, Щастливки Hug
ТАРА Hug поправям се с момичето, че снимката е сладка  Heart Eyes

ВИЛИ Hug благодаря за кафето с любовта на нашите калпазани от колажа   bouquet
ТАНЧЕ Hug, добро утро /за теб също е хубавицата от снимката/.
Желая Ви усмихнат ПЕТЪК! Hug Hug
Ами също като един Ммидиятски инат, не иска да седи в спойлер!  Heart Eyes
ДИДИ Hug    bouquet  bouquet  за песничката

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 09:07 от real inima

# 358
Силве    Hug  много срамежливо това момче пак не ми се усмихна

# 359
Да, Силве, пооправи хубавицата, че от снощи по-скоро ни се чумери, отколкото да се усмихва.  Laughing

ДИДИ  Hug, не се измъквай. Вече ти изтанцувах парчето, сега чакам да ми размекнеш сърцето. Защото още преди да пуснеш снощи фрагманите на 4. епизод, ги бях видях в сайта на ATV и отсега ми се е свила душата, пък след вторник не знам ...

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 09:02 от Tania M.

Общи условия

Активация на акаунт