MAC & Sephora - 7 тема

• 39 130
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
точно така - крем, база, ФДТ  Peace

базата е като глазура за торта - замаскира несъвършенствата отдолу и те не се виждат, но като я отмиеш - са си там  Peace
Благодаря ти a.l.e.n.a ще се пробвам напремир със Smashbox Photo Finish (Original) или Smashbox Photo Finish Color Correcting Primer - Blend (Прасковена). Ох незнам тук са изброени толкова много, когато имам много избор накрая винаги се прецаквам. Ужас! А каква е оранжевата на Гош?

# 136
  • в 1001-та нощ
не съм ползвала тези, за които питаш, но принципно има база за тен - коригира тена и е като много лек крем с пигментация, има и изглеждащи бази - аз визирам тях

например тази на кларинс

можеш да я видиш на живо, да я пробваш  Peace

Te eдин MAC counter да бяха отворили....но къде толкова късмет Crossing Arms

аз все още се надявам  Blush Praynig

# 137
Te eдин MAC counter да бяха отворили....но къде толкова късмет Crossing Arms

Съмнявам се, Sad в нашия град в Дебенамс няма Мак и ходя до съседния по-голям град в който имат Мак  който е на 40 мин. път.  Close  #Cussing out

# 138
  • в 1001-та нощ
а някой следи ли в другия мол какво ще има  Rolling Eyes

# 139
Искам да питам за Lightscapade - ще ми я вземат от САЩ. Какви цветове има и как се определя коя да си взема, мургава съм и искам нещо, което да озарява, но без да има златисти частици  Simple Smile

# 140
не съм ползвала тези, за които питаш, но принципно има база за тен - коригира тена и е като много лек крем с пигментация, има и изглеждащи бази - аз визирам тях

например тази на кларинс

можеш да я видиш на живо, да я пробваш  Peace

О да, определено ще го направя, благодаря ти! Тази събота ще се отбия да Debenhams да видя какво ще открия

Последна редакция: ср, 14 ное 2012, 08:26 от bubanka

# 141
  • София
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O0wlcvXUxqo - нови палитри от МАК. Изглеждат доста по-добре от старите  Simple Smile

# 142
  • София
Като сте заговорили за бази да взема да попитам и аз  Simple Smile С комбинирана/мазна кожа съм. Имах базата на Смашбокс и тази на Baviphat. И с двете лъсвам много бързо. Май силиконовите бази не са много подходящи за мазни кожи, така ли е? Сега си мисля ако видя някъде Гош да си купя и оранжевата, но все пак ако и тя ще ми омазнява май няма смисъл и по-добре да си карам без база  newsm78

# 143
Искам да питам за Lightscapade - ще ми я вземат от САЩ. Какви цветове има и как се определя коя да си взема, мургава съм и искам нещо, което да озарява, но без да има златисти частици  Simple Smile

Как така какви цветове има? Lightscapade е името на самия цвят, а продуктът е Mineralize Skinfinish. Пишеш в гугъл името и цвета и излизат стотици снимки  Peace

# 144
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O0wlcvXUxqo - нови палитри от МАК. Изглеждат доста по-добре от старите  Simple Smile
Много са хубави  Heart Eyes
Аз имам 3 палитри и всеки път отварям всичките докато намеря тази, която ми трябва  ooooh!
А възнамерявам да си купя и четвърта и тогава ще ми е още по-трудно.  Rolling Eyes
Кога ли ще ги пуснат новите....аз до сега не бях виждала такава.

# 145
Искам да питам за Lightscapade - ще ми я вземат от САЩ. Какви цветове има и как се определя коя да си взема, мургава съм и искам нещо, което да озарява, но без да има златисти частици  Simple Smile

Как така какви цветове има? Lightscapade е името на самия цвят, а продуктът е Mineralize Skinfinish. Пишеш в гугъл името и цвета и излизат стотици снимки  Peace
Питам, защото ставаше въпрос в някоя от темите, че един цвят отивал на по-мургави, друг на по-светли. Затова не знам как да определя, след като го няма тук и не мога да го тествам  Simple Smile

# 146
А в сайта им виждам само Gold deposit и Soft & gentle  Rolling Eyes

# 147
  • София
borisova.v, Lightscapade го има в английския сайт. Има слухове, че ще става перманентен. Лично аз не мога да разбера какъв е. Ако е перманентен защо го няма в американския сайт и ако не е перманентен защо го има в английския, а не е изкупен за секунди  ooooh! Може би в някой магазин откъдето ще ти пазаруват на теб е останала бройка, знам ли  Thinking
Момичетата от нашенския MAC, ако не се бъркам, бяха казали, че чакат още бройки от него. Ако искаш им звънни да ги питаш. Ако много го искаш - ползвай посредник и го вземи от Англия  Peace

# 148
Аз всеки ден проверявам в австрийския сайт дали не се е появил Lightscapade, но го няма  Sad
Странна работа!  Rolling Eyes
Дано го заредят в България и успея да се прибера за Коледа  Grinning Веднага ще си направя един подарък!  Heart Eyes

# 149
Lightscapade не е много за тъмни кожи. Той си е направо бял. За хора с тен стават Soft & Gentle и Gold Deposit.

Общи условия

Активация на акаунт