MAC & Sephora - 7 тема

• 39 075
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
  • USA, Steak State
Изглажда ли?

# 271
  • София
По скоро не.Леко опъва и лееко лепне.Продукта се разнася добре, но не запълва пори, бръчици...пр.
Аз затова я харесвам, силиконовите изглаждат.А относно озаряващият ефект, да под ФДТ не личи, но под пудра ( особено така популярните Метеорити  Laughing) - да (ако не е прекалено покривна).

# 272
  • в 1001-та нощ

ползвала ли си до сега някоя изглеждаща  Rolling Eyes

# 273
  • Пловдив
При мен не видях никакъв ефект на запълване или нещо друго, освен по-лесно нанасяне и трайност на фдт. Излязоха ми няколко малки сърбящи пъпчици от нея, точно както е писано по-горе. Най-добре иди да ти отсипят.

# 274
Да споделя впечатленията си от два от пигментите, чиито проби получих.

Naked буквално се слива с кожата ми (леко смугла с жълтеникав подтон) - нанесен, изчезва за секунди, сякаш кожата ми го поглъща и остават само едва забележими, при това при внимателно вглеждане, малко блестящи частици. Оставам си на Vanilla, който пигмент явно е по-добрият вариант за мен.

Tan обаче е чудесен.  Прасковено-бронзово с красив, дискретен блясък. Нанася се лесно, сякаш попива в кожата също като Naked, но за разлика от него на моята кожа е чуден.
А най-интересното е, че може да се използва като руж или върху червило. Създава страхотен ефект.

# 275
Както споменах вчера Дабъл Уеър ми е суховат Sad Ще си го измажа де, но май няма да си сменям сегашния фон дьо тен. Майтапа на страна от нисък клас е, но на мен ми стои чудесно като усещане и цвят. Мисля да поръчам 2-3 бройки да се запася, да не би да му спрат цвета.   Embarassed

Нещо не намирам този ФДТ в сегашния им каталог, как се води точно?

# 276
Това, че не съм влизала в бг магазина на МАС, не означава, че не съм ползвала продуктите им.

Защо не ги харесвам, ме попита Денси? Всъщност не е толкова въпрос на нехаресване, а не виждам никаква полза за мен. Всичко, което предлагат от МАС има аналог в хай тех марките като Герлен, Ив Сен Лоран, Ла Мер, Боби Браун, Долче Габана , Кевин Окойн и разбира се Шанел и Диор.

Моето мнение за продуктите е изключително лично.

Всеки има право на мнение, аз уважавам вашето, уважавайте моето.

# 277
Това, че не съм влизала в бг магазина на МАС, не означава, че не съм ползвала продуктите им.

Защо не ги харесвам, ме попита Денси? Всъщност не е толкова въпрос на нехаресване, а не виждам никаква полза за мен. Всичко, което предлагат от МАС има аналог в хай тех марките като Герлен, Ив Сен Лоран, Ла Мер, Боби Браун, Долче Габана , Кевин Окойн и разбира се Шанел и Диор.

Моето мнение за продуктите е изключително лично.

Всеки има право на мнение, аз уважавам вашето, уважавайте моето.
Здравей тай като се замислям над покупка на Долче-Габана от кое тяхно си доволна ти? Аз съм ползвала само мостра на фоньотен и не останах супер очарована Simple Smile Благодаря ти

# 278
Здравей тай като се замислям над покупка на Долче-Габана от кое тяхно си доволна ти? Аз съм ползвала само мостра на фоньотен и не останах супер очарована Simple Smile Благодаря ти

Влюбена съм в червилата им от серията Monica и по-специално нюанса Only Monica.
Четките за грим на Долче и Габана са много добри.
Доволна съм и от скинфиниша Glow Illuminating Powder Shimmer, и от Creamy Foundation SPF15 - много богата палитра, идеална за скулптуриране на лицето и деликатна, не запушваща порите текстура.
Mного ми допада Animalier Collection.
Не съм си купувала обаче продукти на марката от БГ и не знам кое се предлага тук.

# 279
Марката не се предлага в България. Peace

# 280
Марката не се предлага в България. Peace

Парфюмите  на D&G ги има  със сигурност в Бг, за бялата и цветната козметика не съм се интересувала.

# 281
Декоративната козметика не се предлага. Peace

# 282
  • USA, Steak State

ползвала ли си до сега някоя изглеждаща  Rolling Eyes

Тази Лореалската, която ползвах се превръща в някакъв филм върху лицето изглажда и запълва. Иска ми се да я сменя обаче.
Явно ще пробвам със златната база и тази в червеното бурканче на Кларинс, благодаря момичета!  Hug

Цитат
Нещо не намирам този ФДТ в сегашния им каталог, как се води точно?

Търси фон дьо тен на ANEW, същият е. Понеже аз си го купувам зад океана опаквоката им е различна.

Не притежавам нито една сянка на Диор или Шанел, защото за мен цветовете им са бледи и размити. Аз търся при този продукт, пигментираност и хубав покривен цвят. Всичко останало на марките ми харесва, но сенките им като цяло са преднаначени към бизнес дами, които се стремят да носят по- незабележим грим.

# 283
TheBlackWidow,
Как се казва Лореалската база? Точно изглаждаща си търся, за да има ефект върху порите ми.
Това, вместо запис. Peace

# 284
  • USA, Steak State
Ето я

Общи условия

Активация на акаунт