MAC & Sephora - 7 тема

• 39 136
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
Да да точно този гледах и съвсем няма да ми струва толкова скъпо. В България явно са доста по-високи цените. Да си призная и този го погледнах Face and Body и е овлажняващ, което ме привлече. С добра покривност ли е? Като гледам го има в доста изгодни опаковки.

# 121
Има от лека до средна покривност.Да, опаковка спрямо цена е в добро съотношение.
Искай си тестер на фон дьо тените, които ти харесват и задължително пробвай вкъщи.Те отспипват в кутийки всъщност.

# 122
Малко глупаво ще прозвучи,но от скоро изведнъж ми се получиха доста брачки по челото и под очите от стрес беше цялата работа иначе съм на 27 и сега се чудя има ли значение колко покривен ще ми е фон дьо тена, имам предвиш мога ли да ги прикрия по някакав начин или по-скоро ще се получи едно набръчкване в тези области.

# 123
  • Belgium
В крайна сметка разбра ли се каква козметика ще се предлага в българския Debenhams?

# 124
А относно тестерите ще се пробвам да взема, но и друг път съм искала когато е ставало въпрос за някакъв крем и не са ми давали. Най-вероятно ще трябва да ми изпробват няколко там и да преценя. Макар че на тази светлина в мола няма да е кой знае колко точно. А това намаление от 25% пък ми идва точно по поръчка. То не че е кой знае колко обаче обожавам намаленията и подаръчетата каквито и да са те  Joy

# 125
Малко глупаво ще прозвучи,но от скоро изведнъж ми се получиха доста брачки по челото и под очите от стрес беше цялата работа иначе съм на 27 и сега се чудя има ли значение колко покривен ще ми е фон дьо тена, имам предвиш мога ли да ги прикрия по някакав начин или по-скоро ще се получи едно набръчкване в тези области.
Силиконова база под фдт-на и бръчките ще изчезнат Peace

# 126
  • Велико Търново
И аз на това разчитам Mr. Green-взех си оранжевата база на Гош Wink

# 127
Силиконова база под фдт-на и бръчките ще изчезнат Peace
Здравей Жаки, искаш да кажеш, че видимо ще изчезнат или че постепенно кожата ми ще се опъне? Съжалявам за въпроса, но наистина не съм на ясно, проблемът ми е от скоро. А такава силиконова база до сега не съм ползвала и ако може да ми препоръчате някаква. На 27 съм след няколко месеца 28 г., суха кожа като от известно време около носа наблюдавам раширяване на порите, бръчки по челото и под очите. Благодаря ви момичета!

# 128
Само видимо ще изчезнат. За опъване на кожата вече ще ползваш крем за лице.
До сега какъв си слагала? На челото бръчките се получават най-често от мимика  и сухота (поне на тази възраст). Също така ексфоалирай редовно лицето, за да може мъртвите клетки да паднат и да се показват отдолу новите. С правилният крем и грижа кожата ти би трябвало бързичко да се оправи и изглади

# 129
ох, да ти кажа не ми се вижда да е така, но си оставам с надеждата. Ползвах на Виши кремове, но не видях ефект. Сега ми препоъчаха на Олай, малко се озадачих имайки предвид, че са малко по евтини, но ми казаха че кремовете им за около очите са много добри и реших да опитам. Знам ли може и така да се окаже. Ексфолирам почти редовно, имам предвид не всяка вечер, да кажем 4-5 пъти в седмицата, незнам дали е достатъчно. и понякога се мажа със зехтин, за да омекотя допълнително кожата. Относно силиконовата база намерих някакво инфо предполагам имащ предвид първите няколко. А нанасянето им става след крема за лице и преди фон дьо тена ли?
Или пропускам крема? Благодаря ти!

Инфоррмация за базите  за грим на Smashbox от Мадам Мираж   
Smashbox Photo Finish (Original)  -Оригиналната база, основно силикони. Подходяща за по-суха към нормална кожа. Oil-free, безцветна.

Smashbox Photo Finish Light -По-лека версия на оригиналната. За разлика от нея, в по-голямата си част е вода. По-подходяща за мазна и склонна към акне кожа, по-силно матираща. Оil-free, без парабени и без аромат. Безцветна.

Smasbox Photo Finish SPF 15 & Dermaxyl Complex   -Подходяща за по-зряла кожа заради anti-aging действието си. Със слънцезащитен фактор 15. По-тежка и мазна от оригиналната версия. Самата база има телесен цвят, върху кожата (след изсъхване) е безцветна.

Smashbox Photo Finish Color Correcting Primer - Adjust (Зелена) -За коригиране на червенини. Почти прозрачна върху кожа, подходяща за всички типове такава.

Smashbox Photo Finish Color Correcting Primer - Blend (Прасковена)   -За коригиране на несъвършенства със син/лилав цвят - тъмни кръгове, вени и т.н. Почти прозрачна върху кожа, подходяща за всички типове такава.

Smashbox Photo Finish Color Correcting Primer - Balance (Лилава) -За коригиране и "озаряване" на кожи с прекалено жълти подтонове. Почти прозрачна върху кожа, подходяща за всички типове такава.

Матиращата база на Lumene.  Достъпна и върши чудесна работа - леко матира и изравнява пори и бръчки; фдт-нът се нанася по-равномерно и трае по-дълго.

База за сенки на Артдеко http://www.parfumi-market.net/artdeco-baza-grim-c-110_84.html

База на Гош -

База Clinique Pore minimazer

База L'oreal Studio secrets

База Кларинс Lisse Minute  Незабавно изглажда и изпълва бръчки, прикрива пори и несъвършенства. Съдържа кухи микроперли, които привличат влагата под кожата и по този начин от вътре изпълват бръчици и линии.

И пак на Кларинс Instant-light-complexion-perfector Изравнява, придава сияние, удължава трайността на грима. Съдържа комплекс срещу замърсявания. Според някой мнения от форума не е подходяща за смесена и мазна кожа, защото идва тежка.

На Герлен Meteorites Light-Diffusing Perfecting Primer -за комбинирани, мазни кожи. Матира, коригира, придава сияние
И пак на Герлен L'or Radiance Concentrate With Pure Gold Make-up Base  Силно хидратиращо действие, лифтинг ефект. За зряла кожа. 

# 130
  • в 1001-та нощ
точно така - крем, база, ФДТ  Peace

базата е като глазура за торта - замаскира несъвършенствата отдолу и те не се виждат, но като я отмиеш - са си там  Peace

# 131
В крайна сметка разбра ли се каква козметика ще се предлага в българския Debenhams?
Във ФБ страницата им за БГ са дали отговор, според който на първо време ще предлагат Clarins, Bourjois, Revlon, La Prairie, Guerlain... Демек нищо ново на небосклона  Close

# 132
Пак добре ако имат Ревлон.

# 133
Във ФБ страницата им за БГ са дали отговор, според който на първо време ще предлагат Clarins, Bourjois, Revlon, La Prairie, Guerlain... Демек нищо ново на небосклона  Close

Дебенамс са депармент стор от типа на Сефора. Аз също мислех, че ще има задължителните Клиник, Есте Лаудер, Кларинс и т.н. хай-енд брандове, учудвам се, че ще предлагат Буржоа и Ревлон. Тук също в различни магазини имат различни брандове, но не предлагат масова козметика.  newsm78 Много странно.. newsm78

# 134
Te eдин MAC counter да бяха отворили....но къде толкова късмет Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт