Отново заедно с проектите на Махсун К., Берен С. и колеги в турския ефир

• 51 220
  • 744
  •   1
Отговори
# 45
Вили, благодаря за хубавите пожелания да те стигат и теб, явно имаш нужда Hug.
Диана, Муци, взех си две кафета Grinning. Вчера много ме нямаше тук, но изгледах серията втори път и вече твърдо ми хареса. Много красива природа!
Скрит текст:
Муци, "Под липите" не съм гледала" и песента я чух за пръв път. Харесах я, когато я чух с превода. През целия си живот такава музика не съм слушала и не ме е впечатлявала. Започнах да я слушам покрай МК. От раз харесах няколко негови песни / и на Кърач/ и после, заради Махсун слушах всичко, което пее. Трудно ме впечатлява само музиката, но обикновено текстовете са много силни и те ми помагат да достигна до нея.

# 46
Здравейте, Щастливки  Hug
Имаме си нова тема   newsm51  love001
ДИ  Hug за това, че си помислила за нас, въпреки ангажираността ти

ВИЛИ Hug, ДИ  Hug, въпреки това, което Ви се случва, не унивайте. При мен специално е "заклеймено", че докато не се объркат съвсем нещата, то не могат да се подредят. ooooh! Но пък нали след всяко зло, идват други хубави неща.  Peace
МУЦИ Hug , ДИДИ  Hug дано с Вашето ароматно кафе да ни е спорна седмицата на всички ни!
Относно "Кантара" - ама Вие да не си помислите, че аз съм някаква с перфектни мерки  smile3534 Изобщо даже - 160/53 кг. И нали знаете - едното за сметка на друго - нямам проблеми с кг, но пък такива в изобилие с други нещица и така - да върви живота и да има с какво да се боря. Аз обратно на ВИЛИ  Hug - "моят" проблем е всеки уикенд и затова често не съм с Вас, но каквото е - такова.
ИВЕ  Hug разбирам, че гледаш "Пепел от рози" - сподели си мнението /накратичко/. Аз от него тръгнах да проследя ЕА и така загледах АБО. А ЩЗ го загледах, защото имах възможност тогава на обяд да седна да гледам и най-вече заради Берен - исках да и видя първата роля. Така открих и другия "калпазанин". Heart Eyes
Е, засега лек ден и до после!  Hug Hug
Напоследък ми липсват ТАНЧЕТО  Hug, КЛАРИ Hug, виждам че ЛУСИ Hug се появява, дано да има повече време и тя! Hug
На МИЛЕНКА  Hug - огромни благодарности и  Hug newsm51 smile3525

# 47
Силве,Иве и на всички други Hug Hug Hug
Надявам се нещата с всеки изминал ден да се подобряват
Скрит текст:
Понеже не работя през седмицата аз гледам болната а през почивните дни майка и и съпругът и.Проблемът е че живеем доста далече на около 100 км.Но това не е важно,пътят да е проблема.
Силве да не говорим за фигури и килограми че се засрамвам EmbarassedМного лесно качвам килцата а дойде ли ред за сваляне-трудна работа.
Оставям ви нещо за четене,никак не е весело но...
Скрит текст:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1629079

# 48
Оставям ви нещо за четене,никак не е весело но...
Скрит текст:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1629079
ВИЛИ  Hug, сутринта по Нова гледах за това момче и майка му - инвалид. И, да, това в спойлера наистина не е весело, но за съжаление е самата действителност, и то за съжаление в много институции. Ще разкажа нещо, което се случи на баща ми в една аптека:
Скрит текст:
Баща ми е асматик и всеки месец ходи с Рецептурна книжка в аптеката за лекарства с някаква МИЖАВА отстъпка. Същият този ден отиваме двамата /за негова радост/, но пък той си беше забравил очилата. Когато му изписаха в книжката лекарствата, аптекарката го накара да се подпише и той я попита къде точно. Ей, казвам Ви, там бях и се вцепених от крясъка и - така ненадейно избухна "Как къде, я виж, цялата ти книжка е почти изписана, не ти е за пръв път". При което той толкова се притесни и започна да и се извинява, че си е забравил очилата, но тя тъкмо да продължи с тирадата си и аз вече се намесих. Баща ми е на 70 год., ами може ли и какъв човек трябва да си така да навикваш възрастни хора. Всеки човек си е със своите проблеми, но в крайна сметка това и е работно място. Имам и други случаи с мои объркани сметки, но при старите хора е много болезнено това. Те са много чувствителни и се чувстват едва ли не виновни затова, че са остаряли.
ВИЛИ  Hug доста надалеко пътуваш /според мен/ и дано мине всичко без произшествия. По пътя се срещат всякакви, бъди винаги нащрек, мила.  love001
ТАРА  Hug благодаря, че си сетила и си постнала на 1 стр. преводите на МИЛЕНКА за филма. Сега ще си ги принтирам да са ми под ръка, че да не ровя напред-назад.  newsm51  love001

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 13:46 от real inima

# 49
Силве, здравей!  wavey
И аз загледах ЩЗ заради Берен. В първите 2-3 серии се питах, абе партньорът и / МК/ става ли, не става ли за главната роля, ще го приема ли по-натам? Виждаше ми се гримиран и нагласен като за театрална сцена, но бързо съмненията ми приключиха.
Берен е много добра актриса. Изгражда образите си така, че изцяло да им повярваш. Харесва ми "Пепел от рози". Много е сериозна темата, която разглежда филмът. Дали в действителност е така, или както казва Милена е по-скоро пожелание, но институциите, обществото третират много сериозно проблема с изнасилването. Филмът ми харесва, но ми се струва малко разтегнат. Партньорът на Берен- Енгин...също ми харесва /само тук съм го гледала/, но не можа да ми влезе под кожата.
Силве, надявам се утре да си на линия, разбира се и другите.
Не разбрах кои сериали са ЕА и АБО Sad.

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 15:02 от Iva49

# 50
  Здравейте мили дами, BG-mammi!
   Щастлива съм, че от сутринта темичката ни има раздвижване! Вили - трепач си момиче! Диде, Иве, щастливи сме, че сме заедно, нали си знаете! Колкото повече, толкова повече.
   Иве,
Скрит текст:
  Аз понеже съм гледала доста от филмите им, във всеки един от тях ми е харесала някаква музика и в отделни моменти в главата ми става буквално каша. Но Карач, Махсун, Йозджан Денис ги слушам с удоволствие.   

За сега Чао до после.
   Силве, добре си си дошлая в "къщи".[/size]

# 51
   Иве, ЕА /Енгин Акюрек/ е партньорът на Берен от филма "Каква е вината на Фатмагюл/Пепел от рози", а АБО е филма Ако бях облак пак с участието на ЕА.
   Силве,
Скрит текст:
филма е страхотен /според мен-лично мое мнение/. Енгин ужасно ме заплени с играта си, че направо съм си пристрасна. Предполагам, че и Луси ще ти каже същото, понеже и двете го гледахме онлайн и се засякохме тогава в темичката за филма. Ако решиш да го гледаш няма да съжаляваш, почти съм сигурна.
[/size]

# 52
Силве, здравей!  wavey

Силве, надявам се утре да си на линия, разбира се и другите.
Не разбрах кои сериали са ЕА и АБО Sad.
newsm10 ИВЕ  Hug мисля също като теб относно КВФ. А ЕА е съкратеното име на Керим - Енгин Акюрек, АБО - Ако бях  облак - 29 серии е само, има го със субтитри. Така ме ГРАБНА, че го започнах вечерта и осъмнах с него. Бях така  Shocked Shocked #Crazy, но пък е голяма магия. После го изгледах малко с уталожени емоции вече, след което го изгледах и 3-ти път. Абе всеки луд с номера си, аз съм с цяло шоу  Joy hahaha
Всъщност виждам, че и МУЦИ  Hug е споделила почти същото. АБО - за мен е многопластов сюжетен филм, с много динамика /което го отличава малко от другите сериали/, но със страшно много размисли. ЕВАЛА на покойната Мерал Окай, но при първа почивка по празниците ще го изгледам пак. А според мен там дори Енгин се справи още по-добре от КВФ, както казва ТАНЧЕТО Hug - за мен те двамата с Берен са самородни таланти, с което и ми се харесаха. Според мен с времето ще добият нужният опит, ще се ошлайфат и ще станат истински диаманти за турското кино. Е, има и други разбира се, но в момента си говорим за тях.
Момичета, аз утре вечер сигурно ще "стачкувам" спрямо АТВ и ще гледам серията после качена в Дизито, защото след 40 мин. много ми засича и ми създава душевен дискомфорт, затова утре ще гледам сестрата на Берен - Фатма. Но задължително ще изгледам целият филм - в 1-ви епизод ме грабна Ниязи и Синан, но нещо не можах да "видя" много добре Буке, та ще засиля лупата малко върху нея. Да видя, аджеба, защо пък МК се е спрял точно на нея за главната роля, как ще ми стои на моето око. То е хубаво да знаем изобщо и кои са били на кастинга, ама като съм прекалено любопитна, пък не отлепям от езика, все тая.
Не знам защо, но на мен ми се струва, че нещо като че ли отминахме 1-вата серия малко лежерно, т.е. освен за природните забележителности почти друго май не споделихме???
Ще ме извините обаче, ако нещо аз пък съм пропуснала, че нали знаете, че съм още "хоспис" и както казва МУЦИ сегиз-тогиз се прибирам и "вкъщи". Heart Eyes

real inima и 3 Гости преглежда(т) тази тема.
Е, не, наистина ли съм сама, пък и Гости имаме  #Crazy newsm78
Ааа да не отлетяхте за някой концерт на МК ?? Тогава си пускам "Доктор" на Кенан БЕРЕНИН  smile3534

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 20:46 от real inima

# 53
http://sosyalmedya.cc/magazin/anket/2012-en-iyi-kadin-oyunculari-anket/

Момичета, чукнете по едно гласче за нашата калпазанка  Praynig Hug Нека да я подкрепим  Peace

# 54
   Здравей Силве! Изглежда само двете сме на линия. Гласувах за Берен, а в другата тема гласувах естествено за Енгин.
   Силве, аз първо изгледах КВФ, започнах и Облака, стигнах до 5 епизод, започнаха подготовките за сватбата и спрях, просто не ми остана време. Сега съм решила да го изгледам от началото.
Скрит текст:
В темата Преди и след "КВФ", момичетата бяха направили страхотни анализи, клипчета, гифчета и т.н. С удоволствие изчитах всичко. Сега продължават с преговор на 1 сезон на КВФ. Ако те интересува и проявяваш любопитство - погледни. Сега преговора е от 21 до 25 оригинални епизода.
   За сега чао, че ме отнася Пепелта. Hug Hug Hug[/size]

# 55
МУЦИ Hug, според мен няма да сбъркаш, ако решиш да го изгледаш. На мен ми стана интересен след 9-та серия - нататък вече не разбрах как ги изгледах - с нетърпение, с интерес и др. различни чувства. Simple Smile
Да, и ЛУСИ ми беше казала за тези теми, но желание при мен бол, времето не ми достига, за съжаление.
Лека вечер и утре спорен вторник, въпреки 13!! Heart Eyes

# 56
  Силве, и дума не може да става за отказване. Ще го изгледам задължително. Играта на ЕА е невероятна. За това ти казах, че съм пристрастна. А ти когато имаш време, надникни поне за малко в темата, едва ли ще съжаляваш.
   Хайде момичета, къде сте? Сама ли ще си говоря?

# 57
Муци, не си сама, но минавам за малко Hug. Изгледах "Огнено сърце" и рекох да надникна. Запалихте и мен за Облака понеже освен, че е хубав не е дълъг. И аз като Силвия искам всичко да видя и всичко да знам, но не може Sad
Казвам лека нощ на теб и ако има още някой  love001

# 58
Добро утро

# 59
Добро утро !!!!  Hug

Ива благодаря за чая  Hug

Момичета днес е вторник ще се събираме ли довечера ???  newsm78

Новина към кафето

http://www.gecce.com/haber/beren-saat-neden-savunma-dersi-aliyor-199802.html

Общи условия

Активация на акаунт