MAC & Sephora - 7 тема

• 39 023
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
  • Belgium
А някакви подробности за партито в Сефора на 29-ти някой чувал ли е?

# 391
  • Пловдив
Момичета,имат ли Мак различни видове черни сенки за очи- например -мат / блестящи? С кои ще ми бъде по-лесно за да си напаря опушен грим? След много четене се спрях на четки 219 и 217,но ми трябва още един цвят който да съчетая с черното- възможно най нежното тъй като съм начинаеща Blush

# 392
Момичета,имат ли Мак различни видове черни сенки за очи- например -мат / блестящи? С кои ще ми бъде по-лесно за да си напаря опушен грим? След много четене се спрях на четки 219 и 217,но ми трябва още един цвят който да съчетая с черното- възможно най нежното тъй като съм начинаеща Blush
На твое място бих погледнала на Инглот - имат много вариации!

# 393
Мас имат най-добрата черна сянка за опушен грим, която някога е създавана и това е Карбон. Чист, черен супер наситен мат. Можеш да смесваш да използваш за база, да опушваш само с него и въобще да правиш каквото пожелаеш със много пигментирано черно.

А ако искаш повече сенки за опушен грим можеш да си вземеш палитрата Нейкид от Сефора и да съчетаваш сенките в нея.

# 394
  • Пловдив
На твое място бих погледнала на Инглот - имат много вариации!
аз държа на Мак,но ти благодаря за отговора  bouquet

# 395
  • Пловдив
Мас имат най-добрата черна сянка за опушен грим, която някога е създавана и това е Карбон. Чист, черен супер наситен мат. Можеш да смесваш да използваш за база, да опушваш само с него и въобще да правиш каквото пожелаеш със много пигментирано черно.

А ако искаш повече сенки за опушен грим можеш да си вземеш палитрата Нейкид от Сефора и да съчетаваш сенките в нея.
Hug Hug Hug благодаря ти Денси за пореден път!:hug: Hug Hug

# 396
Няма база на сравнение МАС с Инглот.Подкрепям за Нейкид палитрата  Peace

# 397
  • USA, Steak State
Невероятен грим със сенките от МАК

# 398
  • Пловдив
Може ли да помоля за линк на нейкид  bouquet

# 399
  • в 1001-та нощ
Идвам да ви разкажа за новите метеорити на Герлен. Ще се казват Perles d'Amazonia. Ще има бели, изкрящо розови, зелени, жълти и сини топченца. Всичко с много блясък. Лимитирано издание, предлагано само в лудото ми подсъзнание  newsm81 Или общо взето това беше разказ какви неща сънувам  Whistling
Joy Побъркахме се с тези метеорити, и аз ги сънувах наскоро, но подробности не помня  Mr. Green
...

добре, че ги взех още отдавна - и перли и компактни, че и аз буквално нямаше да имам мира .... Mr. Green Laughing Joy hahaha

Невероятен грим със сенките от МАК

точно така си представям да изглежда едното от личните ми предизвикателства  Heart Eyes

# 400

Hug Hug Hug благодаря ти Денси за пореден път!:hug: Hug Hug
Заповядай! Карбона обаче вземи, той е абсолютно задължителна сянка за всеки любител на грима!
http://www.temptalia.com/urban-decay-naked-eyeshadow-palette-rev … hes-for-fall-2010
Палитрата е страхотна и е една от най-продаваните и желани палитри от години в света въобще.

Този грим и разновидностите му са едни от най-любимите ми и носени гримове евър! Heart Eyes

# 401
Снимката е от нета, като засравнявахте МАС и Инглот  Laughing - Инглот ми изглеждат по-пигментирани.

Ако сега купувам сенки бих си взела Инглот - имам и от двата вида, но нито една сянка на Инглот не е лоша - нито като консистенция, нито като пигментираност, докато за МАС не мога да го кажа. Друго е, че на Инглот мога да си купя 3-4 за 1 на МАС  ooooh!.. Инглот имат и всякакви финиши за всеки цвят - с частички, сатенени, мат и тн Бих предпочела и Ърбан Дикей пред МАС - палитрите им са много удачен вариант, нямат непигментиран цвят, цветовете са наситени  Peace... Всеки си избира за себе си - МАС са много добри, но са с излишно надута слава според мен ... Като цяло и разлика бих казала, че Ърбан Дикей и МАС имат по-мазни сенки, особено Ърбан - нямам нито една по-суха тяхна сянка, докато Инглот не са така (но "пишат" отлично)! Всеки различно харесва! .. МАС пък имат уникати - някой от по-мазните им сенки, с частички.. Относително е, ама такива крайни мнения кое е най-добро   ooooh!
Няма база на сравнение МАС с Инглот.Подкрепям за Нейкид палитрата  Peace

http://fashionedinfinland.blogspot.com/2010/09/swatch-more-inglo … ws-my-travel.html

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 00:43 от elhi4ka

# 402
Така е навсякъде има добри и кофти сенки. Всеки сам избира какво харесва и за какво да отвори портфейла си. Има и друго нещо базови гримове задължителни, в които е добре да се инвестира и глезотии купени, защото точно сега съм решила, че ми се носи "суросвинкяво кафяво"! За тях колкото по-малко толкова по-добре.
Не започвайте спора Мас срещу Инглот. Peace Всеки си знае. Никой не може да ме убеди в хубавите сенки на Инглот, защото не ме кефят, но аз пък как да убедя Жаки, че не са добри, като им е супер фен. Безсмислено е просто!

# 403
  • USA, Steak State
Мен цялата идея в думичката "убеждаване" ме учудва. Нормално всяка една от нас да има различни критерии за сенки, нормално една марка да не е харесвана от 100% от жените.
Приемам, когато ми дадат примери за марки продукти или съвети, но много се дразня да ме убеждават за неща, които съм пробвала и примерно моята кожа не понася по един или друг начин.

Тук не говоря конкретно за темата, а за манталитета на някои жени от ежедневието ми свързан с "убеждаването". Било за козметика, било за марка дрехи, било за така нашумелите ваксини ( все пак нещо типично свързано с бг-мама). Хубаво е да се уважава личния избор.

# 404
densi, да - страшно си права Peace. Всеки различно харесва.
Ето забелязвам, че Нейкид палитрата дори и по-телесна гама понякога в ежедневието не ми се слага, не защото не е хубава, прекрасна е, но сенките са по-блестящи, някак металик, а не винаги искам толкова да акцентирам и слагам Инглот  Peace (напоследък все бързам и слагам само спирала, най-много с очна линия, ама това е друг въпрос  Laughing)!
ПС Любимата ми сянка пък е на МАС  Peace Една много "носима" с частички  Crazy, лимитирана ooooh!!
TheBlackWidow, аз споделям моят опит, друг - своя, и така. Всеки си избира кои аргументи са за него, какво му харесва Peace! Хубаво е да има диалог и аргументиране - кой, какво, защо. Тогава форума е много полезен, нали е за това (има мацки със абсолютно сходни предпочитания като моите и много държа на мнението им  Peace Hug)!

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 00:15 от elhi4ka

Общи условия

Активация на акаунт