MAC & Sephora - 7 тема

• 39 082
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Не съм много сигурна, че MAC имат какво да ми дадат.
Визията на марсианка не е сред таргетите ми.

Шанел, Диор, Ив Сен Лоран, Герлен, Ланком, Долче Габана, Боби Браун са ми интересните брандове.Те ми дават каквото искам.

Дай Боже повече Сефори.

Определено не си пробвала козметика на МАС   ooooh!
Всяка марка има неповторими и интересни продукти... любим пигмент на МАС ми е Naked трудно би постигнала марсианска визия с него, но пък с повечко талант може и това да стане  Mr. Green

Сори... девойката се опитва да ни провокира, а аз нали съм си шаранче  Joy Joy Joy

# 256
Човек може да докара визията на марсианка както с продуктите на МАС, така и с продуктите на Chanel, Dior, YSL и т.н.  Laughing

Несериозно е да се твърди, че МАС няма какво да предложи при положение, че човек изобщо не е влизал в магазина и не е пробвал нищо.  Rolling Eyes

Аз също харесвам Chanel, Dior......, но и МАС ми харесват  Heart Eyes

Ara_bella, пожелавам ти един ден и във Варна да отворят магазин на МАС! Laughing

# 257
И тук ли се развихри Арабела, момичета чета ви и не позволявайте да развали и тази тема.  Peace Peace

# 258
Mомичета, успокойте се. Не ви провокирам, просто отговарям на репликата на Денси, че продуктите на МАС и на Марс не може да бъдат намерени от другите брандове.

Дано МАС отворят магазин във Варна, няма лошо, аз съм родена в София и живея в София, та не разбрах пожеланието на B&C защо е към мен, но...както и да е. Да не забравя да кажа, че много харесвам и обичам Варна и морето.

Харесвайте си МАС хубаво, но защо и аз трябва да го ползвам, че и харесам, не разбрах. Марките, които изредих ми стигат, за мен те работят. Тук чета и пиша заради инфо за тях и за Сефора.

О, ама я по-ведро го карайте.

# 259
Ara_bella, извини ме тогава....явно съм се заблудила....бях останала с впечатление, че си от Варна.  Blush Laughing
А за МАС - не си длъжна да ги харесваш. Те не са за всеки. Simple Smile

# 260
  • София
Ara_bella, извини ме тогава....явно съм се заблудила....бях останала с впечатление, че си от Варна.  Blush Laughing
А за МАС - не си длъжна да ги харесваш. Те не са за всеки. Simple Smile

Аз бих казала точно обратното. В МАС има за всекиго по нещо от незабележимо гримиращите се до марсиноподобните  Mr. Green

# 261
E, вярно е, че има за всеки по нещо, но друго си е да ти подредят палитрата на Chanel и да ти кажат - ето това е модерно през този сезон!  Laughing

# 262
  • в 1001-та нощ
май си имаме нов "жаргон" - марсианец (гримирана, като марсианец)  bowuu Heart Eyes Blush Sunglasses Joy hahaha

# 263
  • USA, Steak State
Това изказване винаги ми е било любимо: "Според мен не струват, но нищо не съм ползвала от тях" или " На мен ми излязоха пъпки, зачервих се, стои ми ужасно съответно е пълен боклук".  Mr. Green

# 264
  • София
Това изказване винаги ми е било любимо: "Според мен не струват, но нищо не съм ползвала от тях" или " На мен ми излязоха пъпки, зачервих се, стои ми ужасно съответно е пълен боклук".  Mr. Green

Да не вкарваме драма и в тази тема... от години съм на принципа, хора всякакви, всеки го е пернала съчмата на една или друга страна   Joy Joy Joy

# 265
  • USA, Steak State
Няма драма, просто реших да споделя любими изказвания, които съм засичала много из форуми ( не конкретно в този).
Постът ми няма нищо общо с темата, която обсъждате. Иначе по нея бих казала, че не може всички да сме еднакви, трябва да има и такива, които са твърдо в единия или в другия край и да не признават средата. Представяте ли и колко щяхме да сме скучни ние хората иначе?  Laughing

Да попитам, която от вас има метеоритната база... Освен блясък и озаряване как е като ефект? Запълва, изравнява и т.н.? Чудя се дали да си я взема към Коледния подарък.

# 266
  • в 1001-та нощ
кое наричаш метеоритна база  newsm78 герленската с перличките ли?

# 267
  • USA, Steak State
Да, тази с топчетата вътре. Simple Smile

# 268
Да попитам, която от вас има метеоритната база... Освен блясък и озаряване как е като ефект? Запълва, изравнява и т.н.? Чудя се дали да си я взема към Коледния подарък.
Аз съм я пробвала само върху ръката си и не бях впечатлена. Не мисля, че има някакви свръх способности, а озаряването ми хареса, но като сложа ФДТ едва ли ще се вижда нещо от него.
Едната причина да не си я купя беше, че не ме впечатли като усещане върху ръката ми, а другата причина беше защото бях чела и чула оплаквания на дами, които твърдяха, че от нея им се появявали пъпчици - ако я ползват често.
Най-добре е да я пробваш и сама да си прецениш.

# 269
За тази Meteorites Perles,както и за златната бях писала преди няколко дни.
Предпочитам перличките - оставя чувство като след омекотяващ крем,а не просто намазан гел,както при златният праймър.Не съм се обривала,но я ползвах около седмица едва.

Общи условия

Активация на акаунт