Отново заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 51 324
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Танче  Hug за теб винаги

http://www.youtube.com/watch?v=3BSP4XyhFXQ

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 09:10 от didanka73

# 361
Е, Диди, с тоз Кърач беше точно в десятката, т.е. право в сърцето. Ако го има някъде и с бг превод ... колко съм нахална!  Grinning
Силве  Hug, тоз твоя Синан - като му гледам широката усмивка и насреща му Бахар - отсега ми иде да му извия вратлето или ръчичката, дето повече взема и по-малко дава.

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 09:21 от Tania M.

# 362
# 363
Диди, направо ме уби! Това с бг-превода беше шега, която бях сигурна, че ще приемеш като шега. Е, нямам думи какъв точен човек си! И емотикон нямам като за теб - някой неизползван и уникален!!!
И Берен се усмихна с чок зор, ама браво и на нея!

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 09:38 от Tania M.

# 364
Танче разбрах , че е закачка но ме провокира да разбера за какво точно пее Кърач пък не  е трудно стига чичо Google  да не го мързи   Hug

# 365
Сълзи лее ден и нощ, и той. Сега се сетих, че май Вили е пускала точно този клип от филма, ама в главата ми е каша, та може и да бъркам.
Диди, абе остави ти колко едно нещо е технически лесно. И ти като Миленка се притичваш скромно като Бърза помощ, всяка по своему. Колко хора не помръдват пръст за каквото и да е. Хайде приятен ден и до по-късно, че за днес се разчувствах достатъчно.

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 09:58 от Tania M.

# 366

Скрит текст:

# 367
Вили  Hug

Новина за нашето момче и  Özcan Deniz

http://www.televizyongazetesi.com/ozcan-deniz-ile-mahsun-kirmizi … 2390#.UK80QORg_5t

Новина за Берен пише нещо , че е бремена   newsm78
http://www.habermolasi.com/haber/beren-saat-ten-hamile-mesaji-/82683/

Пак за Берен оглавила някаква класация
http://www.haberaj.com/magazin/19992/beren-saat-zirveye-yerlesti

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 10:47 от didanka73

# 368
Диди много новинки ама нещо не ми става ясно какво пише за двамата симпатяги.
За Берен много се радвам ако наистина е бременна.

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 11:10 от вили-72

# 369
ВИЛИ  Hug, благодаря за Sen Algama - че и с превод.
Да, ДИДИ. Поредната новина за бременност на Берен (първата е от март т.г.) беше коментирана миналата седмица в темата за "Отмъщението". Надделя мнението, че е жълта новина.
Също миналата седмица вървеше и гласуването за една класация (не знам дали тази). Берен била отначало на второ място, но после изпреварила двете по-млади актриси Hazal Kaya (1990) и Seranay Sarıkaya (1991).
Скрит текст:
От дъжд на вятър хвърлям по едно неутрално око на тази тема заради "Отмъщението", който също като Силвето мисля да гледам и който тръгва през декември/януари. Любопитното е, че ще се излъчва в един и същи ден и час /четвъртък, 20:00 ч./ с "20 минути" на завърналата се след майчинството Туба Бююкюстюн. Лансират се фрази като "война на звездите" и прочие вестникарски глупости.

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 11:28 от Tania M.

# 370
Дължа много повече от благодарност на ВИЛИ Hug и ДИДИ Hug, затова че полагат усилия и постват новинки и за Берен  Simple Smile, а МИЛЕНКА Hug своевременно ги актуализира с превод. В моето различно забързано ежедневие не винаги мога да погледна всичко, а тя ми е слабост, но те ми доставят това удоволствие наготово.
В това модерно време, когато хората избягват да показват чувствата си, аз като едно лошо момиче в темата им казвам благодаря с това  Two Hearts
Колко малко му трябва на човек - една добра дума или един малък жест, за да промени ежедневието му и да го зарадва.
Поздрава ми за тях, а и за всички, които искат разбира се е тук:
http://vbox7.com/play:786d1777
 Hug Hug Hug

# 371
Таня днес ми е един такъв никакъв ден и ми се слушат само "ревливи"песни.
Скрит текст:
очите ми са като развалени кранчета,не спират да текат.Май ще е по-добре да не влизам в темата повече днес,да не взема да разваля и вашето настроение

Хубав ден на всички  love001

# 372
Да, миличка Вили. Тез сълзи на Кърач, дето Диди рано-рано ме заля с тях, хич не ми идват вповече. Ама нали сме "Везни" - ревливи сме, не е срамно.
СИЛВЕ Hug, радвам се, че си на моята благодарствена вълна, дето ме е понесла днес още от сутринта.
ДИДИ  Hug, ВИЛИ Hug, МУЦИ Hug - отново. Пчеличката МИЛЕНКА си знае, нейният бездънен кош с благодарности се пълни ли, пълни.

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 11:51 от Tania M.

# 373
Да, миличка Вили. Тез сълзи на Кърач, дето Диди рано-рано ме заля с тях, хич не ми идват вповече. Ама нали сме "Везни" - ревливи сме, не е срамно.
СИЛВЕ Hug, радвам се, че си на моята благодарствена вълна, дето ме е понесла днес още от сутринта.
ДИДИ  Hug, ВИЛИ Hug, МУЦИ Hug Пчеличката МИЛЕНКА си знае, нейният бездънен кош с благодарности се пълни ли, пълни.
Peace Аз съм Рак и всичко ми е вповече - чувствителност, критика, обич, приятелство, уважение, любов, страст, почитание и жертвоготовност. С една дума - неспасяема. Heart Eyes

# 374
СИЛВЕ; Hug Дай боже, по тия работи да се "надпреварваме", щото и аз се виждам в твоя списък от излишъци (на чувствителност, романтика и пр.) Боже, колко сме скромниии ...  ooooh! Но там са със сигурност Вили, Диди, Ивето. Която съм пропуснала, да ме извини и да се обади.Hug
Муци, пропуснах те, извинявай. С твоя поклон - в твоите крака. Божеее, ДИ съм пропуснала - да не вземе да ме изключи от темата. ДИ, поклонче и за теб!

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 12:46 от Tania M.

Общи условия

Активация на акаунт