MAC & Sephora - 7 тема

• 38 323
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Е, не! Тук вече доброволно паднах в жертва...   newsm76
Скрит текст:
Кога излиза? Няма да се спи, усещам аз...   Mr. Green

# 511
изглеждат ужасно блестящи  Joy

Наде, ако правилно помня, ти беше първият очвек, който публично оплю Метеоритите - радвам се, че си намерила начин да радват и теб  Sunglasses

# 512
  • София
Feeling, пише януари 2013. Струва ми се малко рано, или поне рано за нашите ширини  Thinking

# 513
  • София
Предполагам на пролет... странното е че пише че ще са в XXL размер, та те едни перли стигат до живот ако не разпилееш топчетата, не виждам смисъл от по-голям размер  Mr. Green

Така не ми изглеждат толкова привлекателни, дано да са объркали снимката  Laughing

http://www.armocromia.com/2012/10/guerlain-meteorites-perles-du-paradise.html

# 514
Благодаря, момичета! Тъкмо попаднах на подробности.     Hug

Цитат
Availability

Japan Launch Date – 18 January 2013

International Launch Date – TBA

Météorites Perles du Paradis (£43)

New Limited Edition of Meteorites come in XXL size with a pink powder puff with a black bow on top. These Meteorites come in a box adorned with an illustration of a boudoir. The pearles come in six shades.

# 515
Ето тук има повече снимки на метеоритите http://pleasureflush.blogspot.com/2012/11/want-it-guerlain-sprin … 3-collection.html.

Наистина ще са XXL размер - 53g.

# 516
  • София
Не знам кой даде идеята да се нанасят метеоритите с пухче... да е жив и здрав, най-накрая ми харесва ефекта от тях.

Слагам точно както бих нанесла хайлайтер и ефкта е просто уникален! Направо се чудя защо си взех MAC Landscapade, така си и остана мацнат 2 пъти, много повече ми допада ефекта от Метеоритите  Mr. Green

Става и като обърнеш метеоритите надолу към пухчето и от него вземеш с четката, аз явно до сега просто не съм взимала правилното количество  Mr. Green

Когато аз питах как да ги нанасям, Денси предложи с тампонче  Simple Smile При мен също ефекта е по-добър с пухе или тампончето на самите метеорити- потупвам с него лицето и ефекта е перфектен. С четка ми е твърде незабележимо.
НО, сега определено искам новите  Joy дано февруари ги има.

# 517
  • София
До сега винаги съм нанасяла с четка метеоритите. Как се почиства пухче, въобще може ли да се почиства някак или просто сменяш с ново?

# 518
переш го

# 519
  • София
Не се ли слепват власинките?

# 520
До сега винаги съм нанасяла с четка метеоритите. Как се почиства пухче, въобще може ли да се почиства някак или просто сменяш с ново?

Аз самата си го пера от време на време - с шампоан и хладка вода. Но моето не е пухче в класическия смисъл на думата, а точно това, с което се продаваха метеоритите преди време. Имаше показана наскоро снимка в темата...

Открих снимка - горе-долу така изглежда:

# 521
  • София
Пере се с мек шампоан и хладка вода, нищо му няма. Освен това аз съм си купувала такива тампончета за пудри , евтини са.

Новите метеорити ми се струва, че не са в метална кутийка или бъркам Rolling Eyes

# 522
Aз винаги съм нанасяла метеоритите с пухчето, което върви към тях.
Как ще са метеоритите до живот Wink, аз от 2008 насам трета кутийка ползвам, две от Mythic и в момента съм преполовила тези в новата опакова Teint rose.

# 523
  • София
Aз винаги съм нанасяла метеоритите с пухчето, което върви към тях.
Как ще са метеоритите до живот Wink, аз от 2008 насам трета кутийка ползвам, две от Mythic и в момента съм преполовила тези в новата опакова Teint rose.

Фреш, от начина на нанасяне е, ако се ползват с четка, няма начин да ги изхабиш  Mr. Green

# 524
  • в 1001-та нощ
Хм, а тези пухчета - освен в Сефора другаде има ли ги  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт